Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Smulkin, 07 Kasım 2005 12:06 tarihinde demiş ki: Staff of Dominance Sulfuras, Hand of Ragnaros Bütün sayfaları okumadım ama tartışma böyle başlamış herhalde. Mageblade daha iyi falan demeyin ikiside two-hand silah işte. Allah aşkına arkaşlar o nasıl bi max damagedir 372 silahın hızı 3,7 bunda windwurf açılsa criticlemesi gerekmiyo far ettiniz dimi? Şimdi tamam bende biliyorum Sulfuras, Hand of Ragnaros çok zor serverda olsa olsa 2 kişide olur önümüzdeki 3 ay içinde ama böyle bi silah varmı var. Casterların base damageları spell ranklerle sınırlıyken melee classların base damageları her yeni itemda ve statda artıyor tartışılan konu bu olmalı. hmmmm... peki =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya peki bu expansion da gelecek anti mage class için ne diyorsunuz spell chanller mıydı neydi bence artık herkes anti mage[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Class gelmiyor expansionda.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bloodelfler le birlikte bir anti caster class geliyor diye duydum[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Warcraft taki blod elf savaşçıları kopyalanırsa yeni karaktere, kesinlikle mage karşıtı bi mage olur çünkü bu abilerde hem mana emip hem dmg veren büyüler vardı[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Penthesilea, 07 Kasım 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Sen Staff of Dominance gibi kiytirik MC boss dropuyla Sulfuras'i bir tutarak hatali baslamissin zaten olaya. Kac SoD lu adam gördün, kac Sulfurasli adam gördün? Ya ben onları eşit tutmuyorum ki nerden çıkardın bunu. Benim anlatmaya çalıştığım olay farklı. Ben melee ler stattan dps kazanıyo her weapon değiştirdiginde base damageları artıyo diyorum ama sen bana karşılaştırma yanlış diyorsun. Sod bu oyunda casterların kullanabilecegi en son silahlardan biri sulfurasta şu an en son melee itemı sen hala bunları karşılaştırdığımı düşünüyorsan tebrik ederim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Smulkin, 07 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 07 Kasım 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Sen Staff of Dominance gibi kiytirik MC boss dropuyla Sulfuras'i bir tutarak hatali baslamissin zaten olaya. Kac SoD lu adam gördün, kac Sulfurasli adam gördün? Ya ben onları eşit tutmuyorum ki nerden çıkardın bunu. Benim anlatmaya çalıştığım olay farklı. Ben melee ler stattan dps kazanıyo her weapon değiştirdiginde base damageları artıyo diyorum ama sen bana karşılaştırma yanlış diyorsun. Sod bu oyunda casterların kullanabilecegi en son silahlardan biri sulfurasta şu an en son melee itemı sen hala bunları karşılaştırdığımı düşünüyorsan tebrik ederim seni. abi sod dediğin şey orta-iyi arası bir melee 2hander a denk kim demiş casterların kullanabileceği en son silahlardan biri, evet endgame weapon olarak alabilirsin ama aynı şekilde bir warrior da obsidian edged blade i alabilir endgame weap. olarak ragnaros maceiyle karşılaştırman gereken silah muhtemelen staff of the shadow flame olur (http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19356) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 - Ben yazının başındakine takıldım nerde magelerin spellerinin rankleri yükselmiyeceği yazıyor ? * yaklaşık her 6 lvlda bir speller arttığına göre 2 rank daha scorch 1 rank daha fireball gibi gelicektir gelmek zorundadır. * Bi kere yeni spell kesin var, portal gelecek bloodelf şehrine lol - Bloodelflerin boktan bir racial abilityleri olacağı yazıyor. Boktan derken anti caster :( - Yeni class gelmez bence, gerek yok Btw, elonia dün sizin Emeriss işi olmadı :p Melee itemization'da ki sorunlardan biri adamlar her statı alırken bir de üzerine kayıpsız bonus alıolar...% 1 crit,hit, vs... Ve melee ler missleyince bişey kaybetmezken sen mana kaybediosun. vs. vs... blizzard bunun altından kalkamıyacak. chance to hiti itemla yaptıolar, penetrationıda bu şekilde yaparlarsa sıçar oyun iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hay elim kırılaydıda rahatıma kaçıyo diye onu linklemeseydim. Herkes örneğe takıldı. Ben diyorum ki melee classların base damageları her stat ve aldıkları her yeni silahın dps ile base damageları artıyor. (Critical katmıyorum ,bakın basedamage diyorum)Ama casterlar +damage item bulması gerekiyor ki 1,5sn cast buyuleri +damage gearın yarısını 3sn buyuler +damage gear bonusunun hepsini kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Smulkin, 07 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Hay elim kırılaydıda rahatıma kaçıyo diye onu linklemeseydim. Herkes örneğe takıldı. Ben diyorum ki melee classların base damageları her stat ve aldıkları her yeni silahın dps ile base damageları artıyor. (Critical katmıyorum ,bakın basedamage diyorum)Ama casterlar +damage item bulması gerekiyor ki 1,5sn cast buyuleri +damage gearın yarısını 3sn buyuler +damage gear bonusunun hepsini kullansın. e tamam da bu tamamen oynadığın sınıfın doğası ve rpgnin mantığıyla alakalı bir şey, warrior dediğin sınıf çok gear-dependent bir sınıf elinde hamitin baltası olursa kahve kavgasından ileri gidemez, ragnarosun çekici olursa gider dragon keser, oysa mage elinde en dandirikten staff olsa bile kayda değer damagelar vurabilir çünkü asıl enerjisi büyüye hakimiyetinden gelir, warriorlar epic legendary manyağı oldu mu göreli olarak mage e göre daha kuvvetleniyor olabilir ki bunun böyle olacağı baştan belliydi (blizzardın class tanıtım sayfasında okuyunuz warrior: very gear dependent class, ne demek? dandik silahla güçsüzdür, legendaryle kraldır) bunun dışında mage dediğin adam da çaresiz değil ki novası var cocu var blinki polysi var trinketleriyle hadoken diye labaluba saniyeler içerisinde manyak damageler vermesi var, benim guildimdeki süper gearlı mageler ayda yılda bir warriora kaybederler duelde onda da zaten sulfuras vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Smulkin, 07 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Hay elim kırılaydıda rahatıma kaçıyo diye onu linklemeseydim. Herkes örneğe takıldı. Ben diyorum ki melee classların base damageları her stat ve aldıkları her yeni silahın dps ile base damageları artıyor. (Critical katmıyorum ,bakın basedamage diyorum)Ama casterlar +damage item bulması gerekiyor ki 1,5sn cast buyuleri +damage gearın yarısını 3sn buyuler +damage gear bonusunun hepsini kullansın. ama bence de en azından 1 rank daha iyi olurdu magelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi hamitin baltasi ne ya? hahahah.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm bu bahsedilen olay olursa zaten pvpde zar zor olen classlari oldurmek neredeyse imkansiz olur su anda pvp templateim oldugundan pek bir sey diyemiyorum dungeonlardaki durumuna magelerin ( daha yeni mc yapmaya basladik garr dun oldu o derece :P ) ama pve icin arcane powerli frost mage falan olman lazim uber damageler icin ki o da 3dkda bir trinketlari saymazsak o zaman direk pvpde bitiyorsun :( su anda iyi silahli hunterlar rahatlikla geciyor ranged dpsde zaten su anda super sacma talentlerimizde mevcut wand damage inc veya 3 talentle % 6 frost damage artiran super talent gibi :) neyse pvpde simdiye kadar iyi bir warrior ve hunterlar disinda zorlandigim pek olmadi ama mage oyle kirk yilda bir vurulan uber damagelerle degerlendirilecek bir class degil bende hunterlardan 3k aimed yedigimi hatirliyorum warriorin dibime geldigi anda 2.5-3kya yakin damage vurdugunuda gordum ( tek ability ile degil ama bu damagei vermesi 2-3sn surdu blink cddeydi )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 pardon ama benim guildimdeki warrior spinal reaper ile 1.9k MS çakıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @neverhood Yapma gözünü sevim ya, nasıl Rpg'nin mantığıyla alakalı bişey diyebilirsin buna. yani sen diyosunki "mage zaten başta güçlüdür ama warrior silah,zırh falan buldukça güçlenir ve full itemle dolu bi warrior gider dragon keser" öylemi. Sana bişey diyimmi eğer konumuz RPG ise o warrior varya " Biraz yavaş kessin o dragonu". Hiçbir RPG'de hiçbir warrior tanrı olsa gidip tek başına dragon falan kesemez, ama bi mage (tanrı olsa demiyorum çünkü böle bi imkanı zaten vardır. örn:Raistlin) yeterince yüksek levela gelince çıtır çıtır yer o dragonu. Genel RPG kuralları gereği mage'in başlarda inılmaz zayıf bi karakter olup gittikçe güçlenmesi ve 60. level olduğunda itemlerinde desteğiyle tanrılaşması gerekir. Warrior ise başta bile nispeten güçlüyken 60. level civarına geldiğinde arkasında grubun desteği yokken tamamen zayıf durumda kalması gerekir. Ama Blizzard yıllardır her oyunda süregelen bu özelliği elinin tersiyle bi kenara itmiş ve böle dandirik bi sistem çıkarmıştır. Bi mage düşünün ki oyunun tüm süper itemleriyle donanmış en yüksek seviyeye gelmiş ama ne bi summon'ı var ne görünmez olabiliyor, ne kendini belli süre fiziksel hasara immune edebiliyor, ne power word spelleri var(power word : kill,power word :silence, power word :sleep) ve en önemlisi nede savaşın kadarini değiştirecek bir tane yıkıcı büyüye sahip (Dragon Breath, time stop, Summon planer. meteor swarm) hiç birine sahip deil böle bi mage olabilir mi allahaşkına? Blizzard mage'i tamamen yanlış tasarlamıştır. ve şimdi bu işin içinden nasıl çıkacağını düşünmektedir. 8000 manaya sahip max level bi mage ile max level warrior duel yapmakta ve mage manasının yarısını bile harcayamadan ölmekte, böle saçma sapan bi mage dizaynı bu güne kadar hiçbi oyunda görülmemiştir. Heleki büyülerin miss geçmesi bilzzardın WoW'la birlikte ortaya çıkardığı tamamensaçma sapan bi sistemdir, resisti anlarım, immune'u anlarım ama miss nedir ya? Normal şartlarda bi mage bi warriorun 60 olma süresinin 10-20 katı daha uzun sürede 60 olup, ama oldumu ortalığı yıkmalıdır. WoW'da ise en hızlı level kasan klastır mage bu nasıl bi "Bu ne lahana bu ne perhiz" durumudur ki insanda söleyecek söz bile bırakmaz.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Olmaz öle şey.Olursa blizzard basılır aynı gün.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 pvp le alakası olmayan bir mage olarak benim istediğim sadece dmg imizin normale çıkması (full epic setler sıralandığında hem warlock hem hunter ezip geçmesin - rogue geçsin bi lafım yok melee dps sonuçta ama warriorun yaklaşması bile komik:/ ). bunun da çözümü bana göre frost vulnurability agro azaltan birşey olmalı. şu anda normal bir mage zaten agro çekmez pek benim 330+dmg im var hadi sırf dmg giden biri olsa 500 dmg yapsa ap yapsa anca agro çeker. ancak dmgin yükseltilmesini istediğimiz için bu da gerekli. alliance mageler pek sorun çekmez ama horde magelere lazım. aslında bu agro reducing biraz da duygusal :) mage olup da invis olamamak koyuo :P ve en önemlisi. allah aşkına şu suları 10luk veya 20lik yapalım. yahu vendora satamıyoruz birşey yapamıyoruz sadece zaman kaybı. benim durup 10dk su conjurelamamla 1dk da conjurelamam arasında ne gibi bir avantajım var oyun içi? tamamen oyun dışı zaman kaybına yol açan birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 conjure water kısmına katılıyorum ne zevk alıyorlar mage e işkence yapmaktan her mc raidine 1 saat önceden hazırlanmaktan sıkıldım :P[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Blizzard o dediklerinin bir tanesi yaparsa oyun mahvolur.. Baştan tüm classları dengeleyip yapsalardı olurdu.. Mage'e o dediklerin konulsaydı, warrior'a da 1 kılıç darbesiyle 8k vurdurma talenti verirlerdi, olurmu öyle saçma birşey..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @Elonia Şu arcanist + tüm enchantlarla nası 4.2k hp oluyo onu anlamadım, warlord setiyle arasında 40-50 stamina var, nası aynı hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Oyunun başında belirtilen hiçbir class özelliği neredeyse kalmadı. Mage primary ranged dmg dealer dı. Warlock, hunter bizi solladı hatta druid bile catır catır dmg veriyor isterse. Blizz in forumlarında her şey çok iyi belirtilmiş. Diğer classlar sürekli dmg boost moduna geçerken mage e alakasız itemler geldi. Akabinde resist olayıyla deyim yerindeyse mage maymun oldu. Artık bal mı dersiniz ne dersiniz dün arka arkaya coc(nova mevcutken frost+arcane mage)+fireblast+ae+ae resistledi bir arkadaş arathi basin da. Şimdi ben setimde ne özellik aramalıyım, crit with spells mi, hit with spells mi, increase dmg with spells mi yoksa penetrate with spells mi. Diğer classlar istediklerini aynı item setinde bulurken ben sürekli aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumundayım. Zaten lvl 70 miş demek yeni level spells demek ve bu çok gerekli çünkü cast edilen bütün speller alındığı lvl e göre hit chance getirilmesi söz konusu(bir yerde böyle bir yazı vardı düşük rank zast etmeyelim diye). Ben lvl 70 ken lvl56 rank10 frostbolt atarsam ve bu sürekli resist olursa bu işin gearla çözülecek yönü yoktur. Diğer bir husus warriorlar tanktır. Amacı aggroyu üzerinde tutup party sini yaşatmaktır. Mage e dmg upgrade gelirse warrior da şu kadar dmg vermeli bana göre saçma geliyor(yukarda bir arkadaş 8k demiş) Su olayına gelince. Allahım bu ne eziyettir yarabbim 2 stack crystal water yapmak neredeyse 1 dk alıyor. Birde düşük rank su(sparkling water) alıp kristal isteyen anlayışsız çeşitli classlarda(bkz. hunter, paladin arkadaşlar herhalde 6k manaları var) oyuncular var. Son olarak rp hadisesinde freemoon çok iyi özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Virtue-L, 07 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: @Elonia Şu arcanist + tüm enchantlarla nası 4.2k hp oluyo onu anlamadım, warlord setiyle arasında 40-50 stamina var, nası aynı hp. Priest buffiyla cikip öyle göndermistir allakhazam a bilgileri.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Gallant, 07 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Diğer bir husus warriorlar tanktır. Amacı aggroyu üzerinde tutup party sini yaşatmaktır. Mage e dmg upgrade gelirse warrior da şu kadar dmg vermeli bana göre saçma geliyor(yukarda bir arkadaş 8k demiş) 8k diye uber bi rakamı söylememin nedeni, bir önceki sayfada bir arkadaşın mage'in savaşın kaderini değiştirecek alakasız süper uber spellerin (meteor bilmemnesi, time stop zartzurt) gelmesinin normal olduğunu anlatmasının üzerine söylemişimdir. Yani mage'e böyle birşey yapmaları zaten imkansız, eğer yaparlarsa diğer classları da bufflarlar onu demek istiyorum mage'e verilen spellerin dengi güçteki spellerle ve yine mage güçsüz dersiniz, savaşın kaderini değiştiren speller verilmesine karşın. Bunun sonu yok yani, ona buff buna buff, oyun quake'e döndü..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 8 k manaya sahip mage zaten biraksin pvpyi pvp ile isi yok 8 9 k mana pve icin lazim pvp icin nasıl bi warrior 2 h gdip talentlarini deistiriyosa nasil bi shaman 2 h gidip intleir cikarip str agi gyiyosa magede ole essek gibi kasmalidir normaldir buda bu kadar basit [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. [Bu mesaj BonePART tarafından 07 Kasım 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Evet mage dediginde şöle 15 - 20k mana olmalı.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar