Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Problemleri.

dream_endless

Öne çıkan mesajlar

said:
Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Ehem , hangi warrior 4.5k vurmush goren var mi ? 2k barajini gecen sayili warrior vardir her severda. Essek kadar hp dedigin +crit +ap gear giyen bir warriorun olsa olsa 4.5k hp si olur o da anca olur.Kasarsa 5k belki olur.

deli dumrul hangi mage 4,5k vurmus bana bir ss göstersene yada acılmıs bir baslık?ben fire mageim ve combusitioınum var daha 2,5k yı gecemedım,aklına gelen tum epic +spell damage verenleri toplasam(ki bu enaz 2 yıl sürer bu drop ratele)3k civarı vurabılırım,normal mage 2k yı cokzor gecer pvp de,oda hiç crit item giymez talismanı falan gıbı cd si olan itemleri aynı anda kullanırsa[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Engineering profession ım.
Bir warrior a Goblin rocket helmet , diğerine polymorph atıp kalan warrior ı öldürüyodum eskiden. evet 3 warrior öldürüyordum. Şimdi 1 tanesinde bile zorlanabiliyorum.

Mesela delidumrul'la 2 kere duel yaptık birinde o bana charge ladı. swordu falan procladı tek charge da oldum noolduğunu anlamadan.
diğer duel de bana charge ladı , dorğu zamanda blink attım ve hp alamadı benden.

Şimdi zırvaladım attım konuyu ama mage eskiden bir kaç class alabilirken artık alamıyor. nedeni mage nerf u değil diger classların buffı.

ama halen cooldown kullanarak veya guzel itemlarla kafa tutabiliyosun ama ne biliyim eskisiyle acaip farkı var.

Mesela burda remüs ün imzasında sanırım bir süre frozen dı accountu: Artık bir warrior bile öldüremiyorum tipi bir şey diyodu.[signature][hline]Corald | Pain Train |
In Flames We Trust

Sosyal ağlarda paylaş

Sahsen bir holy priest olarak warrior gördüm mü direk fearliyip (berserk stance a gecmeden) kaciyorum ben, cünkü o kadar hp yi indirecek dmg im yok.
Ha olsa bile, level 60 konustugumuzu farz ediyorum, warrior gayet imba yani, hatta su instant strike nerflerinden sonra bile gayet imba[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Tartısılacak ne var onu anlamadım ben hala.
1vs1 denge falan onemli değil.

PvP de kimi heallamak kolay, kime saldırmak cazip?
PvP healing CC DD olduguna göre, bi düşünün bakalım.

Combat bitiminde bandaj atıp ata atlamak, combat içinde life ini manaya cevirecek kadar lükste olmak, combatta kendini heallamak vb vb.

Mage=56 model mustang , şekilli fakat yarışmaya gelmez .

Mage onu vurmus bunu vurmuş bla bla
Herbok afedersiniz burdan çıkıyo.
Arcane power+2 tane saçma trinket +PoM ile evet cooldownlara bagımlı olarak + dmg esyaları giyerek 3.2 k life ile 3k fireball atarsınız. buda critleyince 1 shot olur bazıları.
Sorun burda, overpowered bi talent(cooldown u ve yeri itibariyle-31.talent genelde iğrenç bence) overpowered 2 trinket , ve aptal hepsini çalıştıran bi macroyla evet, mageler overpowered. Ama bu size pvp rekabetinde yeterli destegi saglar mı tartısılır.
Bence AP ve trinketlar dengelenip, mageler,n itemization u yeniden design edilmeli.
Ama blizz bunu yapamaz, çünkü cookie-cutter 31/20 aptal trinketlarla I win button bir çok cocugu mutlu etmekte. Oyunun genel denge(dengesizlik)si için bu yapılmayıp, magelere gereksiz talent/skill ler verilicek,
adam gibi spell/talentlar elden gidicek.

Ben sahsen eski model mustangimle dolaşmaktan mutluyum, ama sorun yarışmak oldugu zaman sıkıntılıyım.

ZG hero charm/Toep eger Hi-warlord/Field marshall ödülü olsaydı, inanın mantıklı olabilirdi, ama onun yerine 1x frost mage e yönelik abidik staff ve ezik büzük epic itemlar veriliyo casterlara. Neyse bunada sükür...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
4.5 K Dotuz haliyle Pyro vuran mageler biliyorum ben hala mage buff diyorsunuz.

Abuk subuk demolardan izlediklerinizle gelip 4.5 k dotsuz cakioyorlar yahu demeyin allahin aşkına.
Hero charm 6m cd
Arcane power 3m cd
emp power talisman 1.5m cd
Pyro 1m cd
BG buff u random spawn 1m cd avarage 3m cd
ve 4.5k ise dmg add yapmiştir o adam seitnde muhtemelen crit yokdur ee nooldu % 3 base crit % 3 talent % 3 de 300 int diyelim hadi

6 dakika bir % 9 ihtimal 4k koyabilir eşşek set + talisman combosuyla
hımm şimdi
Hantir a bakalim 2.3k aimed 1.4k multi min 400 auto shot hantir kac kodu ?
warrior 1.8+ ms ww 1-2 k da oradan Warrior kac kodu ?
Warlock 2x trinket + curse cotang die caktimi 3k üzeri shadow bolt u
Rogue 1.5k ambush 1.2k bs + evis rogue caktimi
Shaman wf+shock 3k (zor ama hadi olursa)
Pala soc proc crit vs (hadi olursa)
Shadow Priest 2x talisman 2k mb + dot+ mf
Druid Cat form rake miydi neydi 1.5k veya ap druid 1k maul + ölümsüz ayu

Herkez eşşek gibi dmg veriyor deli dumrul arkadaşim ama kimse mage kadar kolay ölmüyor menzilimiz var ama herkezin menzile karşi bi counteri var menzilin hiç bi degeri yok cc master mage tabi pvp trinketleri+diminishing gelmeden evvel öyleydi..
Pvp itemi desen aha hayirlisiyla warlord olucam giyecegim tek parcasi shoulder staff desen dangalak bi item set desen yetersiz arcanistle kafa kafaya lol disenchant ettiğin set gearim daha iyi warlorddan hadi bi gün gelirse diye kasiyorum
Buda benim 56 model mustangim

[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 07 Kasım 2005 06:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Millet MC için 120+fr item ile gezerken, warrior pyromun yüzde bilmem kaçını absorb ederken, ne tip bir gear adamın bana verdiği dmg ın bir o kadarını absorb etmemi sağlar? adaleti sağlar? Buda bir diğer nokta sanırım... Yada şu 2k firedmg absorb edenin fiziksel dmg absorb edeni var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'in buffa ihtiyacı yok diyenleri "noob" olarak niteliyip konuyu kapatın bence. Çünkü "noob" olmasalar mage'e karşı kaybetmezler,mage'in kullandığı trinketların 15 sn sürdüğünü bilirler ve bu trinketların mage spesific olmadığını aynı trinketla kafalarına starfire,mind blast,shadowbolt yiyeceklerini ve canlarının çok daha fazla yanacağınıda bilirler...
EU forumunda mage sorunu gayet güzel analiz edilmiş. Çözerlermi ne şekilde çözerler bilinmez...
Sosyal ağlarda paylaş

Mage reworkten sonra tekrar tartışalım veya Expansion geldikten sonra.

Oyunu iyi bilen, "ben şunu keserim bunu keserim, ben überim" diye konuşmayacak kadar mantıklı olan, BWL gibi yerlerde bulunmuş, oyunun sınırlarını zorlayan kişiler, magelerin eksik olduğu yönleri gayet iyi bilirler.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Staff of Dominance Sulfuras, Hand of Ragnaros Bütün sayfaları okumadım ama tartışma böyle başlamış herhalde. Mageblade daha iyi falan demeyin ikiside two-hand silah işte. Allah aşkına arkaşlar o nasıl bi max damagedir 372 silahın hızı 3,7 bunda windwurf açılsa criticlemesi gerekmiyo far ettiniz dimi? Şimdi tamam bende biliyorum Sulfuras, Hand of Ragnaros çok zor serverda olsa olsa 2 kişide olur önümüzdeki 3 ay içinde ama böyle bi silah varmı var. Casterların base damageları spell ranklerle sınırlıyken melee classların base damageları her yeni itemda ve statda artıyor tartışılan konu bu olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...