Baluu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genel anlamda baktim dedim ki az bişiler anlatalim birbirimize ama bir farki olsun, cocuklumuzdan kalma olsun. Hadi ben basliyorum siz de devam edin. O cocukken yaptigimiz safca, mantiga uymayan yada benzeri durumlardan bahsedelim ben aciyorum perdeyi ; Efenim ben kucukken biraz salakmisim; para biriktirmeyi cok severmişim ancak biriktirdigim paralari kumbaramdan hep alirmisim harcarmisim gene. Bir filmde gormusum ki adam yerdegi mazgallara para atiyor. Ben de onu buyuyunce alabilecegim bir kumbara sanmişim. 1-2 sene kadar babamin bana verdigi her harclikla, cikolatalar sekerler almak yerine tutup mazgallara atmisim.. :) Simdi en azindan 300 felan borclulardir bana..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 De javu demeyelimde Bende geceleri renkli battaniyeleri hep aslan veya kaplan zanneder annemi çağırırdım, şimdi onları altıma alıp yatıyorum demek küçükken yapsam aslanın ağzına... :)[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben hep annemden yılan elbisesi isterdim küçükken o elbiseyi giyince arkadaşlarımın beni gerçek yılan gibi görüceğini sanırdım korkutcam diye sevinirdim alakasız ama olsun :D[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 De javu uymamış buraya, nostalji falan daha iyi olurmuş :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 deja vu ehi ehi [signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 De javu böle olmazki... Olsa olsa flashback filan olur bu[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar