ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cebe gidio yada dolabın bi köşesinde unutuluyo 200 yıl sonra torunlarımın torunları o kayıp paraları bulcak antika olarak satçak heralde...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
elma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bir kısmıyla balık malık akvaryum malzemesi aldım bi kısmını biriktiriyorum mp3 player alıcam kısmetse =P[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ahhh ah bayram harçlığı ne kdr güzel bi duygudur ya böhü eşşek kdr adam olduk wermio kimse[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kıyafet,sinema,yemek :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 nanooooo[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehü nanoooooooooo :D leptooooooooooooop alkooooooooooooooooooool[signature][hline]FB Sailing Team
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 biriktiriyorum amacsız yere[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben de ne alıyım dıe dusunuyorum kendıme dergi kitap falan herhalde[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben 1500 kadar boş cd alıcam cd lazım banaaa[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Sıfır bi bilgisayara gidecek :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 1: Alkol,Sigara 2: WOW CDs Para Yetmeyecek ama neyse bakacaz bi çaresine....[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 music 123 . com dan epiphone dot ... yada sheraton ısamarlicam
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla neye ihtiyacim varsa direkt ona harciyorum:P bu yıl:bluetooth alicam pc icin,kulaklik,kalanini harcamayi dusunmuyorum ( yapabilirsem:P)
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bilgisayara kulaklık lasım. bi de böööle bol kesim bi kadife pantolon çekio canım onu alcam.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Para veren olsa bi yerlere gider, ama ne yazık ki yok. Hatta ben veriyorum para, yani çocuklara gidiyor ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Prawler, 03 Kasım 2005 12:01 tarihinde demiş ki: içkiye sadece Senden başka bişi beklediysem Serdar serefsizim.Götür bakalım şarapları nereye kadar.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bi de benim gibi gunu pc basında kapatıp para alamayanlar var, gecmiş olsun efenim gecmiş olsun..[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 para = huzur :D Para Var Huzur Var!;) Para Yok!Huzur yOk ! :( [Bu mesaj GangstarsLan tarafından 03 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
trapt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yok abi bitirdim parayi... idda+alkol+sinema+kizla bulusma+aksama arkadaslarla yemek olunca haywan gibi abaninca dayanmadi yine ahh akilsiz basim :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Collapser Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hard-disk'e gidicek tüm bayramda topladığım paralar valla.80Gb'ın dibine vurdum sonunda:D[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It -
kickass Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 turkcelle gidiyor abi turkcelle, bayram mesajlarına bak allahım cevap vermesen ayrı versen bi ayrı[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Of dün 5 ekstra aldım açktım çok iyi geldi be. Bi de yanında davidoff... Yok bırakacağım zaten, bu nereye kadar böyle olacak ya.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya beyler her bayram paralarıyla CD+web cam+printer+kulaklık+mikrofon+...... vs şeyler almaktan bıktım ya bilgisayar dünyasına benden çok para harcayan olmamaıştır şimdi de kafaya koydum 1024 RAM ı 2048 yapcam nerden gelio kafama anlamadım nereme sokcam o kaadar RAM ı bilmem
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gereksiz atraksiyon DDR 2 yoksa DDR 2 al değişiklik olur.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ilk gün net hasılatım 120 YTL + 20 euro beklenen : 40 mılyon Harcama planı: Arkadaşlarla alacağımız ortak nargile : 20 mılyon Yıl başı için ayrılan : 50 mılyon İçme günü için ayrılan : 30 mılyon Arkadaşımın doğum günü için ayrılan : 20 mılyon hebele hübele : 20 mılyon cepte kalan : 20 mılyon cepde kalanıda lükse harcarım aeuhaue[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Öne çıkan mesajlar