Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 O kadar kalitesiz ve kötü bir anlatım vardı ki kitapta, tiksindim adeta.. Okunmuyordu bence. Sanat yapmaya çalışıp zorlama betimlemelerde batırmalar, aksiyon yapmaya çalışıp yüzeysel temalar falan... Filmde de çok bir şey beklemiyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şu cılgın Turkler[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kitap ne kadar gerekliyse, filminin de ancak o kadar gerekli olabileceğini düşünüyorum. türk sineması elindeki kaynakları neden bu kadar pervasızca harcar acaba?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kaynak? Sanmıyorum...yalan olur bencede[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahahhahh cıddı doruysa super ya kıtabı tam bıtıremesem de fılmını ızlemeyı cook ısterım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 unutmuşm kaynak cnntürk tv[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yarım saatte İstanbul'un bir saatte Ankara'nın düştüğü saçma kitaplar istemiyoruz. Halk tencere tavayla sokağa dökülse, günler sürer lan bu işler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya çekilmesin ya. ortada zaten metal fırtınacı gençlik kahrolsun amerika geziyo sinir oluyorum[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 film güzel olur.. savaş mavaş dalış böle.. türkler haytt..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu konuda bişi diyemicem ama o yazarların insanların moralini bozmak ve ulkelerine olan guvenc lerini kaybetmeleri için tutulduklarını dusunuyorum varmıdır bolebir alcaklık ya.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kitabı kötü diye filmi dandik olacak diye bişey yok. fight club mesela =p gerçi bayaa uç örnek oldu[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Böyle bir film için bayağı büyük bir bütçe lazım. Holywood yapımı değilse türkiye de kimse karşılayamaz ya da acayip uyduruk bir film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bkatılıyorum harbi dandik bişi olur yane :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence baya iyi olur benim en hızlı okudugum kitaptı o...:)[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ColdShadow, 03 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Böyle bir film için bayağı büyük bir bütçe lazım. Holywood yapımı değilse türkiye de kimse karşılayamaz ya da acayip uyduruk bir film olur. Katılıyorum. O kadar savaş sahnesini neyle çekecekler?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Ancalagan, 01 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Allan Iraklisi elinde 80 doalrlik kalasikovla Ameriaknın ön öte gelismis savas helikopterleirni görünmerz savasciklarini düsütrüyto .. neyse töbe töbe gene sinrilendim bak Fazla tv izleme bence :) O helikopterleri o silahlarla indirmek için şarjörler yetmez. Ben yazarların filmd eoynayacağını duymadım. Orkun bildiğim kadarıyla son öykü yarışmasının ödül töreninden sonra (ki yarın oluyor) evine kapanıp önceden yazdığı fantastik serinin devamını yazacak.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eee, aslında o gerçek bir olay vashthestampede cim. 2. korfez savaşı sırasında gerçekleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar