Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hariçten Acaiplikler...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Bir bar programında gitarist arkadaşa bir mendil gelir mendilin üstünde Sabileyi çalarmısınız yazar adam şaşırır..

Mikrafona..

Merhabalar Birisi Sabile isimli bir şarkı istemiş ama bizim böyle bir şarkımız yok üzgünüz demiş...

Ordan bi adam ayağa kalkmış..

- Nasıl yok kardeş her akşam çalıyorsunuz ya..

- Eller ayır SABİLE yollar ayır SABİLE :)

Bi kadın sanatçı Muazzes Ersoy du sanırım..

Kışın bi konsere çıkmış hava soğuk oldugundan Kemanın telleri gerilmiş şarkı arasında Kemancılar Akorlarını Yaparken Kadın Bakmış

-Ne yapıyorsunuz

Demiş

Kemancılar..
- Efendim Akor Yapıyoruz..

Kadın Sanatçı Sinirlenerek..

-Şimdi bırakın akoru konserden sonra yaparsınız demiş.. :)

Azer Bülbül İlk Albumu İçin Stüdyoya Girmiş.. İşte Menejeri ve Tonmayster de camekandan izliyorlarmış..

Kayıt başlamış ve Tonmayster Menejere..

--Efendim baştan alıcaz adam detone demiş
Menejerde Tamam demiş..

Baştan almışlar gene detone olmuş 1 olmuş 2 olmuş 3. de menejer stüdyoya dalmış ve Azer Bülbüle

-Yaw Azer Betona Okuma Mikrofona Oku Demiş :) zhuahua[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

2. ye koptum güzelmiş :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah hepsi süper yaa koptum:D
(Ama SABİLE süper yaa:D Bide akoru konserden sonra yapın olayı:D)

said:
Xenocide, 05 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
2.de hata var soğukta tel gerilmez büzüşür ;) (maksat bilmişlik olsun kıllık olsun mühühühü :) )

Büzüşmek derken?

Soğuktayken gerilmesi lazım yaa niyeki?Bence normal gerilmesi...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eee tamam tel soğukta büzüşürse nolur ? Boyu kısalır ve gerilimde dolaylı olarak artar. Kısaca tel hem büzüşür hemde gerilimi artar , sonuçta bağlantı yerleri ve klavyenin boyu standart değişmiyo. Neymiş bilmişlik yapmıyomuşuz

ilki güzelmiş.

[Bu mesaj Predator tarafından 06 Kasım 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 06 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Eee tamam tel soğukta büzüşürse nolur ? Boyu kısalır ve gerilimde dolaylı olarak artar. Kısaca tel hem büzüşür hemde gerilimi artar , sonuçta bağlantı yerleri ve klavyenin boyu standart değişmiyo. Neymiş bilmişlik yapmıyomuşuz

ilki güzelmiş.

Büzüşmek=Boyunun kısalması demişsin buraya kadar tamam...Ama 2 sabit nokta arasında bir şeyin boyunun kısalması(kısalamayacağından) gerilime yol açar ama 2 sabit nokta olmasa tel yerde dursa dediğin doğru olur büzüşür yani kısalırdı..
Bilmişlik taslamak değil bilgi vermektir amaç her şeyi tartışma ortamına çekmeye bayılıyorsunuz..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 06 Kasım 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
said:
Predator, 06 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki:

ilki güzelmiş.

Büzüşmek=Boyunun kısalması demişsin buraya kadar tamam...Ama 2 sabit nokta arasında bir şeyin boyunun kısalması(kısalamayacağından) gerilime yol açar ama 2 sabit nokta olmasa tel yerde dursa dediğin doğru olur büzüşür yani kısalırdı..
Bilmişlik taslamak değil bilgi vermektir amaç her şeyi tartışma ortamına çekmeye bayılıyorsunuz..

Bilmişlik lafını üzerine neden alındığını anlayamadım o lafım sana değil büzüşme hadisesini başlatan arkadaşaydı[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hani ilkokulda bile anlatırlardı "yazın elektrik ve telefon telleri bööle sarkar yay şeklinde olur sıcaktan,kışın da gerilir düzleşir" ya.hani genleşme?..hani lambda sayısı? hani?..hatırladın mı? :horace:[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 06 Kasım 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
İlkinde sarkıcı Emel Sayın, Sabileyi isteyen de Yıldırım Akbulut benim bildiğim.

Emel Sayin hakkinda emin diilim ama isteyen Yıldırım Akbulut evet.. Ananem de ordaymış o anlatmıştı bize.. Tanışıklıkları var Yıldırım Akbulutla.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...