Qui Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 AddOn-severler discrod'u, action bars, group buttons, unit frames'ten çok iyi bilirler. Bu gruba Discord Art katıldı şimdi. Adamlar neye ellerini atsalar inanılmaz şeyler çıkarıyorlar. [spo1=shot][/spo]Discord Art v1.0[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasiWoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] [Bu mesaj Qui tarafından 19 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 acikcasi action bar'larla yakalayabildigimiz ve sahsen beni cok mutlu eden sadelik ozunun biraz disina cikmislar. pek begendigimi soyleyemem. plasik koy oyuncagi gibi renkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bana da çok renkli geldi. Birde barların sayısı görünürde kısıtlı ama artıyordur herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o diil de script olayını sevdim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kalabalık savaşlar için uygun değil[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abso barların sayısı 10*14=140 adete kadar cıkabılıyor ve her sekle giriyorlar,boyutları vs ayarlanabılır,istenen yere bırakılabılır.ben suan discord kullanıyorum ve ne hikmetse herhangi bir patchte sorun cıkarmıyor.1.7 dede bozulmadı ki 3 sürüm öncesının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 140? 120 tane buton diye biliyorum ben? normalde 10x12 lik barları discord açıyordu. diğer 20 buton nereden geliyor bilmiyorum. Ama ayrıyetten bar yapılıyorsa onu bilemem[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 STREET FIGHTERRR -OLM MOBA KIRMIZI PERFECT CAKTIM -abi geberiyodun dedim sana elite moba dalmayaklım diye -olm kırmızı perfect diyorum hem bende daha jeton war -abi gebericektik itemlkar zaten sarı repair parasıdnan battık lan senin yuzunden -HADUKEEN HADUKEEN TAKTAKTUKEET[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yok Abso, paladin oldugundan öyle 3-4 buton var : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende palayim ama neredeyse 30 tus var. :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dediğim gibi eski discord versıyonunu kullanıyorum ben ,hem sade hemde 14 er slot içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: jonywayt, 19 Eylül 2005 15:35 tarihinde demiş ki: bende palayim ama neredeyse 30 tus var. :) Alala nasil yaptin yahu. Q ya Imbashield E ye Heartstone, cillop gibi iste eheh saka[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pfff penth, adam nasıl heal yapıcak o zaman? r de heal tuşudur. en az 3 kesin lazımmm!!!!11!!onbir1!!!1 pls bab oks[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bir discord tanıtımı yapmak lazım size anlaşıldı :) Öncelikle bu discord action bars yada unit frames'in devamı değil. İşlevsellik değil, tamamen UI'nin görsel/sanatsal dizaynı için yaratılmış bişey. Action bars yada item frames hala devam ediyor zaten. 2. olarak: Discord AddOn'ların özelliği aklın sınırlarını zorlayan derecede esnek olmalarıdır. Diğer 3 discord addon'unda da görüldüğü gibi sizin dizayn ettiğiniz UI bir başkasında daha olamaz (ihtimal düşük yada). Şimdi link'e girip addon'a ait resimlere bakalım :) Ekleme: Bu screen'de görülen addon'u yükledikten sonra UI'nin neye benzediği değil ayrıca. Orada nelerin yapılabildiği görülüyor..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] [Bu mesaj Qui tarafından 19 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Gereksiz memory?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: BonePART, 19 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: -"TAKTAKTUKEET" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada ben yanılıyormusum bar sayısı hakkında sry.demin girip gene kontrol ettım 20*14=280 kutucuk var:)isteyene eski sürümünü gönderebılırım.gangren nerdeyse gördugum en az memory harcayan addon,birara ınsomnıax vs denedım ama discord gıbısı yok,3 lü grubu cekersenız nerdeyse her ıhtıyacı karsılıyor,hunterlkar için pet bar bıle var.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 [spo1=Bakın bakalım tanıdık gelicekmi :)][/spo][signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasiWoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] [Bu mesaj Qui tarafından 28 Eylül 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 orijinali bu kadar bozmak yakışmıyo bence kendim kullanmam, ama emeğe saygı güzel görünmüyo digil.[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 cok guzel bence bu add-on da nerde dl linki bulamadim :D edit:buldum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk [Bu mesaj CusTodeM tarafından 28 Eylül 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bende çok kalabalık goruntuleri sevmiyorum zaten. Tamamen emeğe saygıdan geliyor post :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahha tam aradıgım şey, gidip cekeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya ben yükledim addon listesinde gözüküo enable gözüküo ama oyuna girince hiç bi işlev yok göremedim ne ayarları ne bilmemnesi nası yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bi sorum olcak barlara ikonları yerleştirdiğim zaman ikonları ordan hareket ettiremiyorum yani ikon orda lock oluyor. ikonları nasıl silecem ordan?[signature][hline]Dadash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben görsel olarak da pek sevemedim açıkcası.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar