PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: gellidus, 05 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Bu her kediye oluyormuymus? Ben mantigini anlamadim bunun anlayan varmi? ya bak şimdi sen koluna uzun bant yapıştırsan oynattığında gerilir, rahat hareket edemezsin. kedi de çok esnek bi hayvan boydan boya yapıştırdımı odun gibi kalıyor heralde ondan[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok komik yaw kedi psikolojisi bi garip lazer tutuncada deliriyo bu hayvanlar...:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 burdan patideki tum satanik bunyeleri tespit edebiliyoruz[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @dory arkadaşım kedinin derisini yüzüyoruz demedi kimse yada tekmelemiyoruz hayvanı yapılan bi bant yapıştırıp hayvanın şapşallığını izlemek bunu abartmamak lasım .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kediler oyuncak değildir, sinir sistemi olan ve acıyı hissedebilen yaratıklardır.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: -Cleglaw-, 05 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: ya amma panik insanlarsınız. kediye birşey olmuyoki. illa böle segi yumağı olup herşeyi abartcaksınız :) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 05 Kasım 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] +1[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @thunglife + sonsuz ---------[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 o bantı nasıl çıkarttılar sonra.ağda gibi bişi olmustur kediye[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gülmedim ama hoş olmus... Bi de basta konunun başlığını kediyi banlarsak noolur die okuduum için şaşırtıcı geldi :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kedinin bıyıgını kesmek sadistlige girer de.. bant olayi süper, ayrica cani yansaydi bi daha yapiştirtmazdi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: unac, 05 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki: o bantı nasıl çıkarttılar sonra.ağda gibi bişi olmustur kediye ALLAHIM, kimse dinlemiyor mu, görmüyor musun yanına takarken üstteki bant çıkarılmış, altına takarken yandaki çıkarılmış, demekki tüy yolan bir şey değil! eğer kedinin derisi yüzülse, laf ederdik heralde, satanist olduk 2 dkda yuh[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 05 Kasım 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Her seferinde farklı kediler kullanmış olamazlarmı? oO[signature][hline]s.a. aga ordamısın? HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: PrudenT, 05 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki: ALLAHIM, kimse dinlemiyor mu, görmüyor musun yanına takarken üstteki bant çıkarılmış, altına takarken yandaki çıkarılmış, demekki tüy yolan bir şey değil! eğer kedinin derisi yüzülse, laf ederdik heralde, satanist olduk 2 dkda yuh ya arkadasım!!1 bi sakin olun plz! ben bıyıklarını kesen kişilikler için konusuyorum ayrıca ilk bakışta koli bandi gibi duruyor acıtır yani tumden yolmasa bile 1-2 telde bile yanar hayvancıgın canı.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya tutup boğazından bıcakla kessen ne olur sanki pis nankör kediyi ne olcak hayvan değil mi? Siz bayramlarda inek falan da kesmiyosunuzdur şimdi kan akıyo hayvanın boğazı acıyo diye bi gidin A.B. yi ya da aç susuz aş bulamayan insanları falan tartısın burda panter emel lik yapmayın!111!!1111!!!![signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla mundar olr heralde:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bende site açlımıo heralde yapım surecine girdi ne bahtsızım ama okuduklarım kadarıyla bence; yasık hayvanaa yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: dory, 05 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: yazık hayvana yahu :/ edik: dikkatimi cekti, kuyrugu nasıl bişeydir bu kedinin? kesmişler mi baglamıslar mı nolmus? *!içinden bişi demek gelir demez diyemez dese ban yer...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 son durumda kedi sünnetli gibi yürüyor buna rağmen satanik caponlar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Othranx, 05 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: son durumda kedi sünnetli gibi yürüyor buna rağmen satanik caponlar diyorum satanik? imla hatasında çığır açmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hiç komik diil gülemedim ayrıca gereksiz bişie bence[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yoo ben öyle kullanıyoruım hoş oluyor satanik kelimesi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Komikmiş bence =)[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 günah beeeeeeeeee[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 +1 + gereksizz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hani hoş moş da.. kediye yazık ya :( bant çıkartılırken canı nası yanmıştır kim bilir :([signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar