knoxville Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 simdi ben guzel guzel kurdum bu k-lite'i. speedup, sig2dat vs. falan... deli download ediyo, cokzel... ancak gel gelelim bazen dosyayi siliyo. en bastan basliyo. ya sabiiir... fight club inmesine 50mb kala, delta force 1 de ayni sekilde 50mb kala dl listten silip en bastan basliyor. niye? nasil duzelir? mirage da dertli ben de. :][hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 divx indiriyodum 695 mb, 662 mb indi kaldı şu an online 30 kişi falan var ama devam etmiyor connecting diyor, tek tek tüm user'ları geçiyor.. ama download etmiyor.. kaldım böyle başka filmleri falan dl ediyor normal, hatta aynı filmi en baştan da başlıyor (aynı source) ama devam etmiyor. yahu 30 mb bişey kaldı, gel de kafayı yeme..[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Benimki de zaten indirmiş olduğu klibi silmiş, nedendir bilmiyorum ama tamamını dl etmiştim, sonra silinmiş kendi kendine. Sinir oldum, uğraşmam bir daha ama yine de memnunum litedan. Çaresini bilen varsa ben de istifade edeyim (a.k.a. up) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 speed up yüzünden anladığım kadarıyla... failed downloadları baştan başlıyor.. o zaman siliyor o dosyayı[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Download esnasında elektrikler kesilirse silebiliyo, benim de başıma gelmişti Ama downloadu bitmiş şeyi niye silsin artık o dosya kazaanın idaresinden kurtulmuş özgür bi dosya oluyo, ilginç valla :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Speedup kullanmıyorum ben, kazoom kullanıyorum ama aynı mantık sonuçta. Zibidinin biri yanlışlıkla silmiş falan gibi birşey de olamaz, benim bilgisayarımın dokunulmazlığı var. Yalnız kazaada izlemekteyken elektrik kesintisi yaşadım, ama işte bitmişti dl o sırada. Ben de ona sinir oluyorum ya zaten, alakan kalmamış ki artık benim o dosya, nie siliosun kafana göre di mi? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 elektrik kesintisi gibi bi durum sonucu .dat dosyalarinin scan disk tarafindan bozulmasi gibi bi durum soz konusu olabilir. kazaalite da basima hic gelmedi ama bana da edonkey'de oluyodu bu.. diskinizi defraglamak iyi bi fikir olabilir belki.. bi de edonkey icin kayip transferleri kurtarmak icin bikac prog buldum suanda aklimda yok isteyen olursa eve gidince adresleri veririm[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 wallaha bana oılmadıu :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yaf ben de bi türlü pl yi 1000 leyemedim .bide sadece 8kişiden çekebiliorum nası halletçem?[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Cheatsiz kazaa lite ve diet kazaa.PL 1000 ,dl hızı max[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 700 mb'lık dosyanın 670 mb'ında kalmıştı söylediğim gibi. Şimdi tekra baştan başladım onu indirmeye, bakalım nolcak.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Duke başka bir klite topicinde vermiştim onun için bir link, bir aratsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 walla hepsini arayıp okudum baştan ama atlamışım heralde. du bi bakiim hatta bulursam buraya da yaziim[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 şimdi bi tane nefr senin verdiin böylebi süte buldum.ama bi de böylebi site war. benim merak ettiğim hankisinin işe yaradığı( yada işe yarayan ne?) bi de kazaalite in hangi versiyonu lasım mrk ediorum.[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yine aynI $ey oldu i$te... dl'u tekrardan ba$latIyo. ikinci bi .dat dosyasI da yaratmIyo. 144 mb dl emi$ti. ba$tan ba$lattI yine...[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ben ikinci böyleyi bilmiorum ama plim yine de 1000 ehe =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 speedup yüzünden.. dl failed olur, otomatik baştan başlatır... bir speedupsız dene[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 speed up'sız hız çekilecek gibi değil yahu..[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 vay uyuz speedup. gerci ben ne zaman kazaa acsam direk bütün bandwidth'imi yiyo. speedup'a gerek kalmIyo. bu gece normal deniyim...[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar