Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevilla - Beşiktaş JK / 3.11.2oo5 Per$embe / Kanal D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten bizim defans çok yetersiz hiç bir mevkiye almasalar bile defansa kaliteli bir yabancı şart...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
valla gökhan zan sakatlandığından beri bjk defans rezalet , zenit de çok iyi takım gibi ,portekiz takımıyla bjk ın işi zor bu vakitden sonra uefa da.[signature][hline]SéuL Roì
Mesaj tarihi:
biz bunları inönüde yeneriz bolton ı da ingilterede yencez zaten 6 puan bi de elde var 7 puan . fener de derdine yansın artık :D[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
ya bence de artık uefa zor olur ya ancak kalan iki maçı alırsak...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
bence zor degil.
zenit ve guimares daha zayıf takımlar ve besiktas iki macıda kazanabilir.hatta belkide duruma gore 1 galibiyet 1 beraberlik bile yetebilir.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 04 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
biz bunları inönüde yeneriz bolton ı da ingilterede yencez zaten 6 puan bi de elde var 7 puan . fener de derdine yansın artık :D

ehehe
hoca tekmaç oynanıo:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
Hadı Şampiyonlar Ligini geçtim.
Sen bir başkan olarak 3 takımın çıktığı 5 takımlı gruptan bir takımı 2 senedir çıkaramıyorsan.

Onurunu ortaya çıkarda istifa et.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
said:
biz bunları inönüde yeneriz bolton ı da ingilterede yencez zaten 6 puan bi de elde var 7 puan . fener de derdine yansın artık :D

supersin,ne kadar takip ettigin burdan belli.

uefa gruplarında macların rovansları olmaz.olsa bile besiktas ne ingilterede bolton'ı nede inonude sevilla'yı yenebilir.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
goooooollll atııı şerefsizleerr yaa[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
3-0 oldu
defans yolgeçen hanı gibi zaten saolsunlar
adam kaleciyi bile çalımladı[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
wook, 04 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

uefa gruplarında macların rovansları olmaz.olsa bile besiktas ne ingilterede bolton'ı nede inonude sevilla'yı yenebilir.

ya sen ne kadar sazansın yaaaaa[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 04 Kasım 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
said:
wook, 04 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

uefa gruplarında macların rovansları olmaz.olsa bile besiktas ne ingilterede bolton'ı nede inonude sevilla'yı yenebilir.

ya sen ne kadar sazansın yaaaaa

kıvır kıvır asagdan yukardann[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...