Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar mı özenti olunur?

sunthewitch

Öne çıkan mesajlar

said:
aquila, 06 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
araba alicak paran yoksa sahini kazanirsan araban olur...

aklima gelmiş yazmaya usenmiştim, alinti yapiyim,heh[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 06 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
evet gördüm
fight club olsa bi de ah ne güzel olur
öyle ortalıkta söylentiler var var gibisinden falan ama bilmek önemli.

http://www.dovuskulubu.com/

Bu özenti elemanlardan bi tanesi bikaç ay önce bizim üniv topluluğu mailgruba geldi de reklamını yaptı. Yok dövüş kulübüymüşler de yok işte birbirlerini mavi şapkadan tanırlarmış da yasadışı işleri yokmuş da birisinin kavgası hepsinin kavgasıymış da yamuk yapılmazmış da herkes yardım edermiş de arada dövüşürlermiş eğlencesine felan da vs vs... Baya madara etmiştik kendisini.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında karlı iş.Bu lavukların çoğu baba parası vs. işlerinden alıyorlar arabayı.Şahin desen 2. el alsalar 4-5 milyara bile var.2 milyarlık masraf yap topla al sana güzelim araba.Yarışta araba kazan git 4 milyar'a sat kâr :D

Yapsak mı bir ara dfsdfsdfsd

Düze gelince ise bu kişilikler beyinsizdir.Sokak yarışları sadece ego tatmin etmek için yapılır.Bunların ki ise beyinsizlik... :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 06 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
http://www.dovuskulubu.com/

Bu özenti elemanlardan bi tanesi bikaç ay önce bizim üniv topluluğu mailgruba geldi de reklamını yaptı. Yok dövüş kulübüymüşler de yok işte birbirlerini mavi şapkadan tanırlarmış da yasadışı işleri yokmuş da birisinin kavgası hepsinin kavgasıymış da yamuk yapılmazmış da herkes yardım edermiş de arada dövüşürlermiş eğlencesine felan da vs vs... Baya madara etmiştik kendisini.

inanmak istemiyorummm hayırrr[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bir taksiici abim vardı.
Şahiniyle drag lara katılıp kazanan biri.
Abi dedim neden iah,ne bu kadar yuklenmek yerıne gıdıp duzgun bır araba almadın?
-Olm haklısın da,Trafikte sağa sola artislik yapan bu arabanın bilmem kaç katı bwmlerin eline şahin olarak vermenin zevki bambaşka.Lavuklar aptal oluyorlar ben onlardan iyi kalkınca.[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...