Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mide kelepçesi ile iki yılda 74.5 kilo verdi İzmirli Yıldırım Seyhan, midesine takılan kelepçe ile tığ gibi oldu. Operasyon öncesi bir oturuşta üç tavuk ve altmış köfte yerken, şimdi sadece iki portakal ile doyuyor İzmirli 53 yaşındaki Yıldırım Seyhan, üç tavuk ve 60 köfteyi aynı anda alabilen midesini ancak kelepçe taktırarak kontrol altına alabilmiş. İki yılda 149.5 kilodan 75 kiloya düşen Seyhan, "Çoraplarımı giyemez hale gelmiştim. Artık iki portakalla bile doyuyorum" diyor. Gençliğinde formunda bir delikanlıymış Yıldırım Seyhan. 30 yaşlarında, işitme engelli kızının doğumuyla kendini yemeye vermiş. İçinde bulunduğu stresin de etkisiyle, iştahı günden güne artmış ve 40 yaşında 100, 45'inde 125, 51'inde ise 149.5 kiloya ulaşmış. MİDESİ PATLAMIŞ Yıldırım Seyhan, iki yıl önce 50 köfte, üç tavuk ve karışık ızgaranın üstüne bir tencere kuru fasulyeyi iki ekmekle bitirdikten sonra, elma yerken midesi patlamış. Saatler süren bir ameliyat sayesinde yaşama dönmüş. Doktor olan ağabeyinin de zoruyla midesine kelepçe taktırmış. ARTIK YEMİYOR Seyhan'ın midesinin dörtte biri metal bir kelepçeyle işlevsiz hale getirilmiş. İki yılda tam 74.5 kilo vermiş. Şu anda 75 kilo. Artık az yiyor ve sağlıklı. Seyhan, "Artık kendimi çok iyi hissediyorum. Şişmanken safra kesesi, apandisit ve iki kez de fıtık ameliyatı geçirmiştim. Ameliyattan sonra bir kez bile hasta olmadım" diyor. Kaynak edik:kaynak,nedendir bilinmez bir restaurant sitesini açıyor,düzeltmeye çalıştım. [Bu mesaj Drigeolf tarafından 08 Kasım 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayvanlık değil o hastalık :/[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pehhh[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hanıma da sabır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 harbi ha hayvanlık nedir[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 stresten bu hale gelmiş adamcağız, hayvan dememek lazım. neyse ki düzelmiş.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben hiç patlayana kadar yiyen bi hayvan görmedim balık dışında[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bunu yapan insan olamaz..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ulan bu linkten bi restorant sitesi çıktı nası kaynak lan bu.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 off o ne ya patlar tabi o kadar yerse. ama yazık neyse ki iyileşmiş.o kadar kiloyla insan yürüymez bile bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 "Yıldırım Seyhan, iki yıl önce 50 köfte, üç tavuk ve karışık ızgaranın üstüne bir tencere kuru fasulyeyi iki ekmekle bitirdikten sonra, elma yerken midesi patlamış." O elmayı niye yersin kardeşim fazla işte formuna dikkat et...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 elma fazlalik sadece elma yemese o gunku ogunu normal olcakti elma fazla gelmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Fistan, 08 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: hayvanlık değil o hastalık :/ Hatta bazen hayvan hastalığı da olabilir. Ben 3 bardak su içince midem patlar diye korkuyom. Ha ben de şişmanım baya ama bu adam kadar kilo versem ölürüm. Bu arada adam 10 kişilik ailenin yiyeceği kadar köfte yemiş. HLL BABS!!1!111![signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 vayy be abi nerene yersın o kadar şeyi 60 köfte yerıne 30 ye 30 taneyıde yoksullara ver sevaba gir[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 canavar bu frankestayn[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kaç paraymış bu kelepce taktırmak..??[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aman düşmanlardan ırak! şu günlerde spora mı başlasam diodum ki. bunu görünce daha bir harakete geçesim geldi. AMAN TANRIIIM[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yıldırım Seyhan, iki yıl önce 50 köfte, üç tavuk ve karışık ızgaranın üstüne bir tencere kuru fasulyeyi iki ekmekle bitirdikten sonra, elma yerken midesi patlamış. OOOOHA[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 demek ki elma yemicez :PP[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 demk ki midesi patlamasa bu adam üstüne bide kuzu çevirme fln da götrcekti. röeh!!!1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet işin can alıcı noktası adamın onları yiyince doymamış olması...daha tatlısına sıra gelmemiş,onda da bi 40 porsiyon künefe fln yerdi herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aklima se7en geldi.. hmm kötüdür heralde[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sloth...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben biraz fazla yiyince kusacak gibi oluyorum, demekki adamın doyduğunu algılamasında sorun varmış[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi öldüm bittim ehoeoho yemekleri saydı saydı böyle gidiyor, ben bekliyorum gayet sırıtık bir biçimde patlama anını ve "..elma yerken midesi patladı." eoheo nokta koymuş adam cümleye elmayla. hesaplayıp mı yapmış nedir yoksa elmadaki asitler filan değişik bi tepkime mi oluturmuş ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar