Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Sese Kulak Verin.

Davion

Öne çıkan mesajlar

aslanim, ustun patim, efendim, yucem..

Olaylari yuzeysel degil içten olarak algilasaydin, bir baglanti kurabilirdin ama kime konusuyorum, neyse babs kralsin diyoruz.. Yaz diyoruz.. Bir de sikarsa git yardim et diyoruz. sigara içme alkol içme onlara para yolla diyoruz.. Konusmasi kolay diyoruz..

* ortamdan kacar *[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu para benim, keyif benim, neye istersem ona harcarım, kime istersem ona veririm
önceden içki sigara paramı verdim, gerekli görürsem ve olursa yine veririm.
sen hangi hakla yardım isteyene karışıyorsun? sorabilir miyim?[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç kere yardım ettiniz de kaçının sizin söylediğiniz gibi ihtiyaç olmadığı halde istendiğini. Hatta toplanan paralarla passat alındığını. Çok yaşadınız galiba böyle şeyler ki. Onlarca böle hüsranla sonuçlanan yardım tecrübeniz ile böyle şeyler diyebiliyorsunuz. Hayret yani.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

para göndermezsin o zaman kitap gönderirsin eskimiş kazak palto bişiler varsa onu gönderirsin. bere alırsın 2 milyona 10 tane onu gönderirsin. evet bu saydıklarım kökten çözüm değil, hiç verimli de değil farkındayım ama kökten çözüm yapılana kadar az da olsa yardımı dokunur.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Devlet okulu değil mi o? Devletin yapması gerekenleri neden biz yapıyoruz? Ha hoş iyi güzel bağışlamak bi yere kadar fakat orada ki insanlar neden bu yolu tercih etmiş? Devlet babaya danışamamışlarmı? Hani şu bizden vergi kesen devlet baba. Dış borç vs. hepsi kendi boklarından oluştu bu kadar ve bize temizlettiriyorlar. Bunlara bakmaksa gene devletin işi fakat gene devlet babamız "bizim insanlarımız duygusal insanlardır geçindirir" der.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
tecrübeyle sabit.
okulda kömür parası toplanırdı müdürün araba o ay değişirdi.

Aynısı bizim okulda oluyo. Eğitime katkı payı toplanıyo, neymiş okula katkıymış...

Çokta güzel araba aldı ama bizimki böyle okul girişinden geçerken gözlerimiz kamaşıyo:D Okula katkı sayılırmı o?

Ayrıca bunların doğru olduğunu nerden bilicez? Yani dünyada dolandırıcılıkta baş sıralara oynuyan bi devletimiz var, halkımızda ondan geri kalmıyo yani... Şimdi biz kime güvencezki? Fistan a sonuna kadar katılıyorum...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede yardımların %50'si yardıma ihtiyacı olmayanların cebine gidiyor %50'sininde ulaşıp ulaşmadığı meçhul.Bir zmnlar bu vakıf kuruluşlarının yardım eli uzatanların yaptığı soygunculuk arena gibi programlara çıkmadımı? Çıktı... hala neyi savunuyorsunuz.Yardım etmek istiyen duyarlı vatandaşlarımız evlerinin etraflarındaki fakir insanlara veya gördükleri fakir insanlara yardım etseler daha güzel olmazmı? Burda tanıdığım bildiğim fakir insanlara yardım etmek varken neden uzakta fakir çocuklara yardım etme bahanesiyle birşeyler tırtıklamaya çalışan ne yapacağı belirsiz bir insana para gönderiyim.Eskileri zaten ihtiyacı olanlara hibe ediyorum çoğu kişide ediyor.Bir duygu sömürüsüdür gidiyor ben bıktım bu duygu sömürülerinden gösteriyorlar resimleri insan kötü oluyor tabi hep bir ağızdan eet eet yardım edelim naaraları yükseliyor.Yardım etmek istiyen ilk önce mahallesinde şehrinde fakir varsa gördüğüne duyduğuna yardım etsin sonra da gösterilenlere...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu çocuklar nispeten daha iyi durumda daha o üstlerindeki giysiyi alamayan çocuklar var okula giden.Fistan çok haklı bencede.Bu okula gelmeden sırada bilmem kaç tane okul var.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

iyide tamam yardıma uhtaç olabilirler ama bu devletin işi
sonuçta vergisini topluyor
vergi neden toplanır: ülkenin refah düzeyini yükseltmek, belirli hizmetler sağlamak için
ama iş para almaya gelince var
uygulayamaya gelince yok

ayrıca şimdi kadar yapılan yardımlardan hangisinin yerine ulaşıp ulaşmadığını bilemiyoruz
biz onlar altına pantolon, kazak alsın diye para yolluoyruz birileri altına ev,araba alıyor

ayrıca ne kadar gerçek onu bile bilmiyoruz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

kararsizim...kolay yoldan parada olabilir...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

güvenemediği bir kaynaktan aldığı duyumla bağış yapmak istemeyenleri neyle suçluyosun anlayabilmiş değilim davion. hele ki en başa şaşı çocuğun fotoğrafını koymak niyedir? "bakın şaşımız da var, her çocuk terlik giyiyor, bize yardım edin" mesajı mıdır?

bunu bi geç, daha kız çocuklarını okula yollamayan aileler var hala. çeşitli kuruluşlar da eğitim sektörüne baya yardım yaptı ve yapmaya devam ediyor diye biliyorum, tabii orada bile üçkağıt dönüyor olabilir, kime, nasıl güveneceksin ki bu ülkede?

ayrıca devlet eleştirisi bu topicte yapılmayacak da hangisinde yapılacak?ekonomi iyiye gidiyor, ekonomik olarak büyüme kaydettik, off müthiş, ama hani?nerde?neden yaşantımıza yansımıyo bu büyüme?neden tonla vergi alınıyo?neden iç ve dış borçlar bir türlü kapanmıyo?

sorun büyük, tek tek yardım etmekle çözülecek gibi değil. dasaa'nın dediği gibi istanbul varoşlarında daha beter manzaralı okullar da var..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...