Siena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sizce erkekler evlenmeyi düşündükleri yani çok sevdikleri bir kızı başka bir kızla aldatırlar mı?siz olsaydınız size çok bağlı,dürüst davranan,ailenizin de çok sevdiği ve sizi çok seven bir kızı duygusal ya da fiziksel olarak aldatırmıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fiziksel olarak evet ama ruhsal olarak hyr böeh bu ne be seven insan kolay kolay aldatırmı hadi evliliğin 5 yada 6. yılı desen nese de daha yolun basında olanlar bu kadar poligamik olmazlar diye biliyorum ben sana yuh yani cık cık cık...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla ben daa evlenme aşamasına gelmedim ama genede başka bi kıza goz ucuyla bile bakamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fiziksel olarak olabilir yani,işte ben de bunu anlayamıyorum ne olur biraz daha bekleseler evleninceye kadar bu kadar çok seven bir insan bulmak kolaymı ki onu 5-10 dakikalık bişey uğruna kaybetmeyi göze almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben sevdiğim kişiyi hiçbi şekilde aldatmam.bazen kendimi kaybederim ama aldatmam:D tamam bazen başkalarıyla bişiler yaşayabilirim ama aldatmam:D belki biraz yakınlasırım baskalarıyla ama aldatmam..tamam belki sevişirim ama aldatmam :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 unac sana göre sanırım hiçbişey aldatmaya girmiyor,bi de öyle bişey var,kızla yakınlaşır sonra yok canım der bu aldatma değil bence bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aldatanlardan iğreniyorum[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kesinlikle böyle bişey yapmam, ne fiziksel ne ruhsal[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Risk meselesi... Kızın öğrenme şansı yoksa kesinlikle aldatırım, önüme gelmiş bir zevki elimin tersiyle neden iteyim ki? Ancak öğrenme şansı varsa kıza verdiğim değere göre alacağım riske değer mi diye kafamda bir hesaplama yaparım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Siena, 05 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: unac sana göre sanırım hiçbişey aldatmaya girmiyor,bi de öyle bişey var,kızla yakınlaşır sonra yok canım der bu aldatma değil bence bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır. aldatmak nedirki?ben başkasına aşık olursam aldatmıs sayarım kendimi[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaparrrrrrrrrrrrrr!!! yapmam diyenden korkunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 seven insan aldatmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nasıl aldatmıo??belli oluo aldatmadııı...öle bi aldatıoki boşta kaldımı,sevdiği yanında ollmadımı şaşırıo insan hemde!! hiç beklemediği için!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: -Nae, 05 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: SEVEN insan aldatmaz [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: unac, 05 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: Siena, 05 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: unac sana göre sanırım hiçbişey aldatmaya girmiyor,bi de öyle bişey var,kızla yakınlaşır sonra yok canım der bu aldatma değil bence bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır. aldatmak nedirki?ben başkasına aşık olursam aldatmıs sayarım kendimi işte böyle düşünen insanlar yüzünden en güzel ilişkiler bile mahvoluyor,aynı şekilde çok sevdiğin kız arkadaşın seni fiziksel olarak aldatsa ama bunu aldatmaktan saymasa ne tepki verirsin çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: -Nae, 05 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: seven insan aldatmaz işte olayı bitiren söz![signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Herkes aldatır. Emin olun.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Herkes aldatır. Emin olun. Herkes adına konuşmayalım isterseniz,şahsen ben asla aldatmam,bundan da çok eminim,çünkü çok sevdiğim bir insana değer verdiğimden ne kendimi ne onu kandırırım böyle bişeye gereksinim duymam çünkü aradığım,beklediğim insanı bulmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aldatıcaksan o ilişki zaten zaman kaybı değil midir?Etik olarak da yanlış , mantık olarak da . Aldatıcaksan ne benim zmnımı boşa harca ne kendininkini..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İşi bilime dökelim o zaman: Yapılan araştırmalar göstermektedir ki maymunlar, goriller ve insanlar karşılaştırıldığında, maymunların en büyük testislere, insanların maymunlara göre daha küçük testislere, gorillerinse insanlara göre daha küçük testislere sahip olduğu gözlemlenmiştir. Maymunlar kesinlikle çok eşli hayvanlardır, grup halinde yaşarlar ve devamlı eş değiştirirler. Goriller ise kesinlikle tek eşli hayvanlardır, eşlerini değiştirmezler. Burdan çıkan sonuç ise insanların çok eşli hayvanlar gibi devamlı eş değiştirmese de tek eşli olmadığıdır. Yani doğanız bile tek eş fikrini inkar ediyor. Onu geçtim, deneyime dayanarak konuşalım biraz da. Gelip birisi desin ki "sevdiğim kızlayken çok güzel başka bir kız geldi, kız arkadaşımın bilmesinin imkanı yoktu ve ben bunu geri çevirdim, ben de ona helal olsun diyeceğim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 neden aldatma gereği ya da ihtiyacı duyayım ki öyle birine karşı?? kölesi olurum beaa :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: beybin, 05 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: aldatıcaksan o ilişki zaten zaman kaybı değil midir?Etik olarak da yanlış , mantık olarak da . Aldatıcaksan ne benim zmnımı boşa harca ne kendininkini.. +1 we ndn bunları hep erkekler dusunur acaba we ndn herkes aldatır dıe erkekler dıyorr tamam kızlardan da wardır mutlaka ama bukonularda erkeklerın elıne su dokulmuyor *!herkesı kastetmıorum genel olrak soledım*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yalnız famy herkesi kastetmiyorum genel olarak soledim diyosun 2 si aynı sey degilmi;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 katiyen yapmam öyle şey, hiç de yapmadım şu ana kadar.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tebrık edıorum yapmam dıyenlerii kaan sen de ya aynı ıste nolcakk cık cık hatamı mı arıosun alla alla???[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar