Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

De javu.

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genel anlamda baktim dedim ki az bişiler anlatalim birbirimize ama bir farki olsun, cocuklumuzdan kalma olsun. Hadi ben basliyorum siz de devam edin. O cocukken yaptigimiz safca, mantiga uymayan yada benzeri durumlardan bahsedelim ben aciyorum perdeyi ;

Efenim ben kucukken biraz salakmisim; para biriktirmeyi cok severmişim ancak biriktirdigim paralari kumbaramdan hep alirmisim harcarmisim gene. Bir filmde gormusum ki adam yerdegi mazgallara para atiyor. Ben de onu buyuyunce alabilecegim bir kumbara sanmişim. 1-2 sene kadar babamin bana verdigi her harclikla, cikolatalar sekerler almak yerine tutup mazgallara atmisim.. :)

Simdi en azindan 300 felan borclulardir bana..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Mesaj tarihi:
De javu demeyelimde
Bende geceleri renkli battaniyeleri hep aslan veya kaplan zanneder annemi çağırırdım, şimdi onları altıma alıp yatıyorum demek küçükken yapsam aslanın ağzına...

:)[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Mesaj tarihi:
ben hep annemden yılan elbisesi isterdim küçükken o elbiseyi giyince arkadaşlarımın beni gerçek yılan gibi görüceğini sanırdım korkutcam diye sevinirdim

alakasız ama olsun :D[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir
30.07.05
http://www.hadescik.com UNDER COS
Mesaj tarihi:
De javu böle olmazki... Olsa olsa flashback filan olur bu[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...