OffChu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 50 saniyeyi kim görmüş poly de?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Blizzard salak mı allah aşkına? Biz magelerin neler düşündüğünü bilmiyorlar mı? Yapmayın allah aşkına.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sheep e hp regen gelmesin, mageler teketek herkesi kessinler bence[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 +instans olsun birden fazla kişiye atılabilsin ki 5 kişi gordumu kacmak zorunda kalmasın[signature][hline] [Bu mesaj -Nae tarafından 07 Kasım 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Ehem , hangi warrior 4.5k vurmush goren var mi ? 2k barajini gecen sayili warrior vardir her severda. Essek kadar hp dedigin +crit +ap gear giyen bir warriorun olsa olsa 4.5k hp si olur o da anca olur.Kasarsa 5k belki olur. deli dumrul hangi mage 4,5k vurmus bana bir ss göstersene yada acılmıs bir baslık?ben fire mageim ve combusitioınum var daha 2,5k yı gecemedım,aklına gelen tum epic +spell damage verenleri toplasam(ki bu enaz 2 yıl sürer bu drop ratele)3k civarı vurabılırım,normal mage 2k yı cokzor gecer pvp de,oda hiç crit item giymez talismanı falan gıbı cd si olan itemleri aynı anda kullanırsa[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben o kadar poly yedim ve yaptım.. 50 sn bekleyene rast gelmedim dogrusu..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 07 Kasım 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cc büyülerinin playerlar üzerinde daha etkisiz olduğu bilinen bi durum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Engineering profession ım. Bir warrior a Goblin rocket helmet , diğerine polymorph atıp kalan warrior ı öldürüyodum eskiden. evet 3 warrior öldürüyordum. Şimdi 1 tanesinde bile zorlanabiliyorum. Mesela delidumrul'la 2 kere duel yaptık birinde o bana charge ladı. swordu falan procladı tek charge da oldum noolduğunu anlamadan. diğer duel de bana charge ladı , dorğu zamanda blink attım ve hp alamadı benden. Şimdi zırvaladım attım konuyu ama mage eskiden bir kaç class alabilirken artık alamıyor. nedeni mage nerf u değil diger classların buffı. ama halen cooldown kullanarak veya guzel itemlarla kafa tutabiliyosun ama ne biliyim eskisiyle acaip farkı var. Mesela burda remüs ün imzasında sanırım bir süre frozen dı accountu: Artık bir warrior bile öldüremiyorum tipi bir şey diyodu.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 E denge gelmis iste[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 warrior öldüremezsem kesin bende dondururum[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Warrior artik releasedeki gibi degil arkadaslar.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 iyide warriorda sıkıntı çeken bi mageler değilki çoğu classın götünden ter damlıyo eğer warriorun seti silahı düzgünse.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu güne kadar genellikle warrior keserken dmg almadım hatta satffla dövmüşlüğüm bile var :D oyüzden elin warrior u tepelerse kötü olur egom için :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 levelın kaç?[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sahsen bir holy priest olarak warrior gördüm mü direk fearliyip (berserk stance a gecmeden) kaciyorum ben, cünkü o kadar hp yi indirecek dmg im yok. Ha olsa bile, level 60 konustugumuzu farz ediyorum, warrior gayet imba yani, hatta su instant strike nerflerinden sonra bile gayet imba[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tartısılacak ne var onu anlamadım ben hala. 1vs1 denge falan onemli değil. PvP de kimi heallamak kolay, kime saldırmak cazip? PvP healing CC DD olduguna göre, bi düşünün bakalım. Combat bitiminde bandaj atıp ata atlamak, combat içinde life ini manaya cevirecek kadar lükste olmak, combatta kendini heallamak vb vb. Mage=56 model mustang , şekilli fakat yarışmaya gelmez . Mage onu vurmus bunu vurmuş bla bla Herbok afedersiniz burdan çıkıyo. Arcane power+2 tane saçma trinket +PoM ile evet cooldownlara bagımlı olarak + dmg esyaları giyerek 3.2 k life ile 3k fireball atarsınız. buda critleyince 1 shot olur bazıları. Sorun burda, overpowered bi talent(cooldown u ve yeri itibariyle-31.talent genelde iğrenç bence) overpowered 2 trinket , ve aptal hepsini çalıştıran bi macroyla evet, mageler overpowered. Ama bu size pvp rekabetinde yeterli destegi saglar mı tartısılır. Bence AP ve trinketlar dengelenip, mageler,n itemization u yeniden design edilmeli. Ama blizz bunu yapamaz, çünkü cookie-cutter 31/20 aptal trinketlarla I win button bir çok cocugu mutlu etmekte. Oyunun genel denge(dengesizlik)si için bu yapılmayıp, magelere gereksiz talent/skill ler verilicek, adam gibi spell/talentlar elden gidicek. Ben sahsen eski model mustangimle dolaşmaktan mutluyum, ama sorun yarışmak oldugu zaman sıkıntılıyım. ZG hero charm/Toep eger Hi-warlord/Field marshall ödülü olsaydı, inanın mantıklı olabilirdi, ama onun yerine 1x frost mage e yönelik abidik staff ve ezik büzük epic itemlar veriliyo casterlara. Neyse bunada sükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ha bu arada bugun nerdeyse 1 shot oldum dediğim AP+Trinkets+PoM+Pyro combosu ile, 3k+ crit 3 -5 dmg daha + ignite(absorbed bi kısmı) BU skill değil, buna destek çıkılmasın [Bu mesaj Virtue-L tarafından 07 Kasım 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Harika bir aciklama olmus,su topic'in amaci dahilindeki post icin tesekkur ederim. Yazdiklarinin altina imzami atiyorum.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hunterlar, magelerin duygularıyla oynuyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: 4.5 K Dotuz haliyle Pyro vuran mageler biliyorum ben hala mage buff diyorsunuz. Abuk subuk demolardan izlediklerinizle gelip 4.5 k dotsuz cakioyorlar yahu demeyin allahin aşkına. Hero charm 6m cd Arcane power 3m cd emp power talisman 1.5m cd Pyro 1m cd BG buff u random spawn 1m cd avarage 3m cd ve 4.5k ise dmg add yapmiştir o adam seitnde muhtemelen crit yokdur ee nooldu % 3 base crit % 3 talent % 3 de 300 int diyelim hadi 6 dakika bir % 9 ihtimal 4k koyabilir eşşek set + talisman combosuyla hımm şimdi Hantir a bakalim 2.3k aimed 1.4k multi min 400 auto shot hantir kac kodu ? warrior 1.8+ ms ww 1-2 k da oradan Warrior kac kodu ? Warlock 2x trinket + curse cotang die caktimi 3k üzeri shadow bolt u Rogue 1.5k ambush 1.2k bs + evis rogue caktimi Shaman wf+shock 3k (zor ama hadi olursa) Pala soc proc crit vs (hadi olursa) Shadow Priest 2x talisman 2k mb + dot+ mf Druid Cat form rake miydi neydi 1.5k veya ap druid 1k maul + ölümsüz ayu Herkez eşşek gibi dmg veriyor deli dumrul arkadaşim ama kimse mage kadar kolay ölmüyor menzilimiz var ama herkezin menzile karşi bi counteri var menzilin hiç bi degeri yok cc master mage tabi pvp trinketleri+diminishing gelmeden evvel öyleydi.. Pvp itemi desen aha hayirlisiyla warlord olucam giyecegim tek parcasi shoulder staff desen dangalak bi item set desen yetersiz arcanistle kafa kafaya lol disenchant ettiğin set gearim daha iyi warlorddan hadi bi gün gelirse diye kasiyorum Buda benim 56 model mustangim [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief[Bu mesaj Regalya tarafından 07 Kasım 2005 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Millet MC için 120+fr item ile gezerken, warrior pyromun yüzde bilmem kaçını absorb ederken, ne tip bir gear adamın bana verdiği dmg ın bir o kadarını absorb etmemi sağlar? adaleti sağlar? Buda bir diğer nokta sanırım... Yada şu 2k firedmg absorb edenin fiziksel dmg absorb edeni var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mage'in buffa ihtiyacı yok diyenleri "noob" olarak niteliyip konuyu kapatın bence. Çünkü "noob" olmasalar mage'e karşı kaybetmezler,mage'in kullandığı trinketların 15 sn sürdüğünü bilirler ve bu trinketların mage spesific olmadığını aynı trinketla kafalarına starfire,mind blast,shadowbolt yiyeceklerini ve canlarının çok daha fazla yanacağınıda bilirler... EU forumunda mage sorunu gayet güzel analiz edilmiş. Çözerlermi ne şekilde çözerler bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mage reworkten sonra tekrar tartışalım veya Expansion geldikten sonra. Oyunu iyi bilen, "ben şunu keserim bunu keserim, ben überim" diye konuşmayacak kadar mantıklı olan, BWL gibi yerlerde bulunmuş, oyunun sınırlarını zorlayan kişiler, magelerin eksik olduğu yönleri gayet iyi bilirler.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Staff of Dominance Sulfuras, Hand of Ragnaros Bütün sayfaları okumadım ama tartışma böyle başlamış herhalde. Mageblade daha iyi falan demeyin ikiside two-hand silah işte. Allah aşkına arkaşlar o nasıl bi max damagedir 372 silahın hızı 3,7 bunda windwurf açılsa criticlemesi gerekmiyo far ettiniz dimi? Şimdi tamam bende biliyorum Sulfuras, Hand of Ragnaros çok zor serverda olsa olsa 2 kişide olur önümüzdeki 3 ay içinde ama böyle bi silah varmı var. Casterların base damageları spell ranklerle sınırlıyken melee classların base damageları her yeni itemda ve statda artıyor tartışılan konu bu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sen Staff of Dominance gibi kiytirik MC boss dropuyla Sulfuras'i bir tutarak hatali baslamissin zaten olaya. Kac SoD lu adam gördün, kac Sulfurasli adam gördün?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar