Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düzgün Kız nasıl olur [Yorumlar]

Gigabyte

Öne çıkan mesajlar

düzgün kız yanındayken kendini rahat hissettiğin içten davranabildiğin kendin gibi olabildiğin, seni kasmayan, seni olduğun gibi kabullenen, senden olduğundan fazlasını istemeyen, zevklerinin uyuştuğu kız düzgün kızdır yoksa şöyle olur böyle olur gibi bir kalıba sokmak pek doğru değil bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şimdiye kadar bu fikri benimsememiştim(muhtemelen aşık olduğum kişiyle çıktığım için ) ama şimdi çokta saçma gelmiyo.hem arkadasın olcak hemde cinsel anlamda ihtiyacını giderecek,ama sevgili gibi deil o tarz sorumlulukların altına sokmayacak seni.aslında bi daha dusununce gene ters geldi ama bu da olabilri yani[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi mesaja bakmadan yazıyorum öyle bi kız yoktur daha dğrusu öyle bi insn yoktur(ben hariç)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ne için baktığın çok önemli mesela arkadaşsa ateşli olsun güzel olsun yeter :) ama evlenmeyi düşünüosan
*güzel olsun
*az konuşsun (bu çok önemli )
*zekalarınız birbirine yakın olsun
* senden az veya hiç para kazanmasın
*dürüst olsun ama sen onu aldattıında anlamasın
* sadık olsun
* affedici olsun
*bla bla bla
tabi sen böyle birini bulursan en büyük rakibin ben olurum hatta boş ver klonlayalım sırf onun için gen haritasını çözerim bütün herkes faydalanmalı böyle bi nimetten :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

az konuşan bi kız??wtf?!?![signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

yatakta harikalar başarması önemli.
çok konuşmasın (gerçi gece konuşmaya pek zamanı kalmaz)
akıllı olsun (ben aptallardan hoşlanmam)
güzel olsun ama illa büyüleyici olmasın.
en önemlisi beni sevsin[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm zor bi soru...

Görüntü o kadar önemli değil, önemli olan iç güzellik
(Eh tabii iç güzelliğin dışa yansımış olanı daha makbûl:P)
Sevimli olmalı
Nerde susucağını bilsin
Ne biliyim yalan söylemesin, sadık olsun
Gereksiz triplerden kaçınsın, ne biliyim işte duygu sömürüsüne bağlamasın olayı

Okadar... Fazla bişiy istemiorum:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RabbiT, 04 Kasım 2005 10:32 tarihinde demiş ki:
Bakire olsun yeter !NOKTA!

Peki yüzüne bakılmıycak kadar tipsiz, yanına yaklaşılmıycak kadar gıcık, itici, yanına yaklaşana sataşçak kadar psikopat olursa ve bu nedenlerden dolayı bekaretini korumuşsa yinede ideal kız mı olur bu?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu devirde bekarete bakan kaldımı diye düşünürken bu çıktı.arkadaslarınızla bile konusurken elemanın biri kesin istanbulun yarısıyla yatmıştır.bunlardan 3-4 tane olsa insan kendinden süphelenir...kapak olsun fazla sallayanlara:D...muslukmu bu sabaha kadar...sallıyosak insani sallayalım beyler...ne demiş hatunun biri..erkek ne kadar kadınla beraber olduğunu sölüyosa 3 e böleceksin kadın ne kadar adamla beraber olduğunu sölüyosa 3 le çarpacaksın...kısa ve öz:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...