Daniel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaslar gaza gelip sacları 3 e vurdurdum ama salak adam yanları 1 le aldı yanlar cok kısa yanlarında 3 gibi olmasını istiyorum sizce ne kadar da uzar ? yanlar 3 no gibi olması icn ne kdr zmn gerek[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 3 olması ıcın ne kadar oldugunu bılememde 1 2 haftada benım uzamıstı banada olmustu[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende ark gazıyla 1.5 hafta kdr once 3 e vurdurmu$tum $ımdı uzunlugu tam ıstedıgım sevyede.bu senın sordugun $ey bırazlarda saclarının cabuk mu yoksa uzun surede mı uzadıgına baglı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 1.5 2 haftanı alır çünkü kısa iken saçlar hızlı uzar hatta 1 hafta bile alabilir. Sen adama amerikan mı dedin? Eğer 3 numara yapcaksan direk askeri traşı diyip geçcektin. Neyse birşey olmaz. Bak 2 hafta sonra gene traş ol bence bu sefer "asker traşı 3 numara" de.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi iki hafta yaşıcan o komediyi evden çıkmamıştım bende:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tak bi şapka takıl bi hafta. =)[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İlk kötü geliyo da sonra gözün alışıyo =) Bi adam da mantar gibi yapmıştı kafayı amerikan yapcam diye.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Saç uzamasının genetikten saç kalınlığına pek çok faktörü var. Ama saçlarını her gün yıka. Ne kadar çok yıkarsan o kadar çabuk uzar yağ ve kir gözenekleri tıkamayacağı için. (Dermatolog önerisidir)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende 3e vurmustum bi ay once.hala kısa sayılır.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende bugun sacları 3 e vurdurdum bi anlık gazla. hatta yaklasık 1 saat once. ve sende ne hissediyosan bende onu hissediyorum. cok rezil bi duygu. ehehe evden cıkmamam lazım. ama okul? off.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lora Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bnde wuruyrm 3e şimdi[signature][hline]she looks like a doll of dracula's bride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 1 numara 3-4 günde 3 numara gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kadıköyde bi berber var hani 2.5 milyona saç yıkayan abimiz..orda adam soruyor nasıl olsun...sen anlatıyon bi saat şöyle böyle vs..sonra adam alıyo makineyi peki koçum diyerek bi girişiyor..hep aynı saç şeklini yapıp yolluyor..ve o berbere takılan herkesin saç şekli aynıdır..kapıda oturup gireni çıkanı dikkatli izlerseniz anlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Kocero, 08 Kasım 2005 18:59 tarihinde demiş ki: kadıköyde bi berber var hani 2.5 milyona saç yıkayan abimiz..orda adam soruyor nasıl olsun...sen anlatıyon bi saat şöyle böyle vs..sonra adam alıyo makineyi peki koçum diyerek bi girişiyor..hep aynı saç şeklini yapıp yolluyor..ve o berbere takılan herkesin saç şekli aynıdır..kapıda oturup gireni çıkanı dikkatli izlerseniz anlarsınız :D ehuhe 2.5 m ye bide adam sacını yıkıyo hll olsun:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ha birde sürdüğü jole dışarı çıkmadan taş gibi oluyor..o yüzden hemen son düzeltmeleri yapmanız lazım..bi de enseye dikkat edin genellikle yamuk alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kafa şekli uygun ise süper oluyo. 4-5 senedir 3 numero kafam rahat[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Aynen 3 hafta oldu herhalde 4 e vurduralı. 3 senedir omuzlardaydı. Yeter dedim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Gecmis olsun 3 hafta alir muhtemel ama sacının uzama hızına göre degisir bo lbol sinir ye sabah kalktignda belki 3 numara olur :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2 hafta önceki halim.. 2 numaradır kendisi. Bide size küpe yaptım kulağa :)edik:artık resim görünüyor ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected][Bu mesaj SbNN tarafından 08 Kasım 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 resim isterik[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dhadha abi benide cok gaza getiriyo arklar yap 3yakışır sana die ama g.tum yemedi :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sağa küpe he! *!cık cık* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaşlar yapmayın etmeyin bende saçlarımı 3e vurdurmuştum ama o zamanlar böyle özentilik yoktu.tekrar sesleniyorum özenipte saçlarınızı 3e vurdurmayın.hele hele kepçelik varsa inanın çok komik oluyor bırakın şu moda denen illeti biraz farklı olun[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe45 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Hocam en iyisini yapmışsınız zamanında 3 numara saç kesiminin kullanımı çok kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar