Baluu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genel anlamda baktim dedim ki az bişiler anlatalim birbirimize ama bir farki olsun, cocuklumuzdan kalma olsun. Hadi ben basliyorum siz de devam edin. O cocukken yaptigimiz safca, mantiga uymayan yada benzeri durumlardan bahsedelim ben aciyorum perdeyi ; Efenim ben kucukken biraz salakmisim; para biriktirmeyi cok severmişim ancak biriktirdigim paralari kumbaramdan hep alirmisim harcarmisim gene. Bir filmde gormusum ki adam yerdegi mazgallara para atiyor. Ben de onu buyuyunce alabilecegim bir kumbara sanmişim. 1-2 sene kadar babamin bana verdigi her harclikla, cikolatalar sekerler almak yerine tutup mazgallara atmisim.. :) Simdi en azindan 300 felan borclulardir bana..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 De javu demeyelimde Bende geceleri renkli battaniyeleri hep aslan veya kaplan zanneder annemi çağırırdım, şimdi onları altıma alıp yatıyorum demek küçükken yapsam aslanın ağzına... :)[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben hep annemden yılan elbisesi isterdim küçükken o elbiseyi giyince arkadaşlarımın beni gerçek yılan gibi görüceğini sanırdım korkutcam diye sevinirdim alakasız ama olsun :D[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 De javu uymamış buraya, nostalji falan daha iyi olurmuş :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 deja vu ehi ehi [signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide..
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 De javu böle olmazki... Olsa olsa flashback filan olur bu[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Öne çıkan mesajlar