Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 lan bi ben gülemiyorum bu dizide neden acaba ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sanki böyle bariz bi kalite düşüşü var. Artık eskisi gibi gülemiyorum. Geçen sene yarılırdım her saniyesinde. Şimde 2-3 tane esprisi var. AHhhh nerde o hayaletli bölüm bi daha yayınlasalarda yarılsak[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ya müziğe yeni konu açmayayım şimdi dedim; şu bugünkü bölümün sonunda cast yazıları geçerken ata demirerle yaprakı oynayan kadının düet yaptığı şarkıyı bilen var mı biyerden aklımda kalmış da hatırlayamadım ismini gıcık oldum..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 killing me softly o rewendor bu arada ata demirer asmis soyledi o sonda ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 o hayaletli bolum cok guseldi yani dakkalarca kendime gelememiştim katıldım yani ama gene guzel bolumler ''sahneye bakmayın bankacı kardeşler'' eehue koptum ya donup donup bakıodu onlara[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uzun zamandır bu kadar gülmemiştim :) tepindim yani oturduğum yerde.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ewt hayalet'li bölüm manyaktı. ata demirer'in mimiklerine bitiyom . cem'le aslı'yı yanyana görünce gözler büyüyo böle kopuyom orda.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ata demirer'in jazzcı tripleri yardı, yerlere yatırdı resmen. bir de arabesk vocallere de yaptı bittim. kaçıranlar bir şekilde izlesin kesin.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cuma günü oluyor genelde.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ''Saygı Duyuyorummm..Çötönkkkk'' Bar'a Ibrahin tatlıses kılığında Girmesi Off kopardı yerlere yattım resmen .. Vicdansızlarrrrrrrrrr .... :D Bunun tekrarı nezaman oynar? izlemeyenler izlesin mutlaka ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 - allahsızlaar! hahaha[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 80'leri harika yapmışlardı. Yine süper bi bölümdü bol bol kopardıo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Valla ben de bayağı eğlendim bölümde..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 80 ler cidden cok guzel olmus harika ... bomba bomba :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Tek kelimeyle Avrupa Yakası "Muheteşem" bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 arka planda modern talking den your my heart your my soul ile dans pistinde ki tecavüzcü çoşkun iyiydi eheh, Arada Yaprağın sesi resmen dumura uğrattı, ben killing me softly i bu kadar iyi söyleyebilecek başka birisi olacağını (asıl şarkıcı dışında) duysam inanmazdım. Ben şu şehsunun köyden geliş hikayesini anlattığı bölümü kaçırdığıma yanarım. Ailem kopmuş izlerken şehsu bitirmiş milleti...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 killing me softly'nin kendi ozelligi o biraz. kim soylese super geliyor sarki :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet yaprağın Sesi gerçekten orda çok güzeldi ya .. Ama Ata demirerin orda Alpay gibi sesini yapması böle surat ifadesi faln süperdi şarkı sölemesi .. Keşke atv nin sitesinden bunun tekrarlarını izleyebilsek ya :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Şaka maka kız Come Rain or Come Shine 'ı söyledi woa dedim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bir bölüm daha başlıo arkadaşlar kaçırmayalım :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kaçırırmıyız :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şesu'ya hademe dediya koltuktan düştüm resmen:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 fatoş süper ya eheh. hahahhaa selin süper aheuah[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Kasım 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ahuhauhau volkan nası kesiyo film izlerken:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 selin super/[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar