KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İşte karşınızda: (korkmayın ramazan bitti ) Argo içermektedir onun için spoilerda veriyorum ama aşırı argo kesinlikle yoktur.Cümleleri sonuna kadar okumassanız önyargılı davranmak zorunda kalırsınız :D [spo1=İşte işte hayatınız değişecek!] Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk kez diş çektiriyordum! Her gün ağzına al, okşarcasına dudaklarının arasında gezdir, zevkin doruklarına ulaştığında daha da hızlan ve sonra macunu tükür, firçayı temizle diş sağlığına dikkat et. İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler, biri benzin pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona şaşkın bir bakışla: "Bu yaptığın normal mi?"demiş. Diğeri ise:"Hayır kurşunsuz.".demiş. Kocamandı, elimde tam olarak tutamıyordum, çok büyüktü, aşağı yukarı salladım tam fışkıracakken ağzıma dayayıp hepsini içtim coca-cola yı çok seviyorum. Baba der ki:"Oğlum müjde sana iş buldum." Çocuk heyecanlanır:"Ne işi baba?" Baba cevaplar:"Aşağıdaki büfede yedigün vereceksin." Bütün gece uğraştım bir türlü delinmedi, o kadar zorladım bana mısın demedi, sabret sevgilim şimdi olacak OOOOhhhhh, delindi, kulaklarına takabilirsin küpeni. Sen sen ol kapı önünde aşk yapma, aşkın gözü kördür ama komşununki asla. Cep telefonunuzun daha iyi çekmesi için dik pozisyonda üzerine oturunuz, biz buna "Cep To Göt" diyoruz. "Cep to Göt" .... da vardır. Belki birgün başkalarıda bu uygulamaya başlar, ne dersiniz hoş olmaz mı? Dereceye girmek için çok çalıştı; ama hasta oldu derece ona girdi. Dünyada iki şeyi sevdim; seni ve gülü, gülü sevdim dikeni battı, seni sevdim götün kalktı. Elleriyle beyaz vücuduma ellediler, dudaklarıyla emdiler, ateşleriyle yaktılar, bilmem ne istediler benim gibi sigaradan. Ey dağları taşları her şeyi yaratan rabbim, her şeye bir güzellik ayrı bir tat insanlara akıl, mantık, zeka dağıtırken bu mesaja mal mal bakan bu öküzü niye unuttun? Ah kızım ah! Ben ne salağım; seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim. Üzülme anneciğim, ben hepsine verdim. Boynuma sürterek göğüslerinin arasından, aşağıya, kalçamın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum, çıkan şılak sesi bana güven veriyordu, sende emniyet kemeri tak Devlet'i Osmani Ali'de terfi'i temayuzilim irfan ile olmaz .Ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak medeni haz ,ya da olacak delikle temas. Sen bir afytabey-i yektasın darende deliksiz. ben o deliğin matkab-ı ihtiyaçtan kemiksiz. Niyetim açizane-i taciz etmek değil ; bilakis efkar-ı umumede Naçizane bir sikiş teklifidir.Vereceğiniz her müspet cevap harabe-i sikimin dermanı olacaktır. Adamın biri araba almak için galeriye gitmiş,, alamayınca kan kaybından ölmüş. Bu güzellik, bu zeka, bu akıl , hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü. Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim senden ne haber.!? Amerikan üroloji üst kurulunun yaptığı bir araştırma sonucu sex hayatında başarısız olan insanlar mesajları okurken telefonları sağ ellerinde tutuyorlar. Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir, zekilerde hafıza kaybı, aptallarda kısa süreli körlük, ibnelerde ise bir anlık gülümseme yapar.!! Şu anda her 100 kisiden 35'i uyuyor, 10'u yemek yiyor, 25'i çalışıyor, 15'i sex yapıyor, 10'u araba sürüyor 4'ü ders çalışıyor bir tane salakta elinde telefon sms okuyor. Güçlü kolları ile beni koltuğa oturttu, üstüme abandı, eline aldığı kocaman aletini ağzıma soktu, çok canım yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu; ama çürük dişimi sonunda çekmişti. Yürü bire ehli deve endamını göreyim, sensiz geçen günlerin ecdadını zikeyim, ben mecnun muyum ki bir _m için çöllere düşeyim. Leyla'yı da zikeyim seni de zikeyim. Erkekler araba gibidir. Dikkat etmezsen altında kalırsın. Galata kulesinden attım fesimi.Eyyy fani insaf et değdireyim tepesini.Değdirirsem tepesini itelemem gerisini. İtelersem gerisini, keserim nefesini. Üfff yavrum, anam, yalarım, yutarım, döşerim.. Sayın abonemiz lütfen ürkmeyiniz bu Telsim 'in motivasyon mesajidir, biz buna cep-to taciz diyoruz. Belki başkaları da bu uygulamaya başlar ha ne dersiniz fena olmaz değil mi? Aslı'yı sevdi KEREM . Aslı için dağları delerim dedi KEREM. Aslı vermedi bir kerem Ben böyle aşkı sikerem :)) Ey Fuzuli bir _m için düştün gurbete _m derindir _m serindir sefa verir millete. Ye kebabı iç şarabı vur karpuz gibi göte sen bu kafayla sikime gidersin cennete. Bir Daha Kumar oynamayacağıma Bahse girerim; Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapıyorlarmış. Kaz ölmüs. Bütün bisikletlere bindim, Bisan a binemedim.. En iyi motor kadınınkidir. Çünki her pistona uyum sağlar kendinden yağlamalıdır[/spo][signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaw ben bunları şaka değil ama 12 13 yaşımda bile biliyodum ki zaten vallahi[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bazıları seçilmiş olanlar beni güldürdü ondan koydum sonuçta aramızda 12 yaşında olan da var 30 yaşında olan da belli kısma hitap ediyor[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya öf nefret ediyorum bunlardan şimdi reklamlardada yapıyolar bunları bukadar berbat bişe olamaz o kitkat reklamımı ne tam soyarken içeri girdim falan rezillik ya[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ozamn topicin başına 12- yaz :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 unutmadan çok aşırıya kaçan argolarda yok değil ayıp yani[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 içinde çok ilginç olmayan ve sıradan olanları olsada(örn:kurşunsuz) genel olarak güzeldi eline sağlık[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lol[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: kermit, 03 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: çok aşırıya kaçan argolarda yok değil [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bakmadan geçtim, nolacak şimdi?[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapıyorlarmış. Kaz ölmüs. bunu 5000 defa duymuştum ama hala komik :D[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu daha da iğrenç adamın birini yarın ölücem ben demiş yarmışlar adam ölmüş....[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 al işte *parmakla gösterir* bak :D:D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bunlar ne ya...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 muhahah o imza ne ya ahuaha:D:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ahahah hepsini biliom ama o o osmanlıca olanlar sper[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Fuzuli lisi çok güzel tam imzalık:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya uuuuff[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: fiona, 03 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: ya uuuuff he??[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eh işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 adamın biri yatmış, karısıda feribot. sorunsalı...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 E küfür argonun da bi sınırı var ama sırf spoiler içinde diye her istediğiniz küfrü yazmayın ama buraya![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 keşke bakmadan geçseydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aayy çok banneeeaallsınıızz yaaa..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehuhehehe ben ilk cümleyi okuduktan sonra kapattım zten anladım ne oldugunu:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar