Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Fırtına'nın Filmi cekiliyor.

tellos

Öne çıkan mesajlar

O kadar kalitesiz ve kötü bir anlatım vardı ki kitapta, tiksindim adeta.. Okunmuyordu bence. Sanat yapmaya çalışıp zorlama betimlemelerde batırmalar, aksiyon yapmaya çalışıp yüzeysel temalar falan... Filmde de çok bir şey beklemiyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Yarım saatte İstanbul'un bir saatte Ankara'nın düştüğü saçma kitaplar istemiyoruz. Halk tencere tavayla sokağa dökülse, günler sürer lan bu işler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ya çekilmesin ya. ortada zaten metal fırtınacı gençlik kahrolsun amerika geziyo sinir oluyorum[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 03 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Böyle bir film için bayağı büyük bir bütçe lazım. Holywood yapımı değilse türkiye de kimse karşılayamaz ya da acayip uyduruk bir film olur.

Katılıyorum.
O kadar savaş sahnesini neyle çekecekler?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Ancalagan, 01 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
Allan Iraklisi elinde 80 doalrlik kalasikovla Ameriaknın ön öte gelismis savas helikopterleirni görünmerz savasciklarini düsütrüyto .. neyse töbe töbe gene sinrilendim bak

Fazla tv izleme bence :) O helikopterleri o silahlarla indirmek için şarjörler yetmez.

Ben yazarların filmd eoynayacağını duymadım. Orkun bildiğim kadarıyla son öykü yarışmasının ödül töreninden sonra (ki yarın oluyor) evine kapanıp önceden yazdığı fantastik serinin devamını yazacak.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...