Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arakmı?

golgotha

Öne çıkan mesajlar

said:
golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
yazılan konuları okurken bişeye dikkat ettim
bazı konular ek$isozlukteki konuları andırıyo hatta tıpatıp benziyo bu biraz kıllandırdı beni açıkcası

tuh anlasılmasın diye nokta vırgul falan koyuyordum[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

İtiraf ediyorum diğer üyeler tamamen suçsuz. Her şeyi ben yaptım. Geçen gece önce ekşi sözlüğü ardından paticiği hackliyerek databaseleri c/pledim. Sora da çakmasınlar diye de sırf hepsini kendi adımla değil diğer üyelere dağıtarak yaptım. Böylece ben de 1k madalyası sahibi oldum. Nihohaha! Yaşasın kötülük![signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 24 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
Ya buraya cevap yazacam da 2 saattir ekşi sözlükte bu konuya gidecek bi cevap arıyorum, bulamadım kusra bakmayın yazamıyorum bişiler... Ben biraz daha bakim sözlüğe uygun bi cevap görürsem c/p lerim...

c/p yapmayan yazı yazmayacak dememiş miydik kardeşim?
gidin bulun sözlükten onu yazarsınız.

bu yazınının linki için sozluk.sourtimes.org/hasan.php?konu=saçmalamak[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 24 Kasım 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 24 Kasım 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
tahmin etmiş ama yanlış tahmin etmişsin
herkesten gizleniyor ama sana söyliyelim (yabancı sayılmazsın)

biz aslında bir gavur forumunun klonuyuz hatta clonuyuz

Bi de esas forum adresinin www.put-it-chick.com olduğunu söyle tam olsun... Sırları gizli tutalım lütfen! [signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...