PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 açılmamıştır inşallah kopma garanti edilir http://www.zumrutbasim.com.tr/baha/kedi.wmv :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yazık hayvana yahu :/ edik: dikkatimi cekti, kuyrugu nasıl bişeydir bu kedinin? kesmişler mi baglamıslar mı nolmus? [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 05 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oha? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 satanist seni!! :D[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 komik de... o banti cekince kedinin cani ne bicim yanmistir be :([signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi o kadar izledim koptum çok güzel ama eğer bu kedinin her tarafını bantlarlarsa nolcak ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: vaniLLe, 05 Kasım 2005 00:29 tarihinde demiş ki: komik de... o banti cekince kedinin cani ne bicim yanmistir be :( normal bir bant olduğunu sanmıyorum kağıt bant[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ [Bu mesaj thug_life tarafından 05 Kasım 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ahauhahaahhahahah çokkk komikmiş cidden. yürüyüşü çok güzel değişiyor :D :D en sonda süper zıplaya zıplaya :-). said: vaniLLe, 05 Kasım 2005 00:29 tarihinde demiş ki: o banti cekince kedinin cani ne bicim yanmistir be :( kedide tüy kalmazdı gerçekten öyle bişi olsaydı, o bant farklı bişi heralde cidden. çünkü dediğin gibi olsa kediciği öteki yapıştırmalarda tüysüz görürdük :-) [Bu mesaj PrudenT tarafından 05 Kasım 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 japonların espri anlayışına ben abi o tatlı şeye bunu yapınca ne zevk alıyolar allahın manyak japonları[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 pek komik degil acidim kediye sahsen sakada olsa ayrica kedinin kuyrugu kesilmis herhalde birsey oldu kuyruguna (hastalik gibi)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hm olabilir , capon bunlar! hersey beklenir. simdi sirf bunun icin ;kediye yapistirilip cekilince canini acitmayan bant icat etmislerdir aslanlarim benim![signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Kasım 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya amma panik insanlarsınız. kediye birşey olmuyoki. illa böle segi yumağı olup herşeyi abartcaksınız :) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 05 Kasım 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kağıt bandı türkler buldu bi kere[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kedinin bıyığının ucunu 2 milim kadar kesin ve izleyin sakın daha fazla kesmeyin[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: lizardking, 05 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: kedinin bıyığının ucunu 2 milim kadar kesin ve izleyin sakın daha fazla kesmeyin abi işiniz gücünüz mü yok bırakın kedinin bıyığını bide baba kopuş musun 2mm neyle kescen o kadar kısa şekilde[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 lizard kingin dediğini sakın yapmayın ciddiyim adam bildiği bişey varki söylüyor ki bende biliyorum kedinin bıyığını keserseniz hayan yürüyemiyo afallıyo sarhoş gibi :([signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: lizardking, 05 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: kedinin bıyığının ucunu 2 milim kadar kesin ve izleyin sakın daha fazla kesmeyin Onun yerine kedinin bıyığını kesenleri/kesmek isteyenleri odunla dövsek? Daha eğlenceli olmaz mı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi babam hep der sana yapılmamasını istemediğin şakayı başkasına yapma die bence güel bi laf hep bi yerde söylemek isterdim burası nasip oldu:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: lizardking, 05 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: kedinin bıyığının ucunu 2 milim kadar kesin ve izleyin sakın daha fazla kesmeyin yarsına kadar kestiğimi hatırlıyorum :D hayvan 4 adım atıp 1 kere düşüodu. duvara zıplarken yere çakılıodu. tabi bu çook önceydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dedim ya işte. deliriyo hayvan.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Pavlov'un kedisi de varmış. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 açıkçası hiç komik gelmedi bana... yazık kediye..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet yaw acıdım yazık[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya kediye bişi olmuyo harbiden abarttınız ha paticik sevgi yumakları[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 baba harbi sadistmisimidir nedir cekik gozululer kedileri sevmembende ama bukadarınıda yapmam (onları sevin onların sevgiye ihtiyacı var ) :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar