Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 film çok ilginç olacak oyuna büyük göndermeler var fps olması heyecanı oldukça arttıracaktır ayrıca zıplamamak için kemerlerimizi bağlayalım... sitesi çok güzel olmuş bu arada tebrik ediyorum adamları kesinlikle izleyecem[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 walla 21 ekimi merak la bekliyorum oyununu mütiş bir zevkle oynardım filmi nasıl olcak acap :)[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hmm izleyen var mı?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1 - 2 saate kadar gidiyorum :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 derken malesef Beylikdüzü AFM'ye gelmediği için film gidemiyorum :( Netten çekerim artık ya da duruma göre Bakirköy'e giderim :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 simdi geldim sinemadan oha falan oldum animasyonlari super islemisler filim icine [spo1=Spo]filmin sonlarinda 5-10 dakka direk fps modunda izledik filmi baya hostu gercekten arada zoomu acip headshot falan koydugu sahneler guzeldi gercekten. birde su the rock un oynadigi butun filmlerde son sahnelerde pvp yaptirmasalar super olacakta neyse..[/spo] Bu arada Carmack Rulzz .)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 simdi geldim valla , inanilmaz begendim filmi , en azindan super islemisler. bazi sahneler direk resident evil havasi verdi ama genede superdi. siddetle tavsiye ediyorum :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 burda bişey iddia edicem ama mecaz. gel lan buraya demeyin sonra. Filme gidin beğenmezseniz gelin beni dövün. yukardaki yazdıma da bakmayın. mükemmel film yaa.[signature][hline]sakın bırakma, asıl hayata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bugün gitcektim gidemedım artık yarına[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 süperdi beklediğime değdi açıkçası. keşke konu da tam oyundakiyle aynı olsaymış dedim o kadar. :) [spo1=ow yeah]fps modunda yüksek bi yerden yere düştüğü ve arkasından silahın da düştüğü sahne ve pinky'yle elemanın yaptıgı dövüş sahnesinde gerçekten tükendim hastası oldum filmin onu da belirteceğim.[/spo][signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Cidden çok guzel bi filmdi.rock in aldigi silah direk hunter weapon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 rofl :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 site manyak olmus[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 haftaya cuma gidecem yalniz gerilim korku deilse kizlarida alacaz 18+ yaziyorda izleyenler bi yorum yapsin bi zahmet.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben gittim valla son 15-20 dakkiası hariç gayet güzeldi ama o kısımlar zaten hiç beğenmedim ama the rock süperdi gidin bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 evet film benimde hoşuma gitti, iyi işlenmiş gibi. hele BFG efekti deliydi. her ne kadar oyundaki konu ile filmdeki işlenen konunun pek bi alakası olmasada iyi-kötü olayını yansıtmaları hoş olmuş. Oyundan tabii pinky, BFG, sarge gibi bikaç unsuru alıp kendi konularına güzelce yerleştirmişler. sondaki fps sahneleri çok hoşuma gitti, cidden gaza geldim oyunu baştan onamak istedi canım. yanlız oyundaki konudan kopmaları ve biraz da bilimsel olsun deyip gerçekle fantastik birşey arasaında kasmaları hoşuma gitmedi. yani demek istediğim cehennem olayından kopup mutasyona kayarak daha mantıklı yapmaya çalışmaları biraz kötü. Madem konu mantıklı deil, o konuyu öyle işleyip aynı şekilde koymalılardı. ha ama bu hali de gayet iyi olmuş ona lafım pek yok. fakat bütün film boyunca perdede "cehennem"i ne zaman görücez, adamlar nasıl yapmış die meraklandım. yani o cehennem temasını görmek istedim..[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Film güzeldi doom senaryosu güzelce yansıtılmış filme. Grafikler ve seser mükemmeldi. Özellikle arada giren müzikler insanı gaza getiren cinstendi. Film de beni koparan yer 24.kromozomu aldıktan sonra filmin fps moduna geçmesi ve o süper ötesi müziğin başlamasıydı. O an keşke koltuklarda hareket etse filan diye düşündüm:D Genel olarak güzel bir filmdi. Doom severlerin kaçırmamasını şiddetle öneririm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cehennem temasını 2. filmde işleyebilirler....Bu arada oyunu 4 senede filmi 1 senede yaptılar canım ona sıkıldı :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 beyendim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aştılar artık herifler...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 doom oynadıysanız kesin gidin resmen doom 3 oynuyomuş gibi oldum filmde ya. [spo1=spo]hele o fps sahnesine geçtikten sonra kendimi kaybettim, müthişti orası :D [/spo]ayrıca mekanlar fln oyundaki mekanlara benziyor. zaten oyunun grafikleri oldukça iyiydi. filmde de sanki o havada grafikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: prodigy, 23 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Cidden çok guzel bi filmdi.rock in aldigi silah direk hunter weapon.. oeh abi BFg gibi bi alet yokhtur herhalde [spo1=BFg]Big Fucking Gun :)[/spo][signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Şimdi Televizyonda ki raklamında "İnsan dnasının kalan % 10u çözüldü... " diyordu. Fakat filmde "dannın % 10u hala çözülmedi" repliği geçiyor, bi soruya karşılık. Bu küçük saçmalama haricinde film oldukça güzeldi. Bir de devamlı içinde "demon" , "doom" vb kelimeler içeren deyimler kullandı karakterler, alt yazılara yansıdığınmı zannetmiyorum bu ayrıntını. Someday you gotta face your demons.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 filmde sıf su son 15dk fps yi goriyim diye gittim cok sacmalıklar vardı filmde o ayrı yinede muzikleri felan insanı arada gaza getiriyordu heh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 heyecanla bekliyoruz :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar