Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şuanda kullandığım Ultimate User Interface (UUI) diye bir addon pack var. Warrior oynamaktayım ve stance değişimleri pek rahat değil. Rahat değil derken, atıyorum bir rogue stealth mode'a geçince main bar'ındaki 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 no'lu tuşlar otomatikman değişiyor. Fakat bu kullandığım addon pack'te böyle birşeyin olmadığını farkettim. Benim istediğim, battle stance'de "1" tuşuna basınca atıyorum charge var ise bindli, defensive stance'e geçtiğimde de yine "1" tuşuna basınca bu sefer başka bir spell'in yer almasını istiyorum. Bunu sağlayan bir addon pack biliyormusunuz ? Biraz karışık oldu ama ne demek istediğimi anladınız umarım : )[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Flexbar'da barlar istenilen şekilde ayarlanabiliyor. İstersen öyle yaparsın ki sadece 5 tuş değişir, yada stance değiştirince ortada daire şekilde başka tuşlar çıkar. Yada aggro kaybettiğinde/aldığında yeni tuşlar çıkar. Bunlar konsol komutlarıyla yapılıyor ve ayarlaması bazı kullanıcılara karışık gelebiliyor, ama bir çok forumda nasıl yapıldığı basit şekilde anlatılmış. Ayrı zamanda flexbar addon'unun da değişik mod'ları var, GUI'li mod'ları yada warrior için stance değişiminin otomatik içeren modları da var.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 O dediğin addonpack hangi actionbar addonunu kullanıyor? ona göre yardım edelim sana.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Flexbar kullanıyordum bir zamanlar ama vazgeçtim. Kullanım zorluğundan değil, komutları biraz kafa yorsa da uğraşmıştım baya. Şimdi Discord Buttons kullanıyorum. 10*12 toplam 120 button bindlemek için barları açabiliyorum, dilediğim gibi ister diklemesine ister yanlamasına istediğim yere drag edebiliyorum. Gayet memnunum ancak warrior oynamaya başlayınca böyle bir sorunum olduğunu farkettim.. Çok basit bir örnekle sorunumu anlatmak gerekirse; Rogue iken stealth mode cheap shot 1 no'lu klavye tuşumda bindli. Fakat yine 1 no'lu klavye tuşu stealth olmadan sinister strike'a bindli. Bunu sağlamak istiyorum tek derdim bu.. Şuan kullandığım Discord Buttons ile bunu yapmam mümkünmü yoksa addonumu değiştirmem mi gerekiyor ? [signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior [Bu mesaj Giber tarafından 10 Kasım 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Discord'da 3 stance için 3 bar belirle. Bu barlar'ın özelliklerinden (Shapeshift ti yanılmıyorsam) Battle stance defensive stance yada berserker stance ı seçiyorsun. Sonra hemen bu seçimi yaptığının bir altındaki kısmada 2. seçim olan(Use dynamic keybindings) seçiyorsun. Ve bu 3 barı üstüste koyuyorsun. Keybindingstende Dynamic keybindings leri 1 2 3 4 .... atıyorsun. Anlatım biraz zor oldu ama biraz kurcalarsan bu anlattıklarımdan kolayca yaparsın. bu şekilde yaptığında 3 bar 3 stance'a atanmış oluyor. Dynamic keybindings kullanmazsan yapamazsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hatta birde screen koyayım. Belki yardımcı olur. Barlar boş lvl11'im henüz :P http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=342691[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: DeMiRMaSKe, 10 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Discord'da 3 stance için 3 bar belirle. Bu barlar'ın özelliklerinden (Shapeshift ti yanılmıyorsam) Battle stance defensive stance yada berserker stance ı seçiyorsun. Sonra hemen bu seçimi yaptığının bir altındaki kısmada 2. seçim olan(Use dynamic keybindings) seçiyorsun. Ve bu 3 barı üstüste koyuyorsun. Keybindingstende Dynamic keybindings leri 1 2 3 4 .... atıyorsun. Anlatım biraz zor oldu ama biraz kurcalarsan bu anlattıklarımdan kolayca yaparsın. bu şekilde yaptığında 3 bar 3 stance'a atanmış oluyor. Dynamic keybindings kullanmazsan yapamazsın. Dediklerini aynen uyguladım ve oldu. Dynamic action buttons'ta bitiyormuş olay. *!Giber Demirmaske'ye teşekkür eder*[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Burada gördüğün gibi. Seçtiğin stance barının USe for Shapeshift form kısmından hangi stance seçilince görüneceğini seçmelisin. Sonra Hemen altındaki When i shapeshifted kısmından da Show Bar and set dynamic keybindings demelisin. Sonra 3 barda ayarlandıktan sonra keybindings menüsünden dynamic keybindings'i 1234567890 a filan atarsın. Güle güle kullanırsın. Ha bu arada o stance seçtiğin listede henüz kullanamadığın stance ı göremezsin yani berserker stance için seçtiğin barı şimdilik gizlersin 30 level olunca onuda aynı ayarlar ile halledersin.[signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Aynen yaptım dediklerini ve şuanda çok güzel bir şekilde kullanıyorum. Yanlız bu stance değişimlerini manuel olarak mouse ile mi yapıyoruz yoksa ona da bir bind uygulayabilirmiyiz discord action buttons addonu ile ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 discordu bende kullaniyorum, normal keybinding ten ayarlayabilirsin onu. Ben stance icin mouse nin scroll tusunu kullaniyorum mesela. aşağa scroll batle , yukarı scroll berserker, scroll a basarasn (4 mouse tuş ) defence.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Kraaz, 10 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: discordu bende kullaniyorum, normal keybinding ten ayarlayabilirsin onu. Ben stance icin mouse nin scroll tusunu kullaniyorum mesela. aşağa scroll batle , yukarı scroll berserker, scroll a basarasn (4 mouse tuş ) defence. key bindings'e girdim baktım tek tek okudum ama bulamadım stance bindings veya buna benzer birşey.. zahmet olmazsa yazabilirmisin key bindings'de nerede ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sanırım special action button 1 battle stance special action button 2 defensive special action button 3 zerker olması lazım[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 special Action buttonların ilk 3ü stance değiştiriyor[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 macro yap daha rahat edersin. stance degisimi icin tusa bastiginda bar'i 2'ye ceker, bi daha bastiginda 1'e doner...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Special Action Buttonları F1, F2, F3 'e ayarladım. Süper rahatlık vallahi. Teşekkürler herkese tekrardan..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende battle---> Q defensive -----> E zerk----------->F ve inanilmaz rahatim tavsiye ederim[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar