Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 günde en cok lvl kasanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kas kas nereye kadar :)[signature][hline]Server: Ares
Race: El Morad
Class: Mage
Level: 61
NP: 51k+
Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
Mesaj tarihi:
Lvl 1 den Lvl 2 ye kadar aralıksız solucan kestim. Yanlız ilginçtir 1 tane kesince lvl 2 oldu :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t
Server: Ares
Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
Mesaj tarihi:
kelly var.informer ile sormuştuk 66 %45 im felan demişti.öbürsü gün sorduk 67 %70 lerdeyim demişti.Valla bilemem ne kadar doğru.(CZ golem)Mümkünmü bilemem!Belki %50extra xp scrooldan faydalanmıştır.[signature][hline]Sîn Yo Tü
Mesaj tarihi:
walla ençok kim kasmış ne kasmış bilemiycemde 13 ayda 61 anca oldum onu biliyom:D[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar...
yalnış bir öyküdeyim
beni yeniden yaz.....
Mesaj tarihi:
walla ben lvl kasmak değilde lvl düşmek için çok çaba harcamıştım. Arkadaşın 40 görevini beraber yapmak için 1 lvl düşmek zorunda kaldım. O leveli düşmek için proconsulle orc watcherların arasında mekik dokumuştum :)
en hızlı lvl geçişim ise sanırım lvl 25-45 arasında olmuştu.[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad
Mesaj tarihi:
bence kasmaya deil bırakmaya çalışın .mantıksız bi oyun sonu yok...kas kass nere kadar[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor)
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: Canım nereye isterse :D
Server:Ares
Mesaj tarihi:
ama insan bırakamıo super bişi bagımlılık yapıo 2 kere hacklendim +5 mirage ve +6 ironxbow um gitti hacklendigimde ve de citinler ama hala oynuyom bu arada yeni char accam sizce ne aciim priest düşünüom...[signature][hline]Bi konusma:
s.a sen www.paticik.com u bilionmu
yoo hayır sölermisin
ok bak ii dinle www.paticik.com
Mesaj tarihi:
58 %45 den 60 oldum 26 saatte d1 harpy partisinde, harpy bizim clandaydı, uykum geldi verdim tum magelere birer swift scrooll yattım uyudum kalktıgımda 60 %11 dim :):):)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Mesaj tarihi:
arkadaslar herkes kendine göre fazla atlamıs ama bide nası atladınıs nerde atlanıdız onu yasarmısınız yeni char acanların bilgilenmesi için en iyi nerde kasılır?,priestsen nerde kasılır?,wariorsan nerde kasılır ayrıntılı bi sekilde anlatırsanız ve yorumlarsanız cok sevinirim[signature][hline]Bi konusma:
s.a sen www.paticik.com u bilionmu
yoo hayır sölermisin
ok bak ii dinle www.paticik.com
Mesaj tarihi:
Eternal Knights ile Aoe Hapry sulalesinde kastiydim[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / TryAgain
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
walla ben lwl 1 den 32 ye kadar uruk tronda kastim...kim kasti derseniz Vision clanindan NuriSexiGuzel die bi adam war o kasmisti beni saolsun[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe
Server:Ares
Job:Kasar Hood
Lwl:63
Clan:Alan olmadı daha
Np:1xxxxx
Mesaj tarihi:
1 gunde warıor a 2 hafta once 53 lvl yaptım sadece 1 gunde tam 24 saat tabı premıum vardı ve bu warıor su anda 62 :)

tabı nerde nasıl dersenız 3 lurelı harpy de ve 40 dan sonra eslant golem de
[signature][hline]Nick : LeoNSeA
LVL : 61
Nation : EL MORAD
Job : Kasar Hood
N.P : 1x.xxx
Clan : EsCaPe
Server : Diez

[Bu mesaj LeoNSeA tarafından 10 Kasım 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ha su da var bı acıklama 61% 0.0 olan bır kısı eger gold premıum u varsa 80 saat aralıksız apos döner ise 62 oluyor :)

veya 55 saat golem aralıksız aoe golem[signature][hline]Nick : LeoNSeA
LVL : 61
Nation : EL MORAD
Job : Kasar Hood
N.P : 1x.xxx
Clan : EsCaPe
Server : Diez
  • Yeni Oluştur...