Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma olayı

Siena

Öne çıkan mesajlar

sizce erkekler evlenmeyi düşündükleri yani çok sevdikleri bir kızı başka bir kızla aldatırlar mı?siz olsaydınız size çok bağlı,dürüst davranan,ailenizin de çok sevdiği ve sizi çok seven bir kızı duygusal ya da fiziksel olarak aldatırmıydınız?
Sosyal ağlarda paylaş

fiziksel olarak evet ama ruhsal olarak hyr böeh bu ne be seven insan kolay kolay aldatırmı hadi evliliğin 5 yada 6. yılı desen nese de daha yolun basında olanlar bu kadar poligamik olmazlar diye biliyorum ben sana yuh yani cık cık cık...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

ben sevdiğim kişiyi hiçbi şekilde aldatmam.bazen kendimi kaybederim ama aldatmam:D tamam bazen başkalarıyla bişiler yaşayabilirim ama aldatmam:D belki biraz yakınlasırım baskalarıyla ama aldatmam..tamam belki sevişirim ama aldatmam :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siena, 05 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
unac sana göre sanırım hiçbişey aldatmaya girmiyor,bi de öyle bişey var,kızla yakınlaşır sonra yok canım der bu aldatma değil bence bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır.

aldatmak nedirki?ben başkasına aşık olursam aldatmıs sayarım kendimi[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 05 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
said:
Siena, 05 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
unac sana göre sanırım hiçbişey aldatmaya girmiyor,bi de öyle bişey var,kızla yakınlaşır sonra yok canım der bu aldatma değil bence bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır.

aldatmak nedirki?ben başkasına aşık olursam aldatmıs sayarım kendimi

işte böyle düşünen insanlar yüzünden en güzel ilişkiler bile mahvoluyor,aynı şekilde çok sevdiğin kız arkadaşın seni fiziksel olarak aldatsa ama bunu aldatmaktan saymasa ne tepki verirsin çok merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 05 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
Herkes aldatır. Emin olun.

Herkes adına konuşmayalım isterseniz,şahsen ben asla aldatmam,bundan da çok eminim,çünkü çok sevdiğim bir insana değer verdiğimden ne kendimi ne onu kandırırım böyle bişeye gereksinim duymam çünkü aradığım,beklediğim insanı bulmuşumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

aldatıcaksan o ilişki zaten zaman kaybı değil midir?Etik olarak da yanlış , mantık olarak da . Aldatıcaksan ne benim zmnımı boşa harca ne kendininkini..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

İşi bilime dökelim o zaman:
Yapılan araştırmalar göstermektedir ki maymunlar, goriller ve insanlar karşılaştırıldığında, maymunların en büyük testislere, insanların maymunlara göre daha küçük testislere, gorillerinse insanlara göre daha küçük testislere sahip olduğu gözlemlenmiştir.
Maymunlar kesinlikle çok eşli hayvanlardır, grup halinde yaşarlar ve devamlı eş değiştirirler.
Goriller ise kesinlikle tek eşli hayvanlardır, eşlerini değiştirmezler.
Burdan çıkan sonuç ise insanların çok eşli hayvanlar gibi devamlı eş değiştirmese de tek eşli olmadığıdır.
Yani doğanız bile tek eş fikrini inkar ediyor.
Onu geçtim, deneyime dayanarak konuşalım biraz da. Gelip birisi desin ki "sevdiğim kızlayken çok güzel başka bir kız geldi, kız arkadaşımın bilmesinin imkanı yoktu ve ben bunu geri çevirdim, ben de ona helal olsun diyeceğim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 05 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
aldatıcaksan o ilişki zaten zaman kaybı değil midir?Etik olarak da yanlış , mantık olarak da . Aldatıcaksan ne benim zmnımı boşa harca ne kendininkini..

+1 we ndn bunları hep erkekler dusunur acaba we ndn herkes aldatır dıe erkekler dıyorr
tamam kızlardan da wardır mutlaka ama bukonularda erkeklerın elıne su dokulmuyor
*!herkesı kastetmıorum genel olrak soledım*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...