naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence bu sene bayernin şansı yüksek gibi adamlar makina gibi oynuo son olarak juveye yenildiler ama olsun bence yinede çok iyiler.sizin tahminler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 barcelona çünkü avrupanın en etkili ve en yıkıcı hücum hattı onlarda[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Kasım 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Chelsea olur bence.O parayla olmazlarsa şaşmak lazım.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gönul isterdiki fenerbahçe olsun ama olmayacagı ortada..:) ben barça chelsea real arasında kalırım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Olympic Lyon Nedeni ise Herşeyin milyondolarlarla halledilmeyeceği görülmeli! chelsea veya r.madrid'in almasını hiç istemiyorum[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya chelsea ya barça chelsea bu sene de alamazsa sinirlenir. fernando torres + joaquin yapıştırır valla =P[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 lıverpoll,lyon, olabilir bence ha bide thun :)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 carew li lyon[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 barça[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi valla zaten joaquin tek başına yeter beaaa ama bence zor dediim gibi bayern iyi gidio gibi bu sene..ben lyon da teknik direktör deişince düşer sanmıştım ama adamlarda taş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 katalan ekibi barcelona[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Çoğu kişi 3 takımı favori görüyor.Juventus,Chelsea ve Barcelona.. Barcelona geçen yıl ve özellikle bu yıl bazı maçlarında gördüğümüz gibi kalecisi ve defansı yüzünden maçları her an tehlikeye girebilecek bir takım.. Bu da her golün çok önemli olduğu ŞL tur maçlarında dezavantaj oluyor.. Chelsea ve Juventus ise Barca'ya oranla daha dengeli takımlar ama ofansif olarakta Juve Chelsea'den bence daha iyi oyuncu olarak.. Kısaca benim favorim diğer takımlardan daha dengeli her yönüyle sağlam olan JUVENTUS.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sergen;hoca bence juve pek yi deil bu sene kadro olarak gerçekten onlarda bi yıldızlar topluluğu ama neden bilmioru sanki kötü oynuolar bence bayern maçında fln çok kötülerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 lyon hatta final maçını söyliyim barcelona-lyon :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 lyon. muhteşem oynuyolar vallahi. onun dısında arsenal'in olmasını istiyorum. mümkünse ikisi final oynasın =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 juve[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Barcelona favori bence. Gönlüm Lyon'dan yana. R.Madride hiç şans vermiyorum. Chelsea'dan da nefret ediyorum umarım alamazlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 juve :D[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Barca favori ama bunun yanında chelsea ve lyon oldukca iyi ve etkili...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ne Barcelona ne de Chelsea,düzeni oturmuş ve tıkır tıkır oynayan bir Bayern'i geçemez...Düşüncem bu yönde..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: toggie, 05 Kasım 2005 00:32 tarihinde demiş ki: lyon. muhteşem oynuyolar vallahi. onun dısında arsenal'in olmasını istiyorum. mümkünse ikisi final oynasın =) lyon alır gibi gözüksede,celsi,barça,bayern bırakmaz ona,ama bu dördü yarı final oynar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oo işte yarı final manyak olur ozmn ya aslında Nou campta Barcelona Lyon maçı hakkaten süper olur:)ya bakalım bu topie şamponlar ligi bitince zaten muhtemelen tekrar gelir gündeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 juve[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 barça yada juve alır gibime geliyo bayern bi muddet sora form düsüklüğü yasar...[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Final bence Barça. - Che. olur.Ama umarım kazanan Barça olur[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar