Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya bu hayvana ben çok uyuz oluyorum ne ilginçtir ki herkesten bundan var. Ne sinir birşey ya? Nerf falan gelir heralde bunlara yakında. Acaip hızlı ne büyü yaptırıyor ne birşey[signature][hline]N i g h t w i s hKerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman![Bu mesaj Sensible tarafından 06 Kasım 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 patchden sonra oyundaki en hızlı pet (1.00 attack speed) Broken Tooth diye biliyorum..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Benim bildigim haunterlarim meshur igrenc peti, broken tooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yok, artık bu oldu yeni pet. Hem dive ı var hem lev 60 pet hiç kasmadan gidip zul gurub dan tameleyip tepe tepe kullanıyorsunuz =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 claw ile bite i actimi hunter catir catir snde bir dmg vuruyor petleri valla. pek inanmiyorum acikcasi 1.0 speed pet almanin biseyi degistirdigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben de broken tooth var ve attack speed caster lar açısından inan bana çok şey değiştiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 broken tooth acayip bisi ya 3 sn lik büyüyü 12 sn de yaptıgımı biliyorum yaw[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 06 Kasım 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 broken tooth 8 saatte bir spawn oluyor 6 gün kamp yaptım almak icin. ama casterlara saldımı kendi kesiyor zaten benim dokunmama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bu resimdeki arkadaşın görünüşü çok kötü :([signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim şansa tam önüme çıkmıştı... ilk önce faketmedim geçtim gittim, sonra minimap de okuyunca broken tooth diye direk gidip tame ledim, ama trap koyduğum halde normalden fazla sürdü tame etmek attack speed i sayesinde :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 allah tum petlerın belasını versın tıskınıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bende 3 gun ugrasdim broken tooth icin:) sonunda bulmam la uzerine -yeni gelin gibi- atlamam bir oldu. Bu arada etrafdaki diger moblarda yaradana siginip uzerime abanmaya basladilar. Tam olmeden coooook kisa bir sure once tameledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu arada yanlış anlaşılma olmasın, bu resimdeki arkadaş broken tooth değildir, yarasa bozmasının tekidir : ) broken tooth cat familyasından sarı renk mountain lion tipinde bir arkadaştır..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Broken toothun resminide koyun bari ben daha hiç görmedim[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 53 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 broken tooth un kafası büyüktü yawvucuduna gore yada bana oyle geliyor:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 BM + 1.00 attack speed çok güzel oluyor. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 magem ile oynadıgım zmn 5-6 lvl düsük hunterı ve yanında bunu gorursem kacıyorum:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla bende BrokenTooth yaptım petin ismini de uzaktan mage warlock görürse hiç bulaşmasın bana diye : )[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 1 hafta level kastım BT alıp 1 ay kadar önce, yeni char kasar gibi... Ama şimdi kan ağlatıyor tabi, çok seviyorum kedimi :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ayrıca o yarasa üşengeç hunterlara kurtuluş oldu işte, leve l60 alıyosunuz direk level kastırmak falan yok bişe yok 1.2 speedi de var çok da kötü değil yani..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ilk resimdeki pet zul'gurub'daki yaraslandan olabilir çünkü okundğum bazı sitelerde çok sağlam bir dps-hız oranı varmiş galiba BT'den dahi falan galiba[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hunterlari neden kimse sevmiyor patch sonrasi birazdaha uzaktan vuruş gücü azaldi ama herkez şikayetci.[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya hunterlari sevmememizin en buyuk nedeni pet olayi petler sacma uzak rangelardan gelebiliyor ve ustunuzde kaliyo Yane bi huntyer peti sizin ustunuze birakmisken orda kill frenzy yapabiliyo kendi basina peti oldurmek ise ayri bi cile baya bi hpsi war hpyi gectim oldurmek icin cidden mana harcaniyor ve sizi kombattan dusuruyor oldurşmiyimd esebniz surekli bir dmg vurma olayi var. Yane cidden rahatsiz edici Ha dceksiniz warlockarda pet yollayab,ilir ama dpsyukek pet impin 700 cani war, voidwalker dmg vurmuyo, felhunter deseniz bana 50 50 vuruyo ve kolay oluyo, bir tek succubus sorun. Hepsini gectim petler soul stone istiyo yane olmesinin warlocka bi zarari var..[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. [Bu mesaj BonePART tarafından 07 Kasım 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hunter petlerinin hp si imp kadar olsun :) implerin hp sinin hunter peti kadar olduğunu düşünmek ible istemiyorum :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar