Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo internet tarifesi

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Mayıs ayından beri küfrede küfrede ADSL kullanıyorum. Ama tekrar özüme, kablo internete dönmek istiyorum. Artık "Go" ya da Enter tuşuna basmadan önce içimde korku oluşmasından bıktım. 10KB'lik sitelerin açılması için dakikalarca Firefox başında beklemekten bıktım.
Güzel(!) servis sağlayıcım TTNet'in güzel sitesinden KabloTV tarifelerinden KabloNET tarifesine baktım ama bi şey anlayamadım. Yani cidden hiçbi şey anlamadım. Eskiden taban hız için 63 milyon TL verirdim; şimdi hangi bağlantı hızı için ne kadar verecem?
Örneğin benim bulunduğum alana KabloNET bakıyodu. Hala da öyledir sanıyorum. Bağlantı ücreti + teknik destek ücreti veriyoduk eskiden galiba. Şimdi nasıl oldu, açıklarsanız sevinirim. Özellikle kablonet kullanıcılarının yazılarını bekliyorum.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh o zaman (kusura bakmayın).
45YTL fazla vermeye gönlüm yok. Kablo internet ucuzlayana kadar kafa kaşımaya devam.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

dün bir forumda rastladım bi olay çözülene kadar destek bedeli olan 15 YTL alınmayacakmış. Forumdaki yazıyı bulabilirsem eklerim linkini.

edit//donanım haber forumlarıymış. 2004'ün konusuymuş :D
şeytan diyo topla kablocuları kablonete e-mail yagdır. adsl cıktı kabloyu unuttular resmen yahu.
[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |

[Bu mesaj toggie tarafından 08 Kasım 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu arada bizim bölgenin İSS'si olan KabloNET ile irtibata geçtim. 10 dakika olmadan e-mail ile cevap verdiler; yemin ederim şaşırdım.
KabloNET tarifesi, aynen arkadaşın yazdığı gibi. Yani 512Kbps 144YTL.
Yine yuh o zaman. :hrr:[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kablonet sisteminde bir arıza olabilir telefon edip giderilmesini isteyebilirsin. 4-5 yıldan beri kullanıyorum ve neredeyse hiç bir sorunla karşılaşmadım. aşırı derecede memnunum, birtek şu fiyat tarifeleri ve şebekelerin hala telekoma bağlı olması dışında :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten internette bağlantı tipi seçerken kalitesizden kaliteliye doğru gider ve ilk başta dial-up vardır. Sonra ISDN, sonra da DSL gelir. Kablo bağlantısı DSL ile T1/LAN arasında yer alır.
Demek ki kablo DSL tipi bağlantılardan iyi.

Ben de 08/2002 - 05/2005 arası kablo internet kullandım. O zamanlar çok memnundum. ADSL'ye geçince ilk başlarda inanılmaz derecede memnundum; download hızı gözümü kamaştırmış meğer.
Şimdi ADSL ve kablo internet kelimelerini teker teker kafamda hayal ediyorum da; ADSL diyince inişli çıkışlı, gideceği yere dolana dolana giden bi çizgi aklıma geliyo. Kablo internet diyince de pürüzsüz ve olabilcek en kısa yoldan gitmesi gereken yere ulaşan bi çizgi geliyo aklıma. :hmm:[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

artık 128'lerin aynı fiyata 256'ya geçmeleri gerektiğini düşünüyorum bu çok büyük haksızlık ya.. hala telekom'a bağlıyız ve telekom bizi unutmuş durumda. adsl ilk cıktıgında güzel rekabet olucak fiyatlar cillop olur falan demiştim ama yanılmısım kablodan hiç icraat gormedik. hizmeti cok daha iyi kablonet'in sorunsuz ama biraz akılları olsa da destek bedeli ile birlikte 51 ytl ödediğimiz 128k hızı 256'ya cıkarsalar. herkes kablocu olur valla[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten kablo internet kullanıcıları üvey evlat muamelesi görüyo resmen. Telekom, sırf maliyeti düşük diye ADSL'ye ağırlık veriyo ve çok çok daha kaliteli bi bağlantı tipi olan kablo interneti hiçe sayıyo.
Bi ara bu duruma karşı "Kablocular birleşin!" adıyla bi konu açılmıştı. Orda biçok kişi internet haber sitelerinden birine konuyla ilgili e-mail atmıştı. E-maillar ilgi çekmiş ve sitede yayınlanmıştı. Hatta kısa bi sürenin ardından KabloNET yeni tarife çıkarmıştı.

Kısacası Telekom bunu hep yapıyo. Yaptığı hiçbi iş doğru diil adamların zaten; ADSL'de problem, kabloda problem...

Bu arada, konuyla ilgili eski topiklerden bazıları;
http://forum.paticik.com/view.php?id=78642
http://forum.paticik.com/view.php?id=93926[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hala inatla adsl'e geçmeyip fiyat indirimi bekleyen kabloculardanım ama açıkcası artık sabrımın sonuna dayandım.. Şu anki 128kb kablo fiyatına 256kb hizmet verseler dahi adsl'den daha pahalı olacakken,aynı paraya 128 bağlantı artık canımı sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...