LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 standardizasyon hastalığından kıvranmıyor olsun yeter.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evlenilcek kız vardır, eğlenilcek kız vardır :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bak bu söz doğru:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 düzgün kız yanındayken kendini rahat hissettiğin içten davranabildiğin kendin gibi olabildiğin, seni kasmayan, seni olduğun gibi kabullenen, senden olduğundan fazlasını istemeyen, zevklerinin uyuştuğu kız düzgün kızdır yoksa şöyle olur böyle olur gibi bir kalıba sokmak pek doğru değil bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aslında şimdiye kadar bu fikri benimsememiştim(muhtemelen aşık olduğum kişiyle çıktığım için ) ama şimdi çokta saçma gelmiyo.hem arkadasın olcak hemde cinsel anlamda ihtiyacını giderecek,ama sevgili gibi deil o tarz sorumlulukların altına sokmayacak seni.aslında bi daha dusununce gene ters geldi ama bu da olabilri yani[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hiç bi mesaja bakmadan yazıyorum öyle bi kız yoktur daha dğrusu öyle bi insn yoktur(ben hariç)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 şimdi ne için baktığın çok önemli mesela arkadaşsa ateşli olsun güzel olsun yeter :) ama evlenmeyi düşünüosan *güzel olsun *az konuşsun (bu çok önemli ) *zekalarınız birbirine yakın olsun * senden az veya hiç para kazanmasın *dürüst olsun ama sen onu aldattıında anlamasın * sadık olsun * affedici olsun *bla bla bla tabi sen böyle birini bulursan en büyük rakibin ben olurum hatta boş ver klonlayalım sırf onun için gen haritasını çözerim bütün herkes faydalanmalı böyle bi nimetten :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 az konuşan bi kız??wtf?!?![signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 düzgün kız olmak istiyorsun sanki ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Herkez kendi kriterlerine göre bir kız arkadası olsun ister,bu nedenle göreceli bir durumdur.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bakire olsun yeter !NOKTA![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ???!!!! *!herkes koca listeyle ararken bukadar az beklentiye şaşırır*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Biri olmadan yaşayamamak bu kadar mı saplantı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mutluluk kücük seylerde gizlidir:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fazla konuşmayan , oturup kalkmasını bilen , sadık[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yatakta harikalar başarması önemli. çok konuşmasın (gerçi gece konuşmaya pek zamanı kalmaz) akıllı olsun (ben aptallardan hoşlanmam) güzel olsun ama illa büyüleyici olmasın. en önemlisi beni sevsin[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hanım hanımcık olsun. Aklı başında olsun. Uyumlu anlayışlı ve sosyal bi insan olsun. Bide beni sevsin yeter. Sanırım çok şey istiyorum. :hmm:[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 olmaz bence .[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hmm zor bi soru... Görüntü o kadar önemli değil, önemli olan iç güzellik (Eh tabii iç güzelliğin dışa yansımış olanı daha makbûl:P) Sevimli olmalı Nerde susucağını bilsin Ne biliyim yalan söylemesin, sadık olsun Gereksiz triplerden kaçınsın, ne biliyim işte duygu sömürüsüne bağlamasın olayı Okadar... Fazla bişiy istemiorum:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bunların 5 te 3 nü buldugun zmn atla üstüne:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: RabbiT, 04 Kasım 2005 10:32 tarihinde demiş ki: Bakire olsun yeter !NOKTA! LöL Dé Passéur :)[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: RabbiT, 04 Kasım 2005 10:32 tarihinde demiş ki: Bakire olsun yeter !NOKTA! Peki yüzüne bakılmıycak kadar tipsiz, yanına yaklaşılmıycak kadar gıcık, itici, yanına yaklaşana sataşçak kadar psikopat olursa ve bu nedenlerden dolayı bekaretini korumuşsa yinede ideal kız mı olur bu?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bu devirde bekarete bakan kaldımı diye düşünürken bu çıktı.arkadaslarınızla bile konusurken elemanın biri kesin istanbulun yarısıyla yatmıştır.bunlardan 3-4 tane olsa insan kendinden süphelenir...kapak olsun fazla sallayanlara:D...muslukmu bu sabaha kadar...sallıyosak insani sallayalım beyler...ne demiş hatunun biri..erkek ne kadar kadınla beraber olduğunu sölüyosa 3 e böleceksin kadın ne kadar adamla beraber olduğunu sölüyosa 3 le çarpacaksın...kısa ve öz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 son cümlen müthis hehe[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dürüst ve güzel(güzel deilse bile kendine baksın) olsun. bi de aptal olmasın yeter[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar