Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kediyi bantlarsak nolur :)

PZero

Öne çıkan mesajlar

said:
gellidus, 05 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Bu her kediye oluyormuymus?
Ben mantigini anlamadim bunun anlayan varmi?

ya bak şimdi sen koluna uzun bant yapıştırsan oynattığında gerilir, rahat hareket edemezsin. kedi de çok esnek bi hayvan boydan boya yapıştırdımı odun gibi kalıyor heralde ondan[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

@dory
arkadaşım kedinin derisini yüzüyoruz demedi kimse
yada tekmelemiyoruz hayvanı yapılan
bi bant yapıştırıp hayvanın şapşallığını izlemek bunu abartmamak lasım .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 05 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
ya amma panik insanlarsınız. kediye birşey olmuyoki. illa böle segi yumağı olup herşeyi abartcaksınız :)

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 05 Kasım 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]

+1[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 05 Kasım 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
o bantı nasıl çıkarttılar sonra.ağda gibi bişi olmustur kediye

ALLAHIM, kimse dinlemiyor mu, görmüyor musun yanına takarken üstteki bant çıkarılmış, altına takarken yandaki çıkarılmış, demekki tüy yolan bir şey değil! eğer kedinin derisi yüzülse, laf ederdik heralde, satanist olduk 2 dkda yuh[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

[Bu mesaj PrudenT tarafından 05 Kasım 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 05 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
ALLAHIM, kimse dinlemiyor mu, görmüyor musun yanına takarken üstteki bant çıkarılmış, altına takarken yandaki çıkarılmış, demekki tüy yolan bir şey değil! eğer kedinin derisi yüzülse, laf ederdik heralde, satanist olduk 2 dkda yuh

ya arkadasım!!1 bi sakin olun plz!
ben bıyıklarını kesen kişilikler için konusuyorum ayrıca ilk bakışta koli bandi gibi duruyor acıtır yani tumden yolmasa bile 1-2 telde bile yanar hayvancıgın canı.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tutup boğazından bıcakla kessen ne olur sanki pis nankör kediyi ne olcak hayvan değil mi? Siz bayramlarda inek falan da kesmiyosunuzdur şimdi kan akıyo hayvanın boğazı acıyo diye bi gidin A.B. yi ya da aç susuz aş bulamayan insanları falan tartısın burda panter emel lik yapmayın!111!!1111!!!![signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...