SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :( Uzun zamandır izlemedğim görmediğim bi duygusallığı bu filmde yaşadım.Ağlamamak için kendini zor tuttum.Bu tarz bir film oyunculuğuyla ve hikayesiyle ancak insanı bu kadar etkiler. Filmi 2 ay önce falan indirdim ama hala izlememiştim.Bi ara Prawlera indir bu filmi ben indirdim demiştim.Bugün msn de bana film söle dedim biraz geç cevap verdi.filmin harika olduğunu söyledi." film daha bitmedi izliyorum daha" dedi. bende tamam o zmn bende izliyim bugün dedim. ve şimdi filmi bitirdim.bu gece nasıl uyuycam bilemiyorum =((( İmbd imdb de aldığı puan da takdire şayan.az uz oyda verilmemiş. Taysiye ederim.Eğerki uzun zmanadır aşk filmi izlemek istiyorum diyorsanız buyrun The Notebook[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Evet çok sıradışı ve sıkmayan bir aşk filmi. İzlediklerim arasında en iyilerden. Türkiye'de gösterime girmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ayrıca beyazperdeye baktım şimdi de ordada 89 yorum yapılmış ve sadece 2 kişi kötü demiş oda bence saçma bi yorum. beyazperde[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aha o filmi ben yazın başında izlemiştim saykoydu kesinlikle izlenmeli kaçırılmamalı kaçıranın kafasına vurup izletilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ehehe yanımda arkadaslarım olsa su an döve döve izletirdim bi daha haklısın. eminimki ben döverken döküceği gözyaşından fazlasını filmden sonra dökücektir :([signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ağlıyacaktım ama beceremedim rachel mcadams ' a da ayrı hastayım[signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 05 Kasım 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 rachel mcadams bana çok değerli birini hatırlatıyor.. =( film muhteşemdi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu filmi izlemek buyuk bir hata... Etkisinden bir kac gun cikamayacagim kesin... Ben icmeye gidiyorum hadi saglicakla[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Acaip merak ettim bak şimdi.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben laptop ile ilgili bir sanıp çekmiştim; tamamen şans eseri. Sonra bir izledim, pir izledim yani "nasıl bir aşktır bu". Kesinlikle çekip izleyin. Ya yine de gençliklerindeki hallerini oynayan oyuncuların biraz yapmacık tavırları var gibi gelmişti bana; belki de filmin geçtiği dönemi tam yansıtamadılar diye.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Filmin genclik doneminden cok genclik doneminin 1940 li yillara rasgelmesi bence tek nedeni... Yapmacik degil, aksine oldukca gerceksi... Sadece 1940 li yillarin Amerika'sinda olup bitenler bize oldukca farkli geliyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Drama / Romance'ın dibine vurmuş film :( hergün 1 drama + 2paket sigara kanser yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Hayatımda izlediğim en güzel aşk filmiydi. kesinlikle izleyin yoksa büyük kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben 2 yıl önce izlemiştim sanırım çok etkilenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 güzel filmdir severiz kendisini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Kolpa olmayan nadir aşk meşk filmlerinden. Hatun kişiyle falan izleyin bak nasıl da duygusalım mesajı verin. Hikaye klişe, sonunu baştan tahmin ediyorsunuz ama yine de sıkmıyor çok başaralı bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 amerikalilar arasinda " you got notebooked!" diye bi tabir varmis bu film yuzunden. o kadar iyiymis yani daha izleyemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 harika bir filmdir kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bir kaç sahnede Deja vu olmam dışında beni etkileyen bir film değildi. Zorlama bir aşk filminin ötesine geçmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Filmi simdi izlemek nasip oldu. Son zamanlarda konusunda bu kadar iyi film izlemedim. Aglamamak icin insan kendini zor tutuyor... Izlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 direk çekiyorum akşam kaçarı kuçarı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gayet güzel bi yapım allahtan zamanında izledim yoksa şimdi kafmaa yumruk falan yemek istemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Saka gibi dun filmi pcde izledim. Bugun tv8 de tvde ilkkez diye yayinliyorlar :) Suan gosterimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 2.5 yıl önce izledim etkilendiğim nadir (romantik) filmlerdendir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 attım listeye bakalım. inince izleyeyim. meraklandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar