sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dün haberleri izliyodum ankarada bi kaç maganda genç fast and furious filmini bikaç kere izlemiş heralde :) şahinleriyle kapışanlar vardı sonra polis geliyo filan bunlar kaçıyo sonra tekrar geliyolar yarışlarda arabalarına karşılıkmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet gördüm fight club olsa bi de ah ne güzel olur öyle ortalıkta söylentiler var var gibisinden falan ama bilmek önemli.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 alışıldık enstantaneler.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 soul küp fight klap dedinde aklıma mengene fatih geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 özeniosun bari adam gibi yap yauh şahinle kapışıolar lol[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ulan şahini kazansan ne olur, kazanmasan ne olur:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ferrarisine de kapışılırdı tabi...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 araba alicak paran yoksa sahini kazanirsan araban olur...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 adamlar şahinlerle hareket filan yapıolar kaydırıyolar oldukları yerde ne deniyodu unuttum şimdi :) 70 model bmwler filan var tiplerde tam kro bikaçtanesi konuşuyo olmaz böyle bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: aquila, 06 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: araba alicak paran yoksa sahini kazanirsan araban olur... aklima gelmiş yazmaya usenmiştim, alinti yapiyim,heh[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: SoulCube, 06 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: evet gördüm fight club olsa bi de ah ne güzel olur öyle ortalıkta söylentiler var var gibisinden falan ama bilmek önemli. http://www.dovuskulubu.com/ Bu özenti elemanlardan bi tanesi bikaç ay önce bizim üniv topluluğu mailgruba geldi de reklamını yaptı. Yok dövüş kulübüymüşler de yok işte birbirlerini mavi şapkadan tanırlarmış da yasadışı işleri yokmuş da birisinin kavgası hepsinin kavgasıymış da yamuk yapılmazmış da herkes yardım edermiş de arada dövüşürlermiş eğlencesine felan da vs vs... Baya madara etmiştik kendisini.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 rewendor, ne olur bana bunun bi şaka olduğunu söyle!![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Maalesef değil, hatta mailboxumun derinliklerinde duruyo adamın maili, silmemiştim sanırım çok isteyen olursa çıkarır buraya c/plerim :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 UZAY MAYMUNLUĞU DUYURULARI! AMAN ALLAHIM! MAYMUN OLDUKLARI KESİN![signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet bu kadar özentilik olur. daha neler var şaşırmamayı örenin bence[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 e şimdi fast and fuuriyus filmi çıktı diye dokaktaki yarışlar sona mı ericek? bu filmden öncede vardı sonrada devam edicek sokak yarışları... film yapımcılar sokaktaki olaylara özenip film yapıyorlar karıştırmayalım...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: fede, 07 Kasım 2005 00:24 tarihinde demiş ki: evet bu kadar özentilik olur. daha neler var şaşırmamayı örenin bence Yoksa içimizde gizli bir uzay maymunu var da kızdı mı konuya gülünmesine :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 uzay maymunlari cizgi film degil miydi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet şimdi sen söyleyince hatırladım, bikaç maymunu mekikle uzaya yolluyolardı da bunlar uzayda evrim geçirip zeka kazanıyolardı mı ne öle bişeler vardı. Dünyaya dönüşü arıolardı galiba..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aha[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aslında karlı iş.Bu lavukların çoğu baba parası vs. işlerinden alıyorlar arabayı.Şahin desen 2. el alsalar 4-5 milyara bile var.2 milyarlık masraf yap topla al sana güzelim araba.Yarışta araba kazan git 4 milyar'a sat kâr :D Yapsak mı bir ara dfsdfsdfsd Düze gelince ise bu kişilikler beyinsizdir.Sokak yarışları sadece ego tatmin etmek için yapılır.Bunların ki ise beyinsizlik... :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Rewendor, 06 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: http://www.dovuskulubu.com/ Bu özenti elemanlardan bi tanesi bikaç ay önce bizim üniv topluluğu mailgruba geldi de reklamını yaptı. Yok dövüş kulübüymüşler de yok işte birbirlerini mavi şapkadan tanırlarmış da yasadışı işleri yokmuş da birisinin kavgası hepsinin kavgasıymış da yamuk yapılmazmış da herkes yardım edermiş de arada dövüşürlermiş eğlencesine felan da vs vs... Baya madara etmiştik kendisini. inanmak istemiyorummm hayırrr[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bir taksiici abim vardı. Şahiniyle drag lara katılıp kazanan biri. Abi dedim neden iah,ne bu kadar yuklenmek yerıne gıdıp duzgun bır araba almadın? -Olm haklısın da,Trafikte sağa sola artislik yapan bu arabanın bilmem kaç katı bwmlerin eline şahin olarak vermenin zevki bambaşka.Lavuklar aptal oluyorlar ben onlardan iyi kalkınca.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hehe sizin taksici bomba adammıs[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ÖZENTİ OLMAYINN!!!!1111birbir[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar