hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kadınlarla, silahlı birini elindeki rehineleri bırakmaya ikna ederken yaptığı gibi konuşursa çok başarılı olduğunu fark eden ABD'li polisin yazdığı 'zamparalık' kitabı, satış rekoru kırıyor. İLİŞKİ DOKTORU ABD'nin huzursuz kentlerinden Las Vegasta polislik yapıp, 100den fazla rehine alma olayında "arabuluculuk" görevi üstlenen Christopher Curtis, stresli işi sayesinde ilginç bir keşfe imza attı: Kadınlarla iyi bir iletişim için, tıpkı rehineleri serbest bırakması için silahlı bir insanla konuştuğu gibi konuşması gerektiğini anladı. Bu yöntemin işe yaradığını fark eden "ilişki doktoru" namlı Curtis, deneyimlerini kitaplaştırmakta geç kalmadı. İŞİN SIRRI ÖZGÜVEN Memur Christopher Curtis!in kitabı, çoksatanlar listesine girmekte geç kalmadı. Kitabının, baştan çıkarma teknikleriyle rehine operasyonlarındaki konuşma üslubunun birleştiği noktada olduğunu söyleyen Christopher Curtis, en önemli taktiğin "özgüven" olduğunu açıkladı. Ve erkekleri, şöyle uyardı: "Kadınlar yanlarındakine güvenmek ister. Siz kendinize güvenmezseniz, o da size güvenmez" Uzmanından Öneriler >Bir kadını evinize, "Bize gidelim" diye çağırmayın. "Sana bir sürpriziö var. Yeni bir CD aldım" demeniz, çok daha sevimli olacaktır. >Kadına istediği herhangi bir şeyi hmen vermeyin. Eğer hemen verirseniz, çok kolay olduğunu düşünür. "Benim için çok zor biliyorsun. Ama sadece senin için bunu vereceğim" mesajını hissetmesini sağlayın. >Eleştirirken dikkatli olun. Hafızasına işleyecek ya da onun tepkisini çekecek bir şey söylemeyin. Christopher curtis'in kiabı, "Baştan Çıkarma Biliminin Rehine Müzakereleriyle Örtüştüğü Nokta" adını taşıyor. ayrıca burda bide resim var m.a.c.k. tactics yazıyo üstünde :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hehe bize gidelim diye çağıran var mıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok bab bana hiç bişi fayda etmez[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o zaman sana kendi yazdığım kız kaldırma sanatı adlı kitabımı hediye edim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 -Etrafın sarıldı! Kalbimi hemen geri ver[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 l@m3[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hmm gerek yok bunlara yaa :P[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eleştirirken dikkatli olun. Hafızasına işleyecek ya da onun tepkisini çekecek bir şey söylemeyin. Böyle birşey mümkün değil ne yazık ki. Kadınların memorysi bu tip şeyleri unutmamak ve her tartışma da tekrarlanması üzerine dizayn edilmiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kıv tavlama Aşk doktovu :) Iyyy iğvenc oluv [signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. [Bu mesaj AthleT tarafından 09 Kasım 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Absolut, 09 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Eleştirirken dikkatli olun. Hafızasına işleyecek ya da onun tepkisini çekecek bir şey söylemeyin. Böyle birşey mümkün değil ne yazık ki. Kadınların memorysi bu tip şeyleri unutmamak ve her tartışma da tekrarlanması üzerine dizayn edilmiş. + Deyip gerisini boş bırakıyorum, istediğiniz sayıyı yazabilirsiniz o artının yanına, lakin söz tam 12'den vurmuş, fil gibi hafıza var hepsinde yahu...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oh be sonunda dertlerime derman olucak bi kitap cikti. cok sukur yarabbim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 -yeni bir cd aldım çok güzel eve gidip bakalım mı? -ayy ne cd si? -böhühü buraya çalışmamıştım.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olum kişisel lan:-) altın gibim topic işte.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu kitapla kim kız tavlamıs ? varmı tavlayan[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ema'nin zamaninda yazdiklarinin yaninda fasa fiso bunlar :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aa edi gelmiş:) ema aplanın tavsiyeleri: http://forum.paticik.com/view.php?id=46173 http://forum.paticik.com/view.php?id=8010 http://forum.paticik.com//view.php?id=46175 hatta burda en kapsamlisindan bişeler var[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pop-up Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: sunthewitch, 08 Kasım 2005 22:59 tarihinde demiş ki: hehe bize gidelim diye çağıran var mıdır :) Ben cagırdım abi kızda geldi gayet guzel bi sekilde oldu olcaklar. ama kızın ztn gelcegi cok belliydi o yuzden direk bodozlama dedim bize gidelim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lol[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yalandır be[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 öneriler doğru[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Birşeye dikkat çekmek istiyorum. Kitabı alacak olanlar dikkat etsinler. said: Kıv Tavlama Kitabı!! SONUNDA :-D Yanlış şeyler tavlamayalım sonunda :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: AthleT, 09 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Kıv tavlama Aşk doktovu :) Iyyy iğvenc oluv Ehm.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: dory, 09 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki: aa edi gelmiş:) ema aplanın tavsiyeleri: http://forum.paticik.com/view.php?id=46173 http://forum.paticik.com/view.php?id=8010 http://forum.paticik.com//view.php?id=46175 hatta burda en kapsamlisindan bişeler var edebiyat bölümü şeyolduğu için girilmiyo[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ema aplanınkiler aciliyo, digerleri kapali :/ [Bu mesaj dory tarafından 09 Kasım 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kapalı?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar