Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunterların meşhur iğrenç peti

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ya bu hayvana ben çok uyuz oluyorum ne ilginçtir ki herkesten bundan var. Ne sinir birşey ya? Nerf falan gelir heralde bunlara yakında.
Acaip hızlı ne büyü yaptırıyor ne birşey

[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 06 Kasım 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Yok, artık bu oldu yeni pet. Hem dive ı var hem lev 60 pet hiç kasmadan gidip zul gurub dan tameleyip tepe tepe kullanıyorsunuz =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yanlış anlaşılma olmasın, bu resimdeki arkadaş broken tooth değildir, yarasa bozmasının tekidir : )

broken tooth cat familyasından sarı renk mountain lion tipinde bir arkadaştır..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende BrokenTooth yaptım petin ismini de uzaktan mage warlock görürse hiç bulaşmasın bana diye : )[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hunterlari sevmememizin en buyuk nedeni pet olayi
petler sacma uzak rangelardan gelebiliyor ve ustunuzde kaliyo
Yane bi huntyer peti sizin ustunuze birakmisken orda kill frenzy yapabiliyo kendi basina peti oldurmek ise ayri bi cile baya bi hpsi war hpyi gectim oldurmek icin cidden mana harcaniyor ve sizi kombattan dusuruyor oldurşmiyimd esebniz surekli bir dmg vurma olayi var. Yane cidden rahatsiz edici

Ha dceksiniz warlockarda pet yollayab,ilir ama dpsyukek pet impin 700 cani war, voidwalker dmg vurmuyo, felhunter deseniz bana 50 50 vuruyo ve kolay oluyo, bir tek succubus sorun. Hepsini gectim petler soul stone istiyo yane olmesinin warlocka bi zarari var..[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.

[Bu mesaj BonePART tarafından 07 Kasım 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...