Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

Sanki böyle bariz bi kalite düşüşü var. Artık eskisi gibi gülemiyorum. Geçen sene yarılırdım her saniyesinde. Şimde 2-3 tane esprisi var. AHhhh nerde o hayaletli bölüm bi daha yayınlasalarda yarılsak[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

Ya müziğe yeni konu açmayayım şimdi dedim; şu bugünkü bölümün sonunda cast yazıları geçerken ata demirerle yaprakı oynayan kadının düet yaptığı şarkıyı bilen var mı biyerden aklımda kalmış da hatırlayamadım ismini gıcık oldum..[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

ewt hayalet'li bölüm manyaktı.
ata demirer'in mimiklerine bitiyom . cem'le aslı'yı yanyana görünce gözler büyüyo böle kopuyom orda.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

''Saygı Duyuyorummm..Çötönkkkk''
Bar'a Ibrahin tatlıses kılığında Girmesi Off kopardı yerlere yattım resmen ..
Vicdansızlarrrrrrrrrr .... :D
Bunun tekrarı nezaman oynar? izlemeyenler izlesin mutlaka ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

arka planda modern talking den your my heart your my soul ile dans pistinde ki tecavüzcü çoşkun iyiydi eheh,

Arada Yaprağın sesi resmen dumura uğrattı, ben killing me softly i bu kadar iyi söyleyebilecek başka birisi olacağını (asıl şarkıcı dışında) duysam inanmazdım.

Ben şu şehsunun köyden geliş hikayesini anlattığı bölümü kaçırdığıma yanarım.
Ailem kopmuş izlerken şehsu bitirmiş milleti...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yaprağın Sesi gerçekten orda çok güzeldi ya ..
Ama Ata demirerin orda Alpay gibi sesini yapması böle surat ifadesi faln süperdi şarkı sölemesi ..
Keşke atv nin sitesinden bunun tekrarlarını izleyebilsek ya :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şesu'ya hademe dediya koltuktan düştüm resmen:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

ahuhauhau volkan nası kesiyo film izlerken:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...