RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bir bar programında gitarist arkadaşa bir mendil gelir mendilin üstünde Sabileyi çalarmısınız yazar adam şaşırır.. Mikrafona.. Merhabalar Birisi Sabile isimli bir şarkı istemiş ama bizim böyle bir şarkımız yok üzgünüz demiş... Ordan bi adam ayağa kalkmış.. - Nasıl yok kardeş her akşam çalıyorsunuz ya.. - Eller ayır SABİLE yollar ayır SABİLE :) Bi kadın sanatçı Muazzes Ersoy du sanırım.. Kışın bi konsere çıkmış hava soğuk oldugundan Kemanın telleri gerilmiş şarkı arasında Kemancılar Akorlarını Yaparken Kadın Bakmış -Ne yapıyorsunuz Demiş Kemancılar.. - Efendim Akor Yapıyoruz.. Kadın Sanatçı Sinirlenerek.. -Şimdi bırakın akoru konserden sonra yaparsınız demiş.. :) Azer Bülbül İlk Albumu İçin Stüdyoya Girmiş.. İşte Menejeri ve Tonmayster de camekandan izliyorlarmış.. Kayıt başlamış ve Tonmayster Menejere.. --Efendim baştan alıcaz adam detone demiş Menejerde Tamam demiş.. Baştan almışlar gene detone olmuş 1 olmuş 2 olmuş 3. de menejer stüdyoya dalmış ve Azer Bülbüle -Yaw Azer Betona Okuma Mikrofona Oku Demiş :) zhuahua[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lol ilki çok güzel[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hehe ilki güzel.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2. ye koptum güzelmiş :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2.ci baya hoşmuş =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 guzeller hehe.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 haha[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2.de hata var soğukta tel gerilmez büzüşür ;) (maksat bilmişlik olsun kıllık olsun mühühühü :) )[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İlkinde sarkıcı Emel Sayın, Sabileyi isteyen de Yıldırım Akbulut benim bildiğim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ahahah hepsi süper yaa koptum:D (Ama SABİLE süper yaa:D Bide akoru konserden sonra yapın olayı:D) said: Xenocide, 05 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: 2.de hata var soğukta tel gerilmez büzüşür ;) (maksat bilmişlik olsun kıllık olsun mühühühü :) ) Büzüşmek derken? Soğuktayken gerilmesi lazım yaa niyeki?Bence normal gerilmesi...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Tel soğukta büzüşmez gerilir,soğukta büzüşen başka şey...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Eee tamam tel soğukta büzüşürse nolur ? Boyu kısalır ve gerilimde dolaylı olarak artar. Kısaca tel hem büzüşür hemde gerilimi artar , sonuçta bağlantı yerleri ve klavyenin boyu standart değişmiyo. Neymiş bilmişlik yapmıyomuşuz ilki güzelmiş. [Bu mesaj Predator tarafından 06 Kasım 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Predator, 06 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Eee tamam tel soğukta büzüşürse nolur ? Boyu kısalır ve gerilimde dolaylı olarak artar. Kısaca tel hem büzüşür hemde gerilimi artar , sonuçta bağlantı yerleri ve klavyenin boyu standart değişmiyo. Neymiş bilmişlik yapmıyomuşuz ilki güzelmiş. [Bu mesaj Predator tarafından 06 Kasım 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Büzüşmek=Boyunun kısalması demişsin buraya kadar tamam...Ama 2 sabit nokta arasında bir şeyin boyunun kısalması(kısalamayacağından) gerilime yol açar ama 2 sabit nokta olmasa tel yerde dursa dediğin doğru olur büzüşür yani kısalırdı.. Bilmişlik taslamak değil bilgi vermektir amaç her şeyi tartışma ortamına çekmeye bayılıyorsunuz..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 akoru sona yaparsınız :D komikmis bu cok[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eheh akor yalnız ,kemancılarda da iş yokmus..da ben sabilayı anlamadım:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eller ayırSA BİLE, yollar ayırSA BİLE. dışından oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bende Sabilaaaaaa Sabila Sabila diye sabuha gibi bi şarkı bekliyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: BulletRide, 06 Kasım 2005 16:10 tarihinde demiş ki: said: Predator, 06 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Eee tamam tel soğukta büzüşürse nolur ? Boyu kısalır ve gerilimde dolaylı olarak artar. Kısaca tel hem büzüşür hemde gerilimi artar , sonuçta bağlantı yerleri ve klavyenin boyu standart değişmiyo. Neymiş bilmişlik yapmıyomuşuz ilki güzelmiş. [Bu mesaj Predator tarafından 06 Kasım 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Büzüşmek=Boyunun kısalması demişsin buraya kadar tamam...Ama 2 sabit nokta arasında bir şeyin boyunun kısalması(kısalamayacağından) gerilime yol açar ama 2 sabit nokta olmasa tel yerde dursa dediğin doğru olur büzüşür yani kısalırdı.. Bilmişlik taslamak değil bilgi vermektir amaç her şeyi tartışma ortamına çekmeye bayılıyorsunuz.. Bilmişlik lafını üzerine neden alındığını anlayamadım o lafım sana değil büzüşme hadisesini başlatan arkadaşaydı[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben anlamadım şimdi, soguk olunca noluyo????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya hani ilkokulda bile anlatırlardı "yazın elektrik ve telefon telleri bööle sarkar yay şeklinde olur sıcaktan,kışın da gerilir düzleşir" ya.hani genleşme?..hani lambda sayısı? hani?..hatırladın mı? :horace:[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konu saptırma yarışı yapıcam adayların isimlerini aliim..:)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: aktiftablet, 06 Kasım 2005 00:06 tarihinde demiş ki: İlkinde sarkıcı Emel Sayın, Sabileyi isteyen de Yıldırım Akbulut benim bildiğim. Emel Sayin hakkinda emin diilim ama isteyen Yıldırım Akbulut evet.. Ananem de ordaymış o anlatmıştı bize.. Tanışıklıkları var Yıldırım Akbulutla.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kardeşim tel büzüşmez dünya da dönmez bırakın bunları ...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar