golgotha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yazılan konuları okurken bişeye dikkat ettim bazı konular ek$isozlukteki konuları andırıyo hatta tıpatıp benziyo bu biraz kıllandırdı beni açıkcası[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi an çok korktum ben de. geçti sonra.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet biz ordan bakıp yazıyoz buraya..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hö?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ordan bakıp yazmak kolay oluyo cidden[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet ssg her gece oturup eksi sozlugun icerigini hazirliyor bizde sabah yurutuyoz. Farkindamisin ikisininde icerigi dinamik? Ikisinide insanlar yaziyor? biz evde iraktan bahsederken sokaktaki insanlarda iraktan bahsediyor buda bole bir olay benzer konular var cunku ayni ulkenin insanlari yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sımdı gıder bıre de eksı sozlukte yazar burda yazanlar patıcıkten arak dıye...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paticik ownz yani eksisozluk ne deymiş !??!?![signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya buraya cevap yazacam da 2 saattir ekşi sözlükte bu konuya gidecek bi cevap arıyorum, bulamadım kusra bakmayın yazamıyorum bişiler... Ben biraz daha bakim sözlüğe uygun bi cevap görürsem c/p lerim...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki: yazılan konuları okurken bişeye dikkat ettim bazı konular ek$isozlukteki konuları andırıyo hatta tıpatıp benziyo bu biraz kıllandırdı beni açıkcası tuh anlasılmasın diye nokta vırgul falan koyuyordum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla bilemem biraz bakın ondan soora konuşun bence[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: golgotha, 24 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: valla bilemem biraz bakın ondan soora konuşun bence valla sen bile söylüyorsun sözlüğe bakmadığımızı ehehehhe[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben de diyorum var bu forumda bir gariplik.. meğer arakmış ![signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. Guldum guldum, şimdi quote'larken bı daha guldum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 scriptler de arak zaten[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yok bundan sora konu açarken c/p le uğraşmayacam direk link vericem... Hem kolay olur.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Kesinlikle hem Date base'ı boldurmamıs oluruz boşu boşuna.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: golgotha, 24 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: valla bilemem biraz bakın ondan soora konuşun bence adam bizi simdi neden bakmıyorsunuz diye dovcek :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 İtiraf ediyorum diğer üyeler tamamen suçsuz. Her şeyi ben yaptım. Geçen gece önce ekşi sözlüğü ardından paticiği hackliyerek databaseleri c/pledim. Sora da çakmasınlar diye de sırf hepsini kendi adımla değil diğer üyelere dağıtarak yaptım. Böylece ben de 1k madalyası sahibi oldum. Nihohaha! Yaşasın kötülük![signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rewendor, 24 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Ya buraya cevap yazacam da 2 saattir ekşi sözlükte bu konuya gidecek bi cevap arıyorum, bulamadım kusra bakmayın yazamıyorum bişiler... Ben biraz daha bakim sözlüğe uygun bi cevap görürsem c/p lerim... c/p yapmayan yazı yazmayacak dememiş miydik kardeşim? gidin bulun sözlükten onu yazarsınız. bu yazınının linki için sozluk.sourtimes.org/hasan.php?konu=saçmalamak[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 24 Kasım 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. hehe :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tahmin etmiş ama yanlış tahmin etmişsin herkesten gizleniyor ama sana söyliyelim (yabancı sayılmazsın) biz aslında bir gavur forumunun klonuyuz hatta clonuyuz[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 24 Kasım 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. off koptum..cok saglamdı ya :)[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hehe kenara link koymuslar.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: armra, 24 Kasım 2004 23:19 tarihinde demiş ki: tahmin etmiş ama yanlış tahmin etmişsin herkesten gizleniyor ama sana söyliyelim (yabancı sayılmazsın) biz aslında bir gavur forumunun klonuyuz hatta clonuyuz Bi de esas forum adresinin www.put-it-chick.com olduğunu söyle tam olsun... Sırları gizli tutalım lütfen! [signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar