Tuor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence paladinle pvp yapmak çok daha eğlenceli diğer classlara göre *kaçar*[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sam gratz bab ama sizin pvp cok heyecanlı deil sanırım ya life time 26 k ilebirinci olduysan yane sonucta benim char da 7 k life time war daha rank 4 um[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla bizim sunucuda 110k civari bisiyle oluyolar sanirim yani. PvP ye koyim ya, daha dogrusu PvE'ye battleground koyan zihniyetin icine edeyim ben[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 05:41 tarihinde demiş ki: mage geçer 1 haftaya. Abartılıcak bişey yok. Paladin eşit degildir Pvp Karakteri denklem bozulmaz hiçbizaman. o mage (chadwik) artık oynamıyor, yazdım yukarıda aylar sonra birincilikten indiğini.. :) belshania da birkaç hafta sağlık sorunları nedeniyle oynamayacak. zaya da (pope) sıra beklemekten sıkıldı o da inaktif pvp olarak. şu anda mage yok yani ilk sıralara gelecek adam gibi.. HK azlığı meselesine gelince, verdiğim linkten gidip bir de horde listesine bakarsanız anlarsınız. alliance:horde nüfus oranı 3:1 filan olduğu için biz onlardan çok daha az maç yapabiliyoruz. ayrıca AV ayda bir filan oynanıyor. yoksa benim harcadığım vakitle bende de 100k olurdu.. ;) ayrıca paladin hakkındaki düşünceni modifiye etmen gerekeceğini umuyorum önümüzdeki yamada.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bizim serverda ilk rank 14 bir paladin idi adı da hope... şimdi sıra bizde Execute... bizden de bu hafta jacel rank 14 oldu sırayla hepimiz :D http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=The+Maelstrom&faction=a#top[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 1 saatte bir geliyo BG sırası emeral dream de :P AV ayda 1 kere ki girebilirseniz ben oyunun başında sıraya girip oyun bitene kadar beklediğimi biliyorum WSG de en fazla 10[signature][hline] Orc Shaman Wolfsore NE Hunter Hatce -Fixed a bug where Shamans sometimes died while in combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ozii_x, 04 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: bizim serverda ilk rank 14 bir paladin idi adı da hope... şimdi sıra bizde Execute... bizden de bu hafta jacel rank 14 oldu sırayla hepimiz :D http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=The+Maelstrom&faction=a#top Yanlis. Ilk rank 14 Lucy'dir. Apathy'nin ya da Jacel'in yaptigi gibi team farming ile degil kendi basina yapmistir ustelik.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. [Bu mesaj dream_endless tarafından 05 Kasım 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yanılıyorsun... belki lucy genelde random takılırdı.. ama onların kurdugu cok guzel bir takım vardı.. o takımı biz zar zor yenerdik veya hep yenilirdik.. lucy full random ile rank 14 olmadıgı gercek... zaten ben alliance yi kastettim... fakat lucy ile Hope aynı hafta rank 14 oldu dikkatini çekerim.. ikiside cok az farkla kaçırmıştı zaten..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ooh 4/4 oyun almışız bugün AVde misler gibi,asıl lord benim.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kendisiyle ayni guild'de yer aldigim icin neyin ne oldugunu daha iyi biliyorum.Hope ile Lucy ayni anda rank14 olmus olabilirler,bilmiyorum.Ama Lucy rank14 olmadan onceki 2 hafta rating 59~k civarindaydi,son hafta da oynayamamisti,bu durumda Lucy rank14'e daha yakindi demek ne kadar dogru ve anlamli olur tartisilir.Neyse,benim anlatmak istedigim o degil. Hope rank14 oldu da nasil oldu.WSG'de Hope ve Middnight'in surekli,tekrar ediyorum surekli Middnight Hope'un arkasindan ayrilmazdi,bayrak kacirdigina,yeri geldiginde exploit ettigine de sahit oldum.O yuzden bu sekilde rank14 olacaksa insan,bu onun TEK BASINA ne kadar iyi bir oyuncu oldugunun gostergesi degil.Apathy de AB farmladi,Execute de farmladi.Jacel ve Hope GM oldular. Bir de bizimkilere bakalim,Stealth asla farmlamadi,Legheliel farmlamadi,Lucy farmlamadi,Morkrah farmlamadi,Nuvian farmlamadi. Lucy'nin cok iyi bir takimi vardi demissin,yine yanlislardasin.Lucy oyuna random girer,bakti takim iyiyse "dont leave groups" diyip sonradan tekrar katilirdi.Ne Hope gibi arkasindan healleyeni vardi ne de exploit ettireni. O yuzden kendi kisisel cabalariyla rank atlayan gozumde daha buyuktur,farmlayip random'lara karsi oynayip rank14 olduktan sonra "ben lordum" diye gezinsen ne olur. Ne olur ben soyleyeyim. Alliance'in Marshallari,Grand Marshallari Horde'un Champion'una 1v1'de ezilir,o olur.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Neyi tartisiyosunuz, oyunda rank 14 olmak skille bakmiyor malesef. Zamani olan herkes rank 14 olur..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Önemli olan rank14 olduktan sonra eline ne geçiyor ? 2 gram daha iyi item ? Amaçsız. Peh..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Skill deilde zaman istediğine katılıyorum elbette. Jacel falan adam durmadan AB AB AB AB , haftalardır , aylardır WSG ve daha sonra AB kasmak, hemde kendi takımıyla... hele ki günde 16 saat kasmak.. çok yorucu ve zaman kaybı gibi geliyor. Lucy'nin gayet kabiliyetli bir oyuncu olduguna da katılıyorum, hatta ve hatta kendi uber bir takımı olmadığına da katılıyorum; ama bana Horde'un exploit kullanmadığını söyleme.. Silverwing le exalted olucak kadar WSG yaptım. Horde'un kendi GY'lerindeki exploit'i kullanmadığı tek maç yapmadım.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Afterdeep, 05 Kasım 2005 06:32 tarihinde demiş ki: Neyi tartisiyosunuz, oyunda rank 14 olmak skille bakmiyor malesef. Zamani olan herkes rank 14 olur.. Doğruluğu %90 :) kalan %10 kısma hem yetenekli hem zaman harcayan oyuncular giriyor oda her serverda 1-2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paladin is the reason that Arthas rerolled to Deathknight abicim, iyi pvp karakteri olsa Arthas birakir miydi hic : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu eu olmasi lazim cunki bizim serverda joji die bi rogue war bana gore bu serverda AV AB olmadan rank 14 olabilcek tek player...(zaten adam AV ve AB gelmeden 13.5 tu )ama rank 14 oldugun zaman grandmarshal dirk super :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Teorim bir kez daha kanitlandi. Yaklasik 5 dakika once,iki kere Jacel'i 1v1 aldim.Ben rank7'yim,o rank14. Demek ki takimla rank kasinca item geliyormus ama bazi seyler baki kaliyormus.O yuzden saygi duymuyorum hic,cok da guluyorum yani o item'larla,combat health potion'la hala alamamasina.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tebrikler sam[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 teşekkürler herkese.. :) umarım bir dahaki başlığı GM claymore'lu resimle açacağım.. ;)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tebrikler :) eminimki rank 14 de olucaksın , emekler hiçbir zaman boşa çıkmaz. ancak ne yazıkki paladin isterse rank 20 olsun adam kesme potansiyeli yok .yani hiçbir zaman gerçek şampiyon olamaz pvp bakımından ..ama epic setle gönüllerin şampiyonu olur o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Jarlaxle, 05 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: tebrikler :) eminimki rank 14 de olucaksın , emekler hiçbir zaman boşa çıkmaz. ancak ne yazıkki paladin isterse rank 20 olsun adam kesme potansiyeli yok .yani hiçbir zaman gerçek şampiyon olamaz pvp bakımından ..ama epic setle gönüllerin şampiyonu olur o ayrı =) herseyi dicektin ama sam'e bunu demicektin.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gz . sabır işi ne diyim. +/bow tabi[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tamamiyle meraktan soruyorum.Şaka mı bu?Pala ya bildiğin pala.İmkansız bi hata var.Yada Sam aşmış.. Tebrik ediyorum.Şoktayım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ne alaka? Rank almak icin adam kesmen gerekmiyor ki... BGlerde honor farmliyorsun. Eger factionun da yeniyorsa zaten bonuslarla seri bir sekilde kasarsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şaşılacak olan kasması değil zaten şaşılacak olan birincinin pala olması...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar