Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevilla - Beşiktaş JK / 3.11.2oo5 Per$embe / Kanal D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iddaa konuşmak yasak burda tunch konuşulsa zaten herkesi milyarder edecem ama :P[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
Besıktas uzerıne gelen her takımı yenecek guctedır.Hatta pişman eder.Uzerıne gelmeyen takımlara karsı sorun yasar.Sevılla bızı kucuk gorurde saldırırsa ozaman yenerız.Ama topu ayaklarında tutar oyunu kontrol ederlerse ozaman sansımız cok azalır.[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Mesaj tarihi:
maç tvden yayınlanmıyor..

BEŞİKTAŞ SEVİLLA MAÇI TELEVİZYONDA YAYINLANAMAYACAK
02.11.2005 11:02

Beşiktaş'ın merakla beklenen Sevilla maçı ekranlardan yayınlanamayacak.

İspanya'da Sevilla ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın maçı ekrandan izlenemeyecek.

Çünkü maçın satışını yapan ajansla sorunlar yaşandı. Bu nedenle maç Radyosport'ta yayınlanacak.
Mesaj tarihi:
Ya milli maçlar falan deplasmanda olsun da İlker Yasin sunmasın diye dua ediyorum..İç saha maçları hep Kanal D'de BJK'nin de Milli takımında..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
zor bi maç olcak ama sevilla kazanır gib...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
neye göre mi kazanır?
şimdi hepimiz burda ya da büyük çoğunluğumuz bjk alsın istiyor ama sevilla neye göre kazanır demek de aşırı fanatiklikten başka bişey değildir sevilla ispanya nın en dişli ekiplerinden biridir ve barca real madrid valencia gibi takımlara kök söktürür daha geçende valencia yı deplasmanda 2-0 yendiler kesinlikle avrupa nın orta sınıfı olarak görülecek bi takım değil sevilla.[signature][hline]GALATASARAY
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Mac bu aksam yayinci kurulusla davaliymis sevilla o yuzden maci radyodan dinlicez.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
said:
Mumu, 02 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
sevilla neye göre kazanır?

sevilla naapmış ki bu sezon kazanıcak?

mantıklı konuşalım..

görürsün mactan sona naptını[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
Mesaj tarihi:
BJK ya başarılar umarım kazanır ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
ALLAH KAHRETSİN
ispanya kanallarında sorunmu ne varmış.maçı radyodan dinliyebilicez anca ama hangisi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
Tigana napıcak onu merak ediyorum.
Bana süpriz bi sonuç çıkıcakmış gibi geliyor BJK lehine[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • Yeni Oluştur...