Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zinwrath

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu ana kadar izlediğim en mükemmel kullanıcı yapımı oyun clibi. Gerçekten harika olmuş :D sanki iron forge da yaşıyo adamlar zuhauhahua süper ya. biraz daha uzun olsaymış keşke :D doyamadım.

Hele o Orcun bizim adamın arkasına gelip Gnoll pwns goblins gibi bişi yazması zuhahuahuahuauha koptm.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Mesaj tarihi:
INANILMAZDI!!!!
OHA
Gold comes from china'ya bittim zaten =)

Herşeye bittim aslında[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
HEryer espiri dolu zten ya ve seslendirmeler foley falan super.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
paladinin imm shield açtığı sahneye bittim ya mükemmel yapmış adamlar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
Warcraftmovies deki yorumları okudum herkes çok begenmiş.

Yapanın yazdığı şu yazıda da başarı ortada:

*Update - Cinematech On G4TV has decided to play 'Zinwrath the Movie' on October 19th!*

Bakalım ilk download denemem % 80 de elektriklere kurban gitti yeniden çekiyorum.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train |
eski Blizzard_IcedEye

Mesaj tarihi:
ingilizce altyazılısı yokmu bunun konusurken anlayamıyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonik tarafından 06 Ekim 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tam american komedisi ya süper. ama baya yoğun yani kısa sürelli ama full espri :) 10/10[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Mesaj tarihi:
en ustteki mirror high quality olmasi lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
olmuyor indiremedim arkadaslar neyse kısmet değilmiş
bu site paralımı yoksa üyelik falanmı istiyor

[Bu mesaj porsuk tarafından 06 Ekim 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...