BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hayır eternal 8 k 9 k mana pvp icin cok cok cok fazla o kadar mana ve int item yerine mana regeni yuksek tutup +dmg equipment giymeli mage napcajk 9 k manayı kim eharcıcak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bufflarla çıkılır 8k mana hp de güzel durumda olur.PvP ci mage im diye hp ye asılmanında anlamı yok be abi fazla. İyi mage kolay kolay ölmez inan bana Valla ben şöle söliyim 3.0k - 3.5 hp yanınada 6k - 7k mana mis gibi yeterli olur mage 4k-4.khp falan yapan mage cabuk manasızlaşır =P [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Kasım 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: BonePART, 07 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: nasil bi shaman 2 h gidip intleir cikarip str agi gyiyosa magede ole essek gibi kasmalidir normaldir buda bu kadar basit Nie str giyiyorsun 2h icin Blackdragon scale set giy crit icinse yüzük kemer crown of dest giy yap 800-1k base ap % 15 crit yanina 3.5k mana aslanlar gibi takil veya en güzeli Champions regalia giy demi ama ne str agiti allah aşkina canem[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Giber, 07 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: 8k diye uber bi rakamı söylememin nedeni, bir önceki sayfada bir arkadaşın mage'in savaşın kaderini değiştirecek alakasız süper uber spellerin (meteor bilmemnesi, time stop zartzurt) gelmesinin normal olduğunu anlatmasının üzerine söylemişimdir. Allahaşkına sen şimdi benim yazımı okuyunca bu sonucumu çıkarıyosun o yazıdan, yani ben dedimki "blizzard bu oyunda denge istiyosa mage'e time stop gelmelidir" ölemi? bumu yani o yazıdan anladığın, o yazının yazılış anacının bu olduğuna kanaat getirdiysen sana sadece "tebrik ederim" diyebiliyorum. Blizzard adı denge olan bi şey yüzünden tüm RPG aleminin Tanrısı mage'i alıp tuhaf bi şeye dönüştürdü diyorum ben, bu söylediklerimin Wow'daki mage için dengeyle ne alakası var, bi sölermisin.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mage e PvE item nedemek, biri bana bunu açıklasın lüften! PvE mage i nedemek?! Mage Damage dealer bi class, sonucta amacı verimli dmg vermekten baska bisey değil. Aynı rogue gibi, pve rogue/ pve rogue dagger i gibi bişey duydunuz mu ki pve staff ı manası buff u falan diyosunuz. Ayrıca Eternalcim, senin 3k mage ile ezdigin dönemler biraz geride kaldı, herkes 2 shot yapıyo o 3k hpyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Virtue-L, 07 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Mage e PvE item nedemek, biri bana bunu açıklasın lüften! PvE mage i nedemek?! Mage Damage dealer bi class, sonucta amacı verimli dmg vermekten baska bisey değil. Aynı rogue gibi, pve rogue/ pve rogue dagger i gibi bişey duydunuz mu ki pve staff ı manası buff u falan diyosunuz. Ayrıca Eternalcim, senin 3k mage ile ezdigin dönemler biraz geride kaldı, herkes 2 shot yapıyo o 3k hpyi :) Mage DMG dealer evet dogru da mob larada dmg verebilir.Onlarada deal yapabilir yani. O yüzden PvE tabanlı mage in biraz daha farklı gear ları vardır. PvP mage de farklı gear yapıp farklı talent alır. PvE mage Counterspell almaz ama PvP mage in esaslarından biridir Talent dan gelen CS bonusu... gibi He bu arada.Ele göre tespih veririz biz merak etme.O kadar yetenegimiz var bu oyunda.Mazide kalmaz bizim gibi fırlamalar. =) aylin hanımsa bunları yazan daha bi fazla döverim bak [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oraya gelirsem... senin bacaklarını kırarım fasdfsfsf :) benim mage imde 4290 hp var 5800 mana buffed arıca warlord seti zart zurf +250 frost spell dmg var. Sorun şu , Uzerinde 2 warrior 3 rogue varken ölüyosun, ölmeyen mage istiyoruz! [Bu mesaj Virtue-L tarafından 08 Kasım 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 power word:kill time stop falan versinler anca denge saglanır!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mage = item && Mage(Pvp rank set) = cort bunu bilir bunu söylerim , magein bütün ihtiyaclari MC/BWL/ZG de , burdan giyinir 34 parca epic itemi toplarsan , talentini 31/20 arcane fire yapip , +%crit gidersen (ki itemlarin cogunda +dmg +fire dmg da var ) normal dikilen bir adama 1700 non-crit fireball , 3300 crit pyro'ya kadar atabiliyorsun , 8800 mana 4300hp oluyor . frost novaya , bilemedin cone of cold+blink e aldıgın birine , fireball + instant pyro + scorch + cone of cold = 4.5 k critsiz vurabiliyorsun , cok rahat . crit cikarsa zaten pyroda birak /lol yap ignite dan olsun 500 per tick . var yani boyle insanlar , vidyo yapmak lazim aslinda size daha guzel anlatmak icin ama :) kim ugrasir . profile upload yapicam birazdan belki algılamada faydası olur[signature][hline]Farmer milletin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Crit ve damage itemi ile 8800 mana? 4300 hp? Yapmayın gözünüzü seviim. Karşınızdakilerin de en az sizin kadar birşeyler bildiğini düşünün.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 850 frostbolt için 3.3k hp 6k manada kalıyosun, dmg lootları o kadarda çılgın değil bwl de bile. hep trade off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu arada hani 'artizlik yapiyor'muş gibi gözükmüş yazı o amaçla yazmadim , hani ileride nasil oluyor sorusuna ithafen söylediklerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Virtue-L, 08 Kasım 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Sorun şu , Uzerinde 2 warrior 3 rogue varken ölüyosun, ölmeyen mage istiyoruz! Hım hım oldu.Yaptıklarında ben sizin zile basarım. =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 50 kere yazdim usenmeden 51. yi yazicam. Oyun bashladiginda 60 lvl oldugunuzda 0 item ile essek kadar dmg vururken hicbir warrior aha bunlar dmg vuruyor demiyorlardi. Gittiler essek gibi item kastilar , Pvp kastilar Mc /ZG/ BWL kastilar ciktilar essek gibi dmg veriyorlar bugun. Bunu yapmayanlarda gidip shaman acti paladin acti. O ciplak hali ile essek dmg veren magelerin bir kismi yok abi bu mlee classlar item kasiyorsa bi bildikleri vardir dediler onalrda item kasti baalin dedigi yere geldiler. 3 sn de critsiz 5k dmg vurup kafana ne oluo lan demeden olduruyorlar. Ubrs te rank 13 set giyip elinde oeb olan warrior %20 dmg yapiyormush. Birak yapsin herif rank 13 olmush.Kas sende t1-t2 seti al bi eline azuresong oteki eline av rewardi kitaplardan hangisini istiyorsan yada Shadow Flame bi tane bak bakim nasil vuruyor o dmg vuramayan mage. Neyse.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mage tum bunları kasıcak ve 3 dakkada bir 2 shot yapıcak herkese. Anlattım yukarda Bu saçma. aptal bi build ve stamina 3.2k 5.5k mana +500 dmg+ 2x trinket. BU gerizakalı durumu nerflemesi lazım blizzardın. PvP bu , denge bu, yetenek bu değil. ama yapmicaklar cunku cocuklar var mage oynayıp tek tusla 3k dmg vuran, onlara yazık, üzülürler. Bugun magelerin 2139810238 tane problemi var, kimse zırvalamasın. Aylarca instance kasıp 3 dakkada bir 1-2 kişiyi yanyana öldürebiliyo evet! Bravo yani Cenk sende hala o videou indirmemişsin anladıgım kadarıyla, Dominion-1 Anise rank 14 warrior solo. Kim overpowered ve kim 100% zaman overpowered, kim healing alınca /godmode oluyo?![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 08 Kasım 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=8652 Buyrun burdan yakın 3k pyroblast(alakası yok warrior movie.daha once yayınlandı burda ama izlemeyenlere bi kez daha tavsiye ediyorum.)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 izledim ben valla :) US birakip EU 'ya gectigim icin char silmeside kolay suan , mage oynuyordum öle gebere , pvp nin p sini bilmeyen insanlar sag click yaparak kestiler kicimi yirttigim halde , sildim 36 da mage i warrior actim , lvl30 um ama mutluyum . Blizzard'dan senin istediğin gibi bi 'duzenleme' bekleyemezsin , classi kokten yaratmalari gerekir talenti olsun itemlari olsun , orgasm mage oniycaksin eger adam kesmek istiyorsan , ki o karakteri oynayincada gelip bu mesajlari yazmak yok duzenltmeymis yok zırtmıs bırtmıs gereksiz geliyor cunku cok rahat pvp de kazanabiliyorsun , ki blizzard 14 aydir bir blink'i düzeltmekten aciz , güzel düşünmüşsün , söylediklerinde mantıklı , ama her mantıklı şey olsun/olabilir/olmalı diye bişey yokki , elde olan bu yersen. seçicen birini bakican keyfine artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Haa simdi gelelim itemlara. Cok uzun suredir mc yapiyorum biliyorsun. t1 seti toplayacak olsam 50 kere bitmishti simdiye. t2 set te toplamiyorum. Wariror icin en saglam set pvp seti her olasilikla. Biraz yakini mc/bwl karma itemlar. Movie icinde => SS WW combosu yada SS Clave combosu zaten vurduruyorsan salaksin ne diyim. SS 30 rage, WW 25 rage. 55 rage eder. Ha tabi movie ceken arkadashlar zirt pirt recklessness basinca (ehem 30 dk cooldown 15 sn her vurus crit) movie oluyor. Pvp ole ahanda 20 kisinin arasina charge edip kime denk gelirse ss ww vurmak yaninda 2 muzuk koyup her sahnede reck ile dolashmak yada av de 30 kisi arasina grip ae basmak degildir. Bu dedigim oynayan kisi kotu oynuyor demek anlamina gelmesin, bu sadece show. Pvp durum kotu giderken karsi tarafin priestini bulup tepesine binmek gerektiginde o anda aoe feari basip o priesti indirmek ve karsi tarafi dagitmaktir bana gore. ha akilli priest ile akilli warrior neler yapar bu ayri bir tartishma konusu.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ki onu geçtim world of roguecraft diye bir vidyo var , rogue'un (buda orgasm rogue tabiki aslinda , prep cold blood , 2 dakkada bo$alirim 10 dakikada kaldiramazsin hesabi türkçesi) full naked offhand yok main hand worn dagger 1.2 dps , 1500 crit vurup full valor warrior'u nasil kesebildiğini gösteren komik bir vidyo, kısaca rogue 'un item ihtiyacının azlığı gösteren bir vidyo , tomarla mage o vidyoyu 'nah şu' diye gösterip ağliyorlardi haklilardida ,ama oyunun hali bu işte , ya class değiştireceksin yada olanla idare ediceksin =/ yani fball crit instant pyro crit de çok zevkli gelmişti bana warriordan sonra :p 2 büyü 6k dmg 3 saniye , gibi bir combat log. ha illa ben becerimi göstercem diyosan o zaman 2vs1 3vs1 falan tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Al ornek az once bi druidle dovushtum. 1vs1 . 100 100 vuruunca adama duelde madara oldum tabi. sordum duelden sonra ac kac diye. 12k dedi. adam benimle ayni dmg i vuruyor bana. e nolucak simdi cikip forumlara yaziyim bende nasil olur druidde 12k armor diye. Warrior bozuk diye. Item > Item Oyun bu[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 edit : konu dışına çıkmışım biraz :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 08 Kasım 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 konu ici burada blizzard'in mage'de gozlemledigi sorunlar ve getirmeyi dusundugu yenilikler idi. konu disina cikmayan tek bir post var koca thread'te. hep ayni tartisma oluyor,bikmadik.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o post blizzardin gozlemledigi problemler degil magelerin aglamalari ile ortaya cikmish konular. Ben betadan beri hala fixlenmeyen problemlerini yazarim simdi buraya warirorlarin sayfalar dolusu yazi cikar. Cok basit ornek kardeshim mage. Benimle ayni gun bashladi oyuna. Benden daha cok oynuyor bu oyunu. Itemlari biraz daha iyi benden. Ve beni catir catir dovuyor. Benden itemlari daha kotu olan mageleri de ben dovuyorum. Blizzin tum oyunlarinda Item>Item otesi berisi yok bunun. Player kabiliyeti 2 planda Class 3. plandadir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ehh linkteki önerilerin geneli saçma olmuş. yok polymorph pvpde garanti 15 sn sursun yada drain mana verilsin gibi şeyler. magelere buff gerektiğini düşünmüyorum sadece itemization sorunu var gibi biraz. [signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 08 Kasım 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 concern thread'leri developer'lara bildiriliyor ve buff'lar buna gore duzenleniyor. o baslikta "mage'e pet verilsin" gibi sacma salak fikirler de var,ama concern'lerin hepsi gerceklik payi tasiyor. o beni duvuyor,bu beni dovuyor muhabbetine devam,ben daha anlatmiyorum.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar