Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emerald Dream Alliance rank birinciliği..

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 04 Kasım 2005 05:41 tarihinde demiş ki:
mage geçer 1 haftaya.
Abartılıcak bişey yok.
Paladin eşit degildir Pvp Karakteri denklem bozulmaz hiçbizaman.

o mage (chadwik) artık oynamıyor, yazdım yukarıda aylar sonra birincilikten indiğini.. :) belshania da birkaç hafta sağlık sorunları nedeniyle oynamayacak. zaya da (pope) sıra beklemekten sıkıldı o da inaktif pvp olarak. şu anda mage yok yani ilk sıralara gelecek adam gibi..

HK azlığı meselesine gelince, verdiğim linkten gidip bir de horde listesine bakarsanız anlarsınız. alliance:horde nüfus oranı 3:1 filan olduğu için biz onlardan çok daha az maç yapabiliyoruz. ayrıca AV ayda bir filan oynanıyor. yoksa benim harcadığım vakitle bende de 100k olurdu.. ;)

ayrıca paladin hakkındaki düşünceni modifiye etmen gerekeceğini umuyorum önümüzdeki yamada.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

bizim serverda ilk rank 14 bir paladin idi adı da hope... şimdi sıra bizde Execute... bizden de bu hafta jacel rank 14 oldu sırayla hepimiz :D

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=The+Maelstrom&faction=a#top[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 04 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
bizim serverda ilk rank 14 bir paladin idi adı da hope... şimdi sıra bizde Execute... bizden de bu hafta jacel rank 14 oldu sırayla hepimiz :D

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=The+Maelstrom&faction=a#top

Yanlis.
Ilk rank 14 Lucy'dir.
Apathy'nin ya da Jacel'in yaptigi gibi team farming ile degil kendi basina yapmistir ustelik.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.

[Bu mesaj dream_endless tarafından 05 Kasım 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılıyorsun... belki lucy genelde random takılırdı.. ama onların kurdugu cok guzel bir takım vardı.. o takımı biz zar zor yenerdik veya hep yenilirdik.. lucy full random ile rank 14 olmadıgı gercek... zaten ben alliance yi kastettim... fakat lucy ile Hope aynı hafta rank 14 oldu dikkatini çekerim.. ikiside cok az farkla kaçırmıştı zaten..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisiyle ayni guild'de yer aldigim icin neyin ne oldugunu daha iyi biliyorum.Hope ile Lucy ayni anda rank14 olmus olabilirler,bilmiyorum.Ama Lucy rank14 olmadan onceki 2 hafta rating 59~k civarindaydi,son hafta da oynayamamisti,bu durumda Lucy rank14'e daha yakindi demek ne kadar dogru ve anlamli olur tartisilir.Neyse,benim anlatmak istedigim o degil.
Hope rank14 oldu da nasil oldu.WSG'de Hope ve Middnight'in surekli,tekrar ediyorum surekli Middnight Hope'un arkasindan ayrilmazdi,bayrak kacirdigina,yeri geldiginde exploit ettigine de sahit oldum.O yuzden bu sekilde rank14 olacaksa insan,bu onun TEK BASINA ne kadar iyi bir oyuncu oldugunun gostergesi degil.Apathy de AB farmladi,Execute de farmladi.Jacel ve Hope GM oldular.
Bir de bizimkilere bakalim,Stealth asla farmlamadi,Legheliel farmlamadi,Lucy farmlamadi,Morkrah farmlamadi,Nuvian farmlamadi.
Lucy'nin cok iyi bir takimi vardi demissin,yine yanlislardasin.Lucy oyuna random girer,bakti takim iyiyse "dont leave groups" diyip sonradan tekrar katilirdi.Ne Hope gibi arkasindan healleyeni vardi ne de exploit ettireni.
O yuzden kendi kisisel cabalariyla rank atlayan gozumde daha buyuktur,farmlayip random'lara karsi oynayip rank14 olduktan sonra "ben lordum" diye gezinsen ne olur.
Ne olur ben soyleyeyim.
Alliance'in Marshallari,Grand Marshallari Horde'un Champion'una 1v1'de ezilir,o olur.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

Skill deilde zaman istediğine katılıyorum elbette. Jacel falan adam durmadan AB AB AB AB , haftalardır , aylardır WSG ve daha sonra AB kasmak, hemde kendi takımıyla... hele ki günde 16 saat kasmak.. çok yorucu ve zaman kaybı gibi geliyor.
Lucy'nin gayet kabiliyetli bir oyuncu olduguna da katılıyorum, hatta ve hatta kendi uber bir takımı olmadığına da katılıyorum; ama bana Horde'un exploit kullanmadığını söyleme.. Silverwing le exalted olucak kadar WSG yaptım. Horde'un kendi GY'lerindeki exploit'i kullanmadığı tek maç yapmadım.[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

Teorim bir kez daha kanitlandi.
Yaklasik 5 dakika once,iki kere Jacel'i 1v1 aldim.Ben rank7'yim,o rank14.
Demek ki takimla rank kasinca item geliyormus ama bazi seyler baki kaliyormus.O yuzden saygi duymuyorum hic,cok da guluyorum yani o item'larla,combat health potion'la hala alamamasina.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 05 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
tebrikler :) eminimki rank 14 de olucaksın , emekler hiçbir zaman boşa çıkmaz. ancak ne yazıkki paladin isterse rank 20 olsun adam kesme potansiyeli yok .yani hiçbir zaman gerçek şampiyon olamaz pvp bakımından ..ama epic setle gönüllerin şampiyonu olur o ayrı =)

herseyi dicektin ama sam'e bunu demicektin.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...