Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emniyet Mudurlugu Ceset Goruntuleri yayinliyor... (18+)

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

said:
mardox, 04 Kasım 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
uygulamada bence bir yanlis yok.
ayrica burda emniyetin cesetlerrin kimligini belirlemedeki beceriksizliginden ziyade, faili mechul cinayetleri onlemesindeki beceriksizligi gozler onune seriliyor gibi geldi bana... basimizdakilerin cabalarilya iyice Allah'a emanet hake geldik.
cok doru soyluyosun ya ben sadece bakmak ıcın baktım yanu uyulama hakkında pek dusunmemıstım ama cıdden bukadar kımlığı belırsız ceset olması emnıyetın eksıklığını gosterıyor ıı bı uygulama ancak yeterlı dııl hepsıne bakıorum aslında coğunun da yok fotosu[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 04 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
alıstım artık ben bunlara abim yüzünden tıp fakultesinde okuyupta cesetlerle ilgilenmek ayrı bir zevk fln diyodu:)
zewk olarak gormuyorum henuz ama alısmak lazım ;)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 04 Kasım 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
ya boswerın bakmayın walla suclu hıssettım kendımı salak gıbı upladım tekrar pardoonnss
[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

resimlere baktım. dikkatimi çeken zaten bir bölümünü evsizler oluşturuyor, o insanların yakınları -varsa- umudunu çoktan kesmiştir.

uygulama hakkında aslında kesin bir yorum getirmek zor. evet bir yandan yaşayan yakınlarının onlara ne olduğunu, ya da en azından öldüklerini bilmek hakkı bence, ama öte yandan önceki sayfalarda da söylendiği gibi bu şekilde teşhir etmek ölen insanların bedenlerine bir saygısızlık olarak algılanmalı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

bakacaktim,siteyi açtim ama bakmadim,bakarsam bayılırım burda,zaten her şeyden tirsiyorum bu aralar biliyosunuz.
ama onları nete koymak büyük saçmalık!! akli dengesi yerinde olmayan biri-söylenildigi gibi- bu resimleri gördüğünde kim bilir neler düşünür neler yapar:o
bakmayın böyle şeylere yaa
Sosyal ağlarda paylaş

@Cermy
neresi komik ben anlamadım?(dalga gecmek için demiyorum, anlamadım cunku resimlere bakamadım, yemedi)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ruby, 04 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
bakacaktim,siteyi açtim ama bakmadim,bakarsam bayılırım burda,zaten her şeyden tirsiyorum bu aralar biliyosunuz.
ama onları nete koymak büyük saçmalık!! akli dengesi yerinde olmayan biri-söylenildigi gibi- bu resimleri gördüğünde kim bilir neler düşünür neler yapar:o
bakmayın böyle şeylere yaa

ztn sizede bakın nolur bakın demiyorki ruby adamlar cekmisler koymuslar yani bakan kisinin ruh saglıgını onemsemek emniyet guclerine gore deil:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne ya O.o[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir uygulama başka ülkelerde de var ama site eğlence için,iş olsun diye girilebilir ve kullanılabilir.Bildiğim kadarıyla başka ülkelerde çocuklar vs. girmesin diye önlemler var.Burada ise direk 18 yaşındam büyüğüm butonu.Değiştirilse iyi olacak[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Uygulamanın iyiliği kötülüğ tartışılırdı 2001 deki kadın cesetlerinin arasında erkek cesetleri karışmış , efendime söyliyim yanmış bi ceset koymuşlar teşhis edilme ihtimali %0 aynı şekilde kopmuş kadın baldırı ve parmakları var bi tanesinde kadının başı vücudu falan yok. Bunları koymanın anlamı nedir cidden anlamıyorum ya? Şaka gibi çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

kadının memelerine bakarak kadınımı teşis edicez ya saçmalığa bak geç ya, klasik türk mantığıyla bu işleri çözeriz bunlar ne böle yemek yicektim girdim pişman oldum adam akıllı bişey bekliyodum. nede olsa adsl 512 olcak hemde %100 İNDİRİMLE! sdafjhasguasdgy[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma bi uygulama bence.Öyle iğrenç resimler ki bakınca tanımanın imkanı yok!
Ayrıca cidden yakını kaybolmus insanlar internete girip miğdeleri bulana bulana o 555 resme bakmazlar.Emniyete giderler,gerekirse orda gösterilir resimler...o da yakının tarif eder sarışlındı,carttı curttu die,o kriterlere uygun cesetler gösterilir.Bu nedir yaa??[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

evet bunu biliyorum cunku babaannem 99 depreminden beri kayip.. hastaneler morgalr kayıp buroları mezarlıklar aklınıza gelebilecek heryere baktık ama yok .. maası birikiyo evi duruyor ve artık buna bi çözüm gelmesi gerekiyor... burda babaannemi aradım ama tanıyamadım ... bi mezarı bile yok :(([signature][hline]"Dünya mavi...
Ben o kara lekeyim...
Ben bu dünyaya ait değilim...
Böyle olmasını ben istemedim ... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...