Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[addon] Discord Art v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

AddOn-severler discrod'u, action bars, group buttons, unit frames'ten çok iyi bilirler. Bu gruba Discord Art katıldı şimdi. Adamlar neye ellerini atsalar inanılmaz şeyler çıkarıyorlar.

[spo1=shot][/spo]

Discord Art v1.0[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]

[Bu mesaj Qui tarafından 19 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
abso barların sayısı 10*14=140 adete kadar cıkabılıyor ve her sekle giriyorlar,boyutları vs ayarlanabılır,istenen yere bırakılabılır.ben suan discord kullanıyorum ve ne hikmetse herhangi bir patchte sorun cıkarmıyor.1.7 dede bozulmadı ki 3 sürüm öncesının
Mesaj tarihi:
140? 120 tane buton diye biliyorum ben? normalde 10x12 lik barları discord açıyordu. diğer 20 buton nereden geliyor bilmiyorum. Ama ayrıyetten bar yapılıyorsa onu bilemem[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
STREET FIGHTERRR
-OLM MOBA KIRMIZI PERFECT CAKTIM
-abi geberiyodun dedim sana elite moba dalmayaklım diye
-olm kırmızı perfect diyorum hem bende daha jeton war
-abi gebericektik itemlkar zaten sarı repair parasıdnan battık lan senin yuzunden
-HADUKEEN HADUKEEN TAKTAKTUKEET[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
jonywayt, 19 Eylül 2005 15:35 tarihinde demiş ki:
bende palayim ama neredeyse 30 tus var. :)
Alala nasil yaptin yahu.
Q ya Imbashield
E ye Heartstone, cillop gibi iste eheh

saka[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Bir discord tanıtımı yapmak lazım size anlaşıldı :)

Öncelikle bu discord action bars yada unit frames'in devamı değil. İşlevsellik değil, tamamen UI'nin görsel/sanatsal dizaynı için yaratılmış bişey. Action bars yada item frames hala devam ediyor zaten.

2. olarak: Discord AddOn'ların özelliği aklın sınırlarını zorlayan derecede esnek olmalarıdır. Diğer 3 discord addon'unda da görüldüğü gibi sizin dizayn ettiğiniz UI bir başkasında daha olamaz (ihtimal düşük yada).

Şimdi link'e girip addon'a ait resimlere bakalım :)

Ekleme: Bu screen'de görülen addon'u yükledikten sonra UI'nin neye benzediği değil ayrıca. Orada nelerin yapılabildiği görülüyor..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]

[Bu mesaj Qui tarafından 19 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada ben yanılıyormusum bar sayısı hakkında sry.demin girip gene kontrol ettım 20*14=280 kutucuk var:)isteyene eski sürümünü gönderebılırım.gangren nerdeyse gördugum en az memory harcayan addon,birara ınsomnıax vs denedım ama discord gıbısı yok,3 lü grubu cekersenız nerdeyse her ıhtıyacı karsılıyor,hunterlkar için pet bar bıle var.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cok guzel bence bu add-on da nerde dl linki bulamadim :D

edit:buldum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 28 Eylül 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben yükledim addon listesinde gözüküo enable gözüküo ama oyuna girince hiç bi işlev yok göremedim ne ayarları ne bilmemnesi nası yapabilirim ?
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...