Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben hadisenin kimin kimi dövdüğü üzerine kurulduğu kanısında değiliğilim ilginçtir yıllardır bu forumdayım en mantıklı tartışmalardan biri oldu tartışılan dövmek dövülmek değil blizz tarafından classların nasıl saptırıldığı[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mage'e buffa gerek yok diyen arkadaşa şu anda Hunter adlı bir classın PET'inin mage i sololadığını söylesek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandmaN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Birşey sormak istiyorum... Blizz'in neden magelere karsi böyle bir tavri olsun? Magelerden daha mi az para aliyolar... Mantikli yorumlar lütfen... Kimse burda UO daki gibi mage egemen bi oyun beklemesin, bence sorun insanlarin UOdaki gibi Mage olunca diger charlardan çok artıları olcak sandılar ama bence tamamen "Eşit" ... yenemiyosan ya itemin yetersizdir yada karşındaki daha iyi pvp yapıyo. Bence bu tür başlıklar -gerçek bir problem yoksa o classda-hiçbir sonuca gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://pacifistguild.org/media/upload/9000.JPG nerf mage :) bence magelerin dmglerinde sorun yok sorun su ki vurdugu dmg vermediginde,resist oldugunda mage = ölü gerci bu tüm frp lerde vslerde böyledir mage = quickkill or die yinede 1-2 trick gelebilir yasamalari icin bol cooldownlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şakası bile baydı artık... koymayın şöle SS'ler ne olur. Nedir yani şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ala ala bende anlamadim daha dun bi undeath mage beni yendi ben hunterim ayni lvl deydik salaklik yapip yakin durdum ve dondurup kafama vurdu uzak dursam ben onu yiyecektim şimdi bende "dövdüler beni hem dondurup hem nasıl vuruyo hemen indirilsin büyüsü" diye yaygaramı çıkarayım? hunterla ilkkez oynuyorum daha çömezim adam iyi bi oyuncuydu karakterine hakimdi dövdü ne buff ı her karakterin üstün yanları var dayak yiyen ağlamasın lütfen[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayatında hiç mage kasmamış adamlar post atmış baya komik bir durum olmus,baksanıza rogue bıle yorum yapmıs itemizasyon sorunu var demiş.daha hayatında 600 mana harcayıp 6 sanıye kaybedip herhangi bir olay olmadıgını görmemiş adam mage sorunlarını tartısma baslıgına msg atmıs,beyler bilen konussun,tutmus warrior kardesım beni kesıyor dıye msg atıyor,keser kardesım sen oynamayı bılmıyorsan.oyundaki lvl 60 normal itemli warriorlar pvp de artık mage e karsı zorlanmıyorki,enkötü warriorda bile 100 fire res var bu baya bir resist yapıyor buyulerde,eger bir warrior trınket kullanıyorsa mage ın pek sansı yok.bir kişi bile mage in suan eniyi DD oldugunu soyleyebılırmı?ranged diyorsanız hunter var,yakın dıyosanız rogue.locklar bile suan mage den daha fazla damage verıyor,tum rpg lerde magelerın enbuyuk ozellıgı rakıbı kendıne yaklastırmadan kısa surede max damage verebılmesıdır ama mage in en fazla vuran buyusu(end game itemler olanları saymıyorum)800 vurur,dusunun 3k hp si olan birini öldürmek için crit hariç 4 vurusa ıhtıyacınız var ve crit oranı magede herturlu ekıpmanı toplasan yuzd 30 u gecmez.oysa mage i öldürmek ıcın 2 vurus yetıyor genelde hatta vurusada gerek yok,peti yolla leşini getirsin sana durumu olmaya basladı,sımdı bırı cıkıp kardesım sende ice blok aç demesin herkes frost degıl. en buyuk sılahlarımızdan biri blinktir sözde artık atmaya korkar olduk yuzde 20 ıhtımalle seni bulundugun yerde ısınlıyor,ve adam direk tepene biniyor. neyse lütfen mage i olanlar bu baslıga yazı yazsında gercek sorunları tartısalım,varsa mageınız konusun lutfen[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandmaN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Evet anladım ki burda insanlar tartışmak degil kendilerini haklı görmek istiyorlar... Siz bilirsiniz yazın bildiğiniz gibi...Kendi kendinize mage in olayı şudur budur diye yorum yapmayın WoW da magin olayı "bu" demekki ona göre oynayın... oynayamıyosan başka char açarsın... Ama magele oynayan gayette güzel oynuyor... ne bekliyosunuz? warrior yanına yaklaşmadan kesebilseydin o zaman warrior ne diyecekti? Ya adamların yanına yaklaşamadıktan sonra 1500 vurmuşum noolcak dicekti... Objektif bakın biraz... bu oyunu yapan adamlar ellerinde istatistik var bilmemne var ona göre dengeliyolar burda kalkmış 3-5 ay oynayıp yok mage az vuruyo yok mana bitiyo diyosunuz... Bi düşünün ya adamlar niye mage i zayif yapsın? kimin eline ne geçicek? Walla gocunmuyorum söylemekten aynı lvl mage 1e1 beni çok almıştır... iyi oynuyosa. iyi oyna ...talentlarını ayarla...class a göre büyü at arkadaşım çocuk gibi şikayet etmekle bi yere varılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: SandmaN, 08 Kasım 2005 09:34 tarihinde demiş ki: Evet anladım ki burda insanlar tartışmak degil kendilerini haklı görmek istiyorlar... Siz bilirsiniz yazın bildiğiniz gibi...Kendi kendinize mage in olayı şudur budur diye yorum yapmayın WoW da magin olayı "bu" demekki ona göre oynayın... oynayamıyosan başka char açarsın... Ama magele oynayan gayette güzel oynuyor... ne bekliyosunuz? warrior yanına yaklaşmadan kesebilseydin o zaman warrior ne diyecekti? Ya adamların yanına yaklaşamadıktan sonra 1500 vurmuşum noolcak dicekti... Objektif bakın biraz... bu oyunu yapan adamlar ellerinde istatistik var bilmemne var ona göre dengeliyolar burda kalkmış 3-5 ay oynayıp yok mage az vuruyo yok mana bitiyo diyosunuz... Bi düşünün ya adamlar niye mage i zayif yapsın? kimin eline ne geçicek? Walla gocunmuyorum söylemekten aynı lvl mage 1e1 beni çok almıştır... iyi oynuyosa. iyi oyna ...talentlarını ayarla...class a göre büyü at arkadaşım çocuk gibi şikayet etmekle bi yere varılmaz. senin mage charın yok galiba ? Bak şeker kardeş :) , bu oyunda en az hp ye sahip ne bir heal abilitysine ya da pete sahip olmayan ve en az dmg vuran class Mage tir. Bunu tersine söyleyende salaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 "aynı lvl mage beni çok almıştır" konusan bi warrior heralde eh. her class in bi antisi var hemen hemen, mage de warrior un antisi, zırvalamaktan bıkamadı insanlar ne iş anlamadım. Grp pvp hede hödö = Cloth+düşük hp low CC bi yanda high ac+hp bi ton trinket hedesi anti cc için. sen mage ile 35% dmg vurcam diye 35% mana harcıyosun 3 dk da bir warlock = soul link 17 scorch crit. Cloth wearer a ver bi item warrior 20 critlesin düz atak 2handerla bak ne oluyo forumlar şikayetler çocuklar hede hödö. Sabaha kadar tartışırım ama gerek yok, yazdım 1 sayfa bu foruma. BWL de hassas moba 9k crit yada 3.2k hp ve GIMPED bi build ile BWL hede trinket Vb. her boku toplayıp 3 dakka da bir 2.9k fireball atmak, bunlar mage class inin exeptional halleri. Ama frost nova resist, cone of cold resist arcane explosion resist ard arda oluyo, bu dogal bişey. Blizz şöle yapmış böle etmiş istermiymiş felam, güzelim git oku US forumlarında blizz GM'leri nası rezil oluyo, herkes dalga geçyio cahilliklerine. Afedersinde warriorlarin aşırı missleme gibi bi problemleri warken onlarda aglıyodu.Ve kaçtane blizz yetkilisi(evet şaka deil) biz test ettikte bulamadıkta aşırı miss falan diyodu. Paladin e dps vericek bi zihniyetten bahsediyoruz, blizzard şaka gibi bu konularda. Açın bakın US sayfalarını, bugun itibariyle süper komedi bi başlık var. Class Guides Wanted! - Nebu on 11/7/05 Have you created your own high-quality class guides? We plan on linking to the best player-created guides on a new special links page. If you've written an excellent guide on playing a particular class, there's a good chance we'll link to it on worldofwarcraft.com! Here are the requirements: allah belanı versin diyelim zaman/iş gucun yok, classları test edip, guide çıkarıcak, hiç bişey bilmiyosan cahil 2 koreliyii oturt, oyunu ögret, onlar sana yazsın 1 ay sonra class guide. 1 yıldır oyun piyasada 10 kişi onyxia kesti geçenlerde. Abuklugun luzumu yok, gitsin 10 blizz(gm mi olur yetkili mi olur) kessin bakalım hadi. 2k-3k MS vurulan dönem neyle kapandı? Blizz yetkililerinin farketmesiyle mi? yoksa dalamar isimli bi şahsın "This is a video about warriors dps" isimli videosuylamı. Bilen bilir, blackrock orcları(54-56 lvl arası) 2 hit şeklinde gidiyodu. Videodan sonra anladılarki, warrior overpowered, "dur bi nerfleyelimde kendine gelemesin warriorlar..". not : kopuk konular için özür sabah erken saat malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu arada ; Bu oyunda herhangi bir instance'a girip çıktıktan sonra dmg done'a baktığında 2 isim görmelisin Rogue ve Mage Bunun tersini söyliyenin alnını karışlarım ( by Şahan :) ) neden mi ? Sen hiç hunter/warlock açıp bir de mage açtınmı ? Ben hunterda warlockta abilitylerimi koyacak action bar bulamıyorum. Çünkü bunlar solo classlardır. Ve deli gibi utilityleride vardır. MC/BWL şu anki highend instancelar. Hiç kimse çıkıp bana bu instancelar magesiz,roguesuz olmaz diyemez.(domo'da 4 tane mage alırsın olur biter) Ama hunter/warlock olmadan olmaz. Warlock hem damage takılırken hemde main CC görevi takılır MC de. Razoda hunterları/druidleri kullanırsın. zaten şu anda blizzard aoe sinin dmg outputunu veremeyen class yoktur. Mage ve Rogue orda sadece dmg için bulunurlar. Bu classlar 1-2 tuşa basarak geçirirler bütün instance'ı. DPS class= ezik classtır. Bu adam damage done'da en tepede olarak çıkmak ister ordan. Tek işi budur zaten. Eğer sen adama bunu vermezsen bu iş olmaz. Adam orda frostbolt bindina basmaktan başka birşey yapmaz. Frost mage demek düşük mana costla kite özelliği olan spell schooluna sahip olmak demektir. Sen kimi immobilize edebirsin highend te ya ????! Ben firemage olarak COE yi eksik etmiyen bir warlockla gayetde güzel resistancelar konusuna pekte takmadan mc yapıyorum. Peki benim burda verdiğim iki kuruş dmg diye niye hunterlarda threat reduce varda bende yok ???! Ben orda en tepeye kıçımı yırtsam çıkamazken niye böyle bir durum var ortada.... Dps adamın instancetan tepede çıkması gerekir. E o zaman herkez mage olur dersin, yok öyle bişey. Bu MMO, frostbolt spamleyen herkez aynı dmgı verir. Bu durumda dps ten dpse farkeder diye bişey yoktur. Burdan şunu demek istiyorum. İyi healer iyi tank elle gösterilir ama dps öyle olmaz. folloştur herkez yapar. Bu yüzdendirki insanlar priest warrior olur. Adıyla anılır, özellikle aranır. abi şu warriorı alalım gruba desinler diye. bi de ordan dps alın denmesi yeterlidir aslında. Çünkü dps'in tek yapacağı hata aggro managementtır o kadar. Onuda yaparsa atarsın başka alırsın. DPS class budur. Burda insanlar bunu göze alarak mage açar ve dps olmazsa delirir! Adamın tek isteği dmg listesinde tepede olmaktır. Zaten bundan başka birşeyde yapamaz istesede. Sümük gibi ölür çünkü. Kendisinden başkada kimseye faydası dokunmaz. Decurse var şu anda dpsden farklı yaptığımız. Hiçbir magein umrunda bile değil bu görev. Bizim raidlerde kim o anda formunda değilse ben decurser olayım der olay direkt kapanır. Kaç kere boss keserken dpslere düşen spesific bi görev oldu ? Tank şöyle yapacak OT şurda devreye girecek. Hunterlar tranq atsın şurda filan. DPS ler sizde agronuza dikkat edin denir o kadar :) Başka bi bok denmez denemez. Ben orda en yüksek dmg lı spellim neyse ona basacam o kadar. Herhangi biriniz bi boss keserken özel mage bekledinizmi ? Ben warrior hunter beklendiğini gördüm 10 dk - 15dk. Guildtaki en yuksek FR lı tank oydu çünkü. Ya da benim warriorum migrate'te ayrıldıktan sonra onyxia'dan wipe yedik yeni mal tankla desem ? hemde 2-3 kere üst üste! Ayrılan rogue/mage olsaydı ? hiçbişey değişmezdi... Demek istediğim DPS class saygı görmeyen,elle gösterilmeyen bir classtır. Kendi kompleksi için oynar ve dmg donedan ilk sırada çıkıp orgazm olur. Bunun tersi olursada işte böyle binlerce insan ya magei bırakır ya da oyunu... Tabi sen dersenki " niye canım 6k healt+plate armorlu warrior da aynı dmg outputa sahip olmalı" o zaman zaten buraya post atmanın anlamı yok. World of roguecraftta bi laf vardı. Warriorlar plate armor giymiş rogue diye. Bu doğru bi laf... [Bu mesaj cashar tarafından 08 Kasım 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Blizzard yetkilileri tarafından açıkça belirtildiğini de unutmayın. 1.9.0'da (Expansion'da olabilir tam emin değilim) Mage classı tekrar damage listelerinin üstlerinde olacak dendi. Yani şu anki durumundan çok daha iyi olacak.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 inşallah, zaten benim düşüncem de o. 1.9 da bufflancak deniodu felan o da olmazsa zaten hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mage in pet olayı için bişi söylemek istiyorum. Mage lerde pet normalde w3 ten beri olan bir şey. Belki şimdi eklenmez ama hero-classlar açılırsa(daha cok var gözüküyor) elemantel olayı olmazsa saçma sapan bişi olur. Ayrıca Brilliance aura gerçekten magede olması gereken bir özellik. Hatta 1-2 aura daha eklenebilir biraz daha party oyuna yakın olsun diye(increase healing done veya increase spell dmg done veren aura olabilir) Cashar çok güzel özetlemiş bir raid te mage e verilen görev sheep yap, cs yap(sheeple cs de her zaman olmaz zaten), dps ver(aoe yap), su-ekmek yap, her şey bitti portal aç. Benim burada tek önemli görevim dps ve ekmek-su yapmak(ki otomat gibi hissediyorum eziyet kristal su olayı). Dps i de elimizde aldınız. Geriye su-yemek-portal otomatı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 off ya hastasıyım o videonun :) mage kasmadan konuşan arkadaşlara sadece şunu söylüyorum zor birşey değil lvl 21 e kadar kasın pyro yu alın sonra onu cast edin 1 missisipi 2 missisipi 3 missisipi (evet hala cast ediyorsunuz) 4 missisipi 5 missipi 6 missisipi ve pyro havada bundan sonrası allaha kalmış pc npc farketmez büyük oranla ressist edecek o gördüğünüz resist yazısının tercümesi size spirit healer adında taş gibi bir hatunla randevu ayarladık geçen gün sm ye giricem hadi dedim yürüyeyim yolda sadistlik yaparım undercity sm arasında 3 tane lvl 5 moba lvl 60 mage le 2 fireblast 1 pyro resistledim .zaten sinirim bozuldu oyundan çıktım sonra, bunun bir mantığı varmı ya[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Mighty_THoR, 08 Kasım 2005 12:52 tarihinde demiş ki: geçen gün sm ye giricem hadi dedim yürüyeyim yolda sadistlik yaparım undercity sm arasında 3 tane lvl 5 moba lvl 60 mage le 2 fireblast 1 pyro resistledim .zaten sinirim bozuldu oyundan çıktım sonra, bunun bir mantığı varmı ya yemin ediyorum bunu duyunca bütün moralim bozuldu benim de. ne güzel biraz uzak kalınca oyuna, o tür şeyleri unutmuştum. hatırlayınca fena oldum. tiksinti geldi yaaaa üf. 0 arcane resist ile üstr üste 2 defa polymi resistleyen çok duel oldu.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 adamlar 3-4 item 1 quest ile 100-150 fire resist yapıyorlar.. sonra diyorlarki.. pvp de fire mage bana 3k crit attı.. tobe :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 resistte kesin bi dengesizlik var benim fire e resistim sıfır dün questte yaratık keserken fire elementalın attığı fire bolt ları 4 kez resistledi neye göre kime göre diye sorarlar adama? resist sıfır yahu.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: onurdolar, 06 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Blizzard magelerden niye bu kadar nefret ediyor birşeymi yaptınız adamlara:D off işte içimden geçen buydu ama bunu görünce aklıma bişi geldi. yazın paladinler baarışıyordu paladin lvl40dan son sux felan işte işe yaramaz, herkesbizden kaçıo felan, şamanlara karşı aşırı güşsüsüz felan. zaten o zamanlar hat safhadaydı NERF SHAMAN lafı. ve palalar "blizz why you hate paladins" diolardı ki şuan mageler de bunu dior. inşallah blizz palaları imba yaptığı gibi bizi de yapar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 konunun gidişatı hiç iyi değil bazı arkadaşlar fena hırs yapmış, bence biraz kendimizi dizginleyelim sakin olalım[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hala 1vs1 den soz ediyorsunuz. Yok Warriorlar 100 resist cart curt. Sen abi bi dk duel yapalim dersen ben karsina 300 fire resistlede cikarim. (Bkz druid ornegi 12k armor) DD de en iyi dmg mage e degil roga 2 warriora 3 mage e aittir.(Ben demiyorum blizz dio bunu) Aoe de mage 1. dir. Hicbir rogda cikip nie biz aoe hedesinden ucan tekme atamiyoruz diye post kasmaz. Sen DD de mage i 1. siraya alirsan o zaman ben neden rog aliyim partyme end game de.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Virtue-L, 07 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Mage e PvE item nedemek, biri bana bunu açıklasın lüften! PvE mage i nedemek?! Mage Damage dealer bi class, sonucta amacı verimli dmg vermekten baska bisey değil. Aynı rogue gibi, pve rogue/ pve rogue dagger i gibi bişey duydunuz mu ki pve staff ı manası buff u falan diyosunuz. Ayrıca Eternalcim, senin 3k mage ile ezdigin dönemler biraz geride kaldı, herkes 2 shot yapıyo o 3k hpyi :) Nasıl prot Warrior'ın resto druid'in pve si var nasıl pvp ye girdiğinde defance itemlarımı cıkarıp agi giyiyosan cirt giyiyosam aynı hesap mage içinde var olmasıda cok cok normal.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Cashar gayet güzel aciklamis, ellerine saglik zevkle okudum.[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ne çıkartıp ne giyiyosun Onu sorucam bi zahmet. Sonrasinda int giydiğini söliceksin-mana / sec belkide, bende buna gerek olmadıgını 6k mana ile 5 dakkadan fazla aralıksız büyü atabileceğini sölicem. O yuzden direk son cumleme cvp ver istersen, mage pve olayı çok ilgimi çekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bide duel ile pvp ap ayrı seyler nolur ornek verme abi duel falan gösünün yaanı yiym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar