Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogumgunu sürprizi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hersey cok guzel helal olsun da sondaki cepteline mesaj attim ayni anda olayini anlamadim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
lord walla bı suuss lnsanın hayallerını yıkıosun ya dırek olmazkı bukadar kotumserlık cık cık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
said:
LordOfBlood, 03 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
Uyaralım be abi yalan mıki?
dogru sende haklısın bole yaparak onu baya bi havalandırdı kız her dedigini yaptırmak isteyecektir o da yapmıyınca kız diyecek bye bye...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Mesaj tarihi:
said:
LucifeL, 03 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
said:
LordOfBlood, 03 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
Uyaralım be abi yalan mıki?
dogru sende haklısın bole yaparak onu baya bi havalandırdı kız her dedigini yaptırmak isteyecektir o da yapmıyınca kız diyecek bye bye...

Veee sonrada adamın gözü önünde hıyartonun biri ile çıkacak!
Kız değilmi %95.6sı böle![signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Mesaj tarihi:
bak ya lord dığerlerını de kendıne benzetmeye calısıo
mutlu mesut ilişkiyi bıtırdiniz beee yuh yanı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
bayılıyorum bu oranlara, devlet istatistik enstitüsü gibi..genelde yaradan dolayı gocunma payı ne kadar fazla olursa bu yüzde de o kadar yükseliyo..rahat olun, sakin olun..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
helal olsun allah bozmasın[signature][hline][b]cats rulz =)
kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime;
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime.
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
Mesaj tarihi:
said:
sir, 03 Kasım 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
bayılıyorum bu oranlara, devlet istatistik enstitüsü gibi..genelde yaradan dolayı gocunma payı ne kadar fazla olursa bu yüzde de o kadar yükseliyo..rahat olun, sakin olun..

Sende mi Brütüs derdi Sezar olsa...[signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Mesaj tarihi:
ya lorda yuh cus falan dıorum
franka da +1 allah bozmasınn inş[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
hahah, benim elimde hançer değil 365 tane gül var :-)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
o zaman sana dumandan "seni kendime sapladım" şarkısını armağan ediyorum :) no offence.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 03 Kasım 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
hersey cok guzel helal olsun da sondaki cepteline mesaj attim ayni anda olayini anlamadim...

ya çiçek gelince bende hmn teline mesaj attım ikisi aynı anda geldi yani..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 02 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Bizim okulda da elemanın biri geçen gün sevgilisiyle bi sene olmuş diye 365 tane gülle geldi okula..
düşünün artık.

of süper ya!:)

bu arada gerçekten mükemmel bir sürpriz olmus Allah herkese böyle düsünceli sevgili nasip etsin ehehe:P
Mesaj tarihi:
Kimse sormamış sinir oldum notta ne yazıyordu be olm?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
  • Yeni Oluştur...