Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Online oyunlar üzerinde her oyuncuya belli bir sıfat yakıştırılır. Bu sıfat kimi zaman alakasızken kimi zaman oyuncunun oyun üzerindeki görevini tanımlar. Genel anlamda 3 tarz oyuncu bulunur. 1)Progamer 2)Hardcore Player 3)Player 1-Progamer : - Progamer kime denir ? Profesional Gamer yani Profesyonel Oyuncu anlamındadır. Oyuncuyu profesyonel yapan maddiyat için oyuna baglı olmasıdır. Belli bir getirisi olmayan hiçbir oyuncu Progamer degildir. Oyun üzerinden para kazanmaya,para için yapılan turnuvalara ve etkinliklere katılan her oyuncu bir Progamer sıfatı alır. Progamer oyunu iyi bilmek zorunda degildir. (Tıpkı her futbolcunun çok iyi futbol oynayamadıgı gibi..) 2-Hardcore Player : Hardcore Player kime denir ? Hardcore player oyunu herhangi bir maddiyat üzerine kurmadan tamamen kendi kişisel zevkleri için oldukça uzun süre ve emek harcayan kişiye denir. Hardcore playerların oluşturdugu guildler Hardcore Guild sıfatını alır.Ve bu insanlar için dostluk,arkadaşlık gibi kavramlar fazla önemli degildir. Kurallar vardır.Kurallara uyulur ve oyun üzerindeki haklar edinilir. 3-Player Player kime denir ? Player yani türkce karşıtı oyuncu olan insanlar bulundugu oyunu tamamen hobi amaçlı ve amatörce gerçekleştirir. Bulundugu ortamlar ve tarzı itibariyle eglenmeyi esas alır. Dostluk,arkadaşlık ve bu tarz kavramlar oyuncu için önemlidir. (Arkadaşlarıyla beraber guild kurmak,gelişmek eski guild üyelerine tolerans tanımak gibi ) Gosu : Oyun üzerinde ustalık ve beceri kazanmış kimse.. Hasu : Oyun üzerinde henüz yeni olup kendini geliştirmekte olan kimse..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 12 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Abi çinliler yok onlar progamerdan da öte insan gibi görünen bot onlar :) Kendim için 2 yi tercih ederim ben heralde keşke 1 olsaydı tabii oda ayrı ama item satamadığın bi oyunda ( BoP seni çıkartanı saygıyla anıyorum ) para kazanamazsın :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla 3ununde birlesimi gibiyim elimden geldigince turnuvalara katilmaya calisiorum, elimden geldigince kendimi oyuna verip kasip kurallara uyarak iyi bi yere gelmek istiorum, elimden geldigince eylenmeye arkadslik yapmaya calisiorum. benim gibilerede Prohardyer denior.. .)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Aynı anda 3üne birden uyamazsın malesef. Hardcore oyuncu işin dostluk arkadaşlık gibi kavramlar yokken Player da vardır. Bunlar zıt hareketler. Yani çıkar gidersin kendi guildinden daha iyi bir guild buldugun ve daha başarılı olucagın için.Arkadaşların sana darılır,bozulur. Diger bir taraftanda arkadaşların bozulması,muhabet devam etsin diye bulundugun ortamdan ayrılmazsın ( kötü veya yetersiz olsa bile )[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben 1 ve 2 ye uyuyorum biraz arkadaşlık biraz kural yani kankam ama gerçek bi noob o zaman orda görevini tam yapamayacaksa alamam ama elimden geleni yaparım fena oyun oynamıyorum zaten ama oyundan para kazanmaya ihtiyacımda yok ama istedimde kazandığımda olmuştu :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hardcore player :) bu hardcore lafı bugunlerde bayağı hoşuma gidmeye başladı :)[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] yanlıs anlasılmasın ben hardcore oyuncu sıfatına gırıyorum demek ıstedım [Bu mesaj Blackfake tarafından 12 Kasım 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sadece vakit öldürenler hangi grup acep??[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Player grubu sadece vakit öldürmek ve eglence amaçlı takılma..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu ilk 2 sıfattakilerin ortak özellikleri; -popoları düzleşmiş olup ileride hemoroid olmaya yakın aday, hareketsizlikten yürüme ve refleks kabiliyetlerini kaybetmiş olup, fazla kan pompalanmadığı için aynı zamanda beyinsel faaliyetlerindede gerileme süreci başlamıştır. En yakın zamanda tedavi altına alınmaları gerekir.[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 2 numaraları playerların çoğunda zihinsel lag başlar bi süre sonra. Yemek yemeyi unutuyordum ya şaka gibiydi yine olsun yine yaparım ama :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yazları 1 ilkbaharları 2 kışları 3[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Malibu, 12 Kasım 2005 21:33 tarihinde demiş ki: 2 numaraları playerların çoğunda zihinsel lag başlar bi süre sonra. Yemek yemeyi unutuyordum ya şaka gibiydi yine olsun yine yaparım ama :) ahah bende yemek yemeyi unutuyodum. telefon caldımı telefondakini azarliyodum:) allaha sukur araya öss girdi de oyunu bıraktım ama simdi de cok ozluom:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hardcore iyidir.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Malibu, 12 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Abi çinliler yok onlar progamerdan da öte insan gibi görünen bot onlar :) Kendim için 2 yi tercih ederim ben heralde keşke 1 olsaydı tabii oda ayrı ama item satamadığın bi oyunda ( BoP seni çıkartanı saygıyla anıyorum ) para kazanamazsın :P tamamda o oyuncu item satmıoki direk gold yapıo satıo sonra account alıo 1 ayda 2-3 60 karakter yapıo satıo aslında ole kasma imkanin olsa cok ii para kazanırsın adamın toplam gideri 50 dolar oyun okadar sonra o karakteri 500 lere satıo :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben 3 numara oluyorum, ama artik 4 numarayim yani oyunun kendisini tekrarladigini gorup birakanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya aslında arada sırada 1. şık olmak lazım da. hiç düşünmedim, olmadım :D ama altın farmlamak hiç canımı sıkmaz, sabahtan akşama kadar xp, gold, ve item farmlayabilirim. öle bi sıkılmayan yapım var :P ama o progamerların da bota daha yakın olanları şirket gibi çalışıo. yani ben hadi goldfarmer olayım sonra da karakterleri satayım desem farmer bir grubumun olması lazım. adamlar birbirine destek olup, rush attırıp lvl atlıolar felan ohoo neyse :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar