shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar ben bu ramı almayı düşünüyom sizce nasıl 1 GB DDRAM 400 MHZ PC3200 Kapasite : 1 GB FSB : 400 MHz Pin : 184 pin Garanti Süresi : Ömür Boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 güzel. Zaten ramlerde pek bi fark yok markalar arasında ki zaten bilinen bi kaç ram var twinmos , kingston , bide marka demeyelim ama oem var. ben twinmos severim kullanırım. kingstonlarda omur boyu garanti var bildiğim kadrıyla sanırım senın alcagın ramde kingston.Almanı tavsiye ederim en iyi ramler kingston derler hep.ama ben twinmos severim dediiğim gibi.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sakın alma dünyanın en iğrenç kusmuğumsu rami[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 FSB : 400 MHz ve marka bunlar acikcasi Çok onemli 533 mhz ler varken onlari incelemeni oneririm[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yada bunu mu alsam KVR400X64C3A/1G 400MHz Non-ECC CL3/1GB. Kapasite : 1.0GB Bellek Tipi : DDR-400 (PC3200) Bellek Hızı : 400MHz Veri Kapasitesi : 3.2GB/s ECC : Yok (Non-ECC) CAS Latency : 3 Uç Sayısı : 184pin Mimari : 64bit Ürün Tipi : Kutulu Kullanım Alanı : Masaüstü bilgisayar Garanti Süresi (Yıl) : 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ikisi de aynı değil mi? 400mhz ve kingston zaten bunlar arkadaşlar bir soru daha sormuş olayım, 1024 ram ile 1gb ramin farkı nedir? ikisi de aynı marka, mhz'leri vs özellikleri aynı, fakat 1gb olan 50-60ytl daha pahalı, yani 1024mb=1gb olması gerekmiyor mu?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Kasım 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Twinmos almanı tavsiye etmiyorum. Bende 256+256 400MHz Twinmos var ikisi de kolpa.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 alooo orda kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ramlar arasında pek fark yok ama vitesta yı tek geçerim[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1gb ram = 1024mb ram fiyat farkı nasıl olurki zaten ikisi aynı şey yalnız şöle bir fark olabilir 2x512mb < 1gb (fiyat olarak) çünkü 1gb tek ram tek slot işgal ettiğinden yaklaşık 3 tane 512 fiyatıdır bu arada ben 400mhz 512mb kingston kullanıyorum gayet memnunum ama artık yetmiyor[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 twinmos ramlere kolpa diyenler nerden cıkardılar bunu anlamıyoorum ben cafe işletiyorum ve twinmos kullanıyorum ve hiç ama hiç bir eksiğini görmedim nerden çıkraıyosunuz boyle seylerı nerde gordunuz kotu yonunu ? peki hiç kingston ram kullandınız mı .? oem kullandınız mı ? ben hepsini kullandım ve twinmos aralarında en stabil çalışan ram istiyosanız kanıtlarımda nasıl böyle bi kanaata ulaştınız anlamıyorum. önce bi hepsini deneyin sonra düşüncenizi görüşünüzü yazın. 2x 256 kullanyıorum diyen arkadaşa da şöyle diyim sen eğer son cıkan oyunları bu ramlerle calıştırıp sonra da ramlere laf atıyosan (inşallah oyle deıldır) ramlerinin sana bi sorun yaşatabılcegını soylerım. yani artık yenı oyunlar 1 gb ram istiyor.altı ne kadar kingston olsada queenston olsadda farketmez. bu saatten sonra 1 gb ramın altı dandık kalıyo yenı cıkan seylere. git bi de 2x256 kingston al ne kadar farketcek dene.birinden odunc al bişey yap dene.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Markalı bütün RAMler ömür boyu garantili. Twinmos da dahil. Gayet iyi RAMdir .[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kingston almiyorsun,neden ? dual-ram channeling e destek vermiyor(son 2 anakartimda destek verilmiyordu,Asus ve Gigashite)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sen çok eşy biliyosun da ben cahilim yani? Bende de twinmos var ve problem çıkartıyo diyorum, performansından memnun diilim demiyorum. Twinmos'tan memnun olmamamın nedeni bilgisayarın sürekli kitlenmesi. 1,5 seneye yakın bi süredir bu problemi yaşadıım için artk rahatlıkla sebebinin ramler olduğnuu söyleyebilirim. Heroes 3 gibi ekran kartını fazla kullanmayan, Photoshop gibi nerdeyse hiç kullanmayan programlarda da restart atıyosa ve ramlerin yerini değiştirdiğimde sorun seyrekleşiyosa, nedenin ramler olduunu rahatlıkla söyleyebilirim. İstersen kanıtlarım bilgisayarın kitlendiini[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 senn ramler bozuktur twinmosla ne alakası var.kingstonun bozuk rami hiç mi yok.markaya laf atmaya gerek yok anlatmak istediğim. hem ben iyi biliyorum sen kötü biliyosun da demedim .[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 04 Kasım 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hiç ya her ram bozulabilir[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: PrudenT, 04 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: ikisi de aynı değil mi? 400mhz ve kingston zaten bunlar arkadaşlar bir soru daha sormuş olayım, 1024 ram ile 1gb ramin farkı nedir? ikisi de aynı marka, mhz'leri vs özellikleri aynı, fakat 1gb olan 50-60ytl daha pahalı, yani 1024mb=1gb olması gerekmiyor mu? bazilari bir paket icinde farkli 2 ram olarak satiliyor,1024 ler bu duruma girenler sanirim.aldigin paketin icinden aslinda 2 tane 512 cikiyor yani. bu durumda yine 1 gb ramlar da tek slotluk modeller oluyorlar.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar