Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 October 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Ya belki ben farklıyım bilmiyorum herkes kendi gibi bilirmiş herkesi ama. O yazdıklarını bana yapan insanlarla hiçbi şekilde beraber olmadım. Demişsinki llamanın msgına ben burda uzun süreli bir ilişki için tavlamayı yazıyorum Erkeklerin akıllarının pipileriyle doğru orantılı çalıştığı konusundaki tespitinde doğru. Ancak Erkekler kadınlardan kat kat daha duygusaldır aksi sanılsada. Bir uzun ilişki ve aşk olayı için hiçbir erkeğin etle butla tavlanabileceğini zannetmiyorum. SAdece etle butla tavlarsa bi kadın 2-3 birliktelikten sonra o erkek ondan ayrılacaktır.Kaçırdığın bir nokta var bir kadın erkekle beraber olduktan sonra erkeğin gözündeki değeri %200 düşer söylediğin gibi etle butla tavladıysa.Ha vermiyipte daha sonra kabuk değiştirirse "Senle mi uğraşıcam" şeklinde sallanması makbüldür. Sonuç : Etle butla tavlanmış bir erkekten uzun vadede birliktelik çıkmaz.[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını Nukem söylemiş sölenicekleri bi bakıma... said: Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Yaşayın gitsin işte. Nolcak ki? o kız sizi donunda sallarsa sallasın. Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası :P Olayı Kopartan Gunn...Sam' in deyimiyle Top GunN "İptal Olur".....Dıııııt dıııııt dııııt...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Gimli, 14 October 2003 21:15 tarihinde demiş ki: Aşkın taktiği olmaz dur bunulada noktayı koyalım ;) .[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eheha görür görmez imza yapmak için ayarlar'a gidiyordum ki infernal tapuyu önceden satın almış.. :-p doğru söze ne denir, verme sezar'ın hakkını gunn'a, gülersin aheste aheste.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 vala bruda kadın erkek çekişmesine girmek taraftarı diliim ne yalan söliim. Bakınız tarihe bakalım dünya hangi cinsin ekseninde dönmüş ? kim kimii neresinde sallamış acaba :) kim bağırmış stadyumlarda tarkaaaaaaaaaaaaaaaann diye veya morrisooooooooon diye kimler yırtmış bi yerlerini.. bireysel olaylara takılıp kalmayınız efenim :) ayrıca erkeklere böyle bazı şeylerin salağı olarak yapılmış yorumlar var espride olsa:) neyse mevzuyu açamıyorum daha fazla da nerelere gider bu mevzu oda belli diil:)) emaleth senden beklemezdim hakkaten böle bişi. doğal kural bu erkek kur yapandır böyle avlanır. kadında kur yapılandır kadında böyle avlanır. burda salak erkekler peşimizden koşuyo gibi bi yorumda komikmiş hakkaten onuda belirmeden geçemicem :) neyse dediğim gibi fazla açamıyorum mevzuları. kadın çok güzel yerlere layıktır beynimizde onu layık olduğundan daha aşağı bi yerlere koymayınız rica ediyorum :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 şu yazıyı ciddi ciddi okuyup da "dating for dummies" tarzında el kitabı muamelesi yapan bu kadar çok insan olduğuna inanamıyorum. mizah kavramı buralara uğramamış mı ne.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Subjektif gerçeklerimi paylaşmak istedim (Nasıl olsa işte vaktim var). Ben yurt dışından yeni geldiğim için sisteme dışarıdan bakabildiğime inanıyorum. Türk kızlarının durumu nedir? Türk kızlarımızın mantalitesi stratejik evlilik ve bakirelik kavramı üstüne kurulmuştur. Stratejinin amaçları: Kendilerine bakacak kaliteli bir süt ineği bulmak. Evet istisnaların kaideleri bozmadığı bir dünya da maalesef demografik ve ekonomik gerçekler yüzünden Türk kızlarının çoğu kaliteli inek avında. Durum biraz açalım isterseniz. Ben İstanbulu gözlemliyebildim ve İstanbul türkiyede herşeyin en ileri seviyede olduğu yer olduğundan ve her türlü insanı barındırdığından iyi bir baz. Gerek kişisel ilişkilerimden gerekse etrafa baktığım zaman en az 3 yıllık ve sonunda nişan opsiyonu olmayan bir kontrat olmadan eli yüzü düzgün kız bulabilme ihtimalimiz sıfıra yakın. Bunun nedeni de Türk kızları sana harcadığı zamanı, duyguları, ve de değeri birer stratejik yatırım olarak görmekte. Sonuçta onların size beslediği duygular çoğu zaman salt ve içten degil. Amaç ise sana yatırım yapıp kontrolü ele aldıktan sonra evlilik ve finansal bağımsızlıkta önemli bir yol kat etmiş olmak. Peki diyosunuz kardeşim bu kadar iddialı konuşuyorsun bunun sağlamasını yapta ne kadar gerçek olduğunu anlayalım. Çok basit sadece bir etrafınıza bakın aldatmayan kaç tane evli Türk erkeği tanıyorsunuz? Daha da önemlisi aldatıldığını bilipte kocasını terk etmeyen kaç tane cocuksuz eş tanıyorsunuz? Bunların sebebi ne çünkü maalesef kızlarımızın kendi ayakları üstünde durmayı (Ne kadar zorda olsa çünkü en gelişmiş ülkelerde bile kadınlar iş hayatında erkeklerden daha zor başarılı oluyorlar (Bkz. Glass ceiling) ) istemiyorlar ve sürekli kendilerine bakacak bir erkek arıyorlar. İkinci bir örnek allah için Çeşmeyi bilenlere soruyorum orada ki yazlıklara da kalanların çoğu kocaları çalışırken sene de kaç ay tatil yapıyorlar? Sonuçta ben eğer varsa o yüzde birin içinde olan karakter sahibi ve kendi ayakları üstünde duran onu bulamadığım sürece bizim kızlarımızla uzun süreli bir şey için çalışmam. Çünkü yapmacıklıkları acaip bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Sam, 15 October 2003 09:12 tarihinde demiş ki: şu yazıyı ciddi ciddi okuyup da "dating for dummies" tarzında el kitabı muamelesi yapan bu kadar çok insan olduğuna inanamıyorum. mizah kavramı buralara uğramamış mı ne.. Oh be, oh be. Şu mesajı hala görememiş olmak kaygılandırıyordu beni, sağol Sam =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Şimdi efenim bu tartişmalar dunyanın sonuna kadar surer. Yalnız şöyle bir hakikat te var hanımlar için, oda nedir; Bir hanımefendi kendisine uygun olarak tercih ettigi veya uygun gorulen biriyle önce tanışır, (görücü usulü tanıştırlabilirde) tanıştırılır hoş beş eder eger ikisinin ortak kararı evliliğe giderse evlenir , evlendirilir. Evliliği takip eden uzun yıllar içinde hanımefendi evlendiği erkeğin huylarını ve alışkanlıklarını değiştirmek için çabalar. Bu uzun uğraş sonunda başarılı olursa, akabinde huyunu suyunu değiştirdiği ve mir mir eden eşi için yakın bir aile dostuna şunlari soyler ve memnuniyetsizliğini dile getirir " Eşim artık evlendiğimiz günkü erkek değil Mualla abla" Kadın , erkek ilişkileri dipsiz bir kuyuya benzetilebilir ,yazıları takip ettim ve bu kuyuya bir taş da ben atayım dedim mümkünse çıkarmaya çalışmayın. iyi geceler.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 abartmışınız biraz hakkaten ya :) strateji falan. nedir ne stratejisi :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 erkekler nasıl tavlanmalı ben 2 cümle olacağını sanmıştım demek bu kadar uğraşanlarda varmış:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya abi erkeklerin çoğu abaza zaten.kız bi gülsün drek atlıo bazısı.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bir gülümseme yeter :) dikkati çekersiniz bundan sonrası birbirinizin kişiliklerine bağlıdır genelleme yapmak doğru değil[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sen erkegin istediklerinni yaparsan seni bırakamaz ve kolen olur ama bu durumda sende onun kolesi olursun mutsuz mutsuz yasarsınız[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu yazıya şidetle katılmadığımı belirtmişmiydim?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Laistragon, 31 Ekim 2004 02:50 tarihinde demiş ki: ya abi erkeklerin çoğu abaza zaten.kız bi gülsün drek atlıo bazısı. eahjau[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bunların hepsi iftira, yalan, vallahi yalan billahi yalan... * kendini savunur * :) (bkz: Limon nasıl sıkılır clit 12 cüz 258) :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kadınların davranısı falan erkeklere cekici gelir.teklif edersin hayir der.. Kısaca kadınların yaptıgı hatanın acısını erkekler ceker. bu mudur? budur...[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) [Bu mesaj micha tarafından 07 Kasım 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 erkekler kendileriyle ilgilenen biri olunca hemen tav olurlar zaten. önemli olan o kişiyle ilgilendiğininzi belli etmeniz. bundan sonra söylediklerinde ne kadar samimi olduğuna siz karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Laistragon, 31 Ekim 2004 02:50 tarihinde demiş ki: ya abi erkeklerin çoğu abaza zaten.kız bi gülsün drek atlıo bazısı. ama kızların abaza erkek istediğini nerden biliyosun? =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 erkek adam ağır başlıdır her gülene atlamaz her ilgi gösterenin peşinden koşmaz bu kriterlere dikkat edilmeli asıl[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi arkadaşım anlatmıştı. allah insanların karşılarına dünyada gerçekten birlikte olmak isteyecekleri kişileri bir kere çıkarırmış ve gördüğünüzde işte o dermişsiniz. ama ne zaman çıkaracağı belli olmazmış:(. herkes en yakın zamanda ' işte o! diyeceği kişiyi bulur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben şu aralar böyle okuyan,görmüş geçirmiş,gerçekten adammış gibi görünen ama yinede gidip aptal,zekadan nasibini almamış kızlara yada yeri geldi mi dünyanın lafını ettikleri fabrikasyon,sarı saçlı tikky cadde kızlarının peşine giden erkeklere fitil oluyorum... ama tabi gün geçirmek için böyleleri daha ideal ya...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: charlotte, 12 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: herkes en yakın zamanda ' işte o! diyeceği kişiyi bulur umarım inşallah[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya acılmıo sayfa bende mi sorun var?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya birileri yardımcı olabilir mi nie acılmıo(bakın hayat memat meselesi:P)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar