progamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 power leveling nedir? Yenir mi içilir mi? Nası yapılır/yaptırılır? yapan var mı?[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Power level yani PL.Bu senden süksek lvl'ların sana yardım edip hızlı bir şekilde lvl atlamanı sağlar questleri hızlı şekilde bitirsin ve hızlı lvl atlarsınAncak bir kötü yanı var Pl de sadece quest xp alabilirsiniz öldürmen gerekn moblardan xp alamassın yada çok düşük xp alırsın bu olay Power level yani PL dir.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yüksek lvl'lı bir oyuncunun, kendisi için sivrisinek ayarındaki mobları öldürerek düşük lvl'lı bir oyuncuya XP kazandırması hadisesidir. Oyundan oyuna değişiklik göstersede bu eskiden WoW'da; ilk attack'ı düşük lvl'lı kişi verdikten sonra party'de olmayan (xp paylaşımı) yüksek lvl'lının onu harcaması şeklinde yapılıyordu. Ama son patch'lerden biri nedeniyle sanırım party'de olmasa bile alınan XP'nin lvl'a göre düşmesi sağlandı. Bildiğim tek power lvling taktiğide işe yaramaz oldu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bunu da abuse edenler var. Geçen gördüm level 60 human rogue, level 30 orc warrior'ın yanına çömmüş. Warrior mob'ları tablıyor, rogue kesiyor. Biz olay yerine geldik, ne iyi yürekli adamlar var derken çatırt diye cheap shot geldi. 2 saniye sonra öldüm baktım adamlar ne var ne yok kesiyor, hiç bir horde'u da yaklaştırmıyorlar olay yerine. Çinli farmer'lar mı acaba diye merak etmeden duramadım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya questlerden gelir zaten xp paşa paşa oh FrostW. da çıkmadı böyle biri kanatlarının altına alacak 20 dakika da quest bitirtecek biri[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tek başıma iken chain questleri ve şunu bunu öldür questlerini alıp 1 ve 2 level üstümdekiler grind ediyodum. belli bir süre sonra dönüp level up. hoppa. SMe kadar instance girmeye de gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bugün saolsun lvl 60 bi abimiz yardım etti 2lvl atladım güzel bi olay çok hızlı şekilde lvl atlayabiliyorsunuz[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 en güzel sekli sudur : Düsük level mage ile 60 priest. AoE ftw[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 onu bilmemde ben bi arkadaşımla kasıyorum mage priest sufer oluo :) (aynı lvl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 su alemde tek basina debelenen tek warrior benim heralde...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Valla pop ve sam benim priest için az yardım etmedi. Gelen XPde gayet yeterli oluyordu hele de quest XPleri tadından yenmiyordu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ben boyle ugraşmakdan biraz zevk alıyorum sanki ol yenden git reslen ugraş falan bitirdiğinde tek başına veya aynı zorlukları senle beraber ceken bi arkadaşınla questi bitiridğinde verdiği o tatmin duygusu falan cok değişik seyler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: aquila, 18 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki: su alemde tek basina debelenen tek warrior benim heralde... Yok canım priestinden rogue sine kadar hep solo takıldım nerdeyse hep :P (Priest ile bile solo ığğq) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Valla beleşe XP gibi keyif vereni yok nasılsa binlerce kez uğraşıp didinip ölüp reslenip XP alıcaksın düşük lvlda hızlı XP gibisi yoktur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hayir alacaksin lowbie cocugumuzu sokacaksin high bi instance a( ubrs falan degil tabi:D) adam atliycak bikac lvl :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Min lvl olayı yok mu instancelarda. birde acaipppp agro alır hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Zorlanarak zevk için quest yapmak harika oluyor cidden. Level 44'ken stranglethorn'da the mind's eye adlı quest'i yapmak için adam arıyordum. Level 44 mage buldum. Süper adam çıktı. Gittik olay yerine. Elite ogreler dolu. İkimiz de aradığımız mage'in yerini bilmiyoruz. Ogreleri öldüre öldüre dolaşmaya başladık. Epey de zorlanıyorduk, ben kılıç kalkanı kuşandım tanklıyorum, adam durmaksızın tüm güç fire yükleniyor, anca benim health'in %30 u falan kala öldürüyoruz bir ogre'yi. Sonra bir mağra bulduk, epey de büyük mağra. Onlarca ogre var içerde, aradığımız ogre mage burdadır diye daldık. Neyse de 2'den fazla gruplu pek yoktu, poly atıp sırayla öldürüyorduk. Biri ölünce mage kalan ogreyi kuzu tutuyordu, ben bandage yapıyordum devam ediyorduk. Hele bi de ogre mauler'lar çıktı içerde zar zor öldürüyorduk kafa kafaya. Her ogre sonunda oturup yiyip içiyorduk. Mağrada mage'i bulana kadar canımız çıktı. Mağrada yarım saat harcadık nerdeyse. Ama baktık mage level 47 elite, yanında bi de ogre lord diye şey var. Yanında da başka güçlü bir şey. Lord'a poly attık. Tüm gücümüzle boss'a daldık. Boss öldü, loot'ladık öldük. Sonra res olup hs kullandık. Süper zevkliydi. 2-3 kişilik gruplarla zorlu elite quest'leri yapmak cidden apayrı bir zevk.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ağustos 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Valla, öyle bir hadise olursa, low lvl olan şahıs daha instance'a girmeden aggro almaya başlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Power leveling yok wow'da. Quest yapılabilir hızlıca ama sizin için quest yapacak bir enayi bulmanız lazım :) Daoc'da vardı PL mis gibi ehe :) Oturuyosun,yüksek levellar çalışıyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 City of heroes daki pl hicbir yerde yoktur hehe :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yeri değil ama city of villains beta teste mi ne başlamış. Biraz inceledim çok ilginç olmuş ya. Kendi "evil" üssünü yapabiliyorsun falan. Dizaynı falan kendine ait oluyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Lvl 38 ken(mage) 34 mage ve 49 shaman arkadasla sm catedral yapmistik cok eglenceliydi 1 kere bile olmedik:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 power leveling sadece elitelerde , belirli yerlerde ve belirli levellerde mi oluyor. yoksa her yer için geçerli mi?[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo1=Pl][/spo][signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lvl 48 den sonra mı başlıyor bu pl olayı[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar