Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vokalim grup arıyorum

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

ben de vokalistim, hiç bi grubum radiohead, jeff buckley, interpol, placebo falan coverlamak istemiyo :( yok mu böyle vokal arayan bunları çalmak isteyen?

bi de garaj.org'a sormak lazım..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

ufak çaplı patiden band kuralım yav

ben gitar çalarım öle çok pis çok mayyak çalmam da çalarım işte..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

yaşınızı falanda söyleseydiniz keşke, çünkü gruplarına üye arayan insanlar yaşla da ilgileniyorlar..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

bnm 16 :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

15... hadi patiden band çıkarak :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bi grup kurdum eski rock gruplarindan ve blues rock calmak istiyorum basscisiyim grubun ayni zamanda bazi sarkilarda ritm gitar calicak bi vokal dahada iyi olurdu ama olmasada sorun olur düsünürseniz msj atin bana[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende istiyorum grup kurmak...

Varmı Laço Tayfa Brooklyn Funk Essantials Coverlıcak..

Korax ı duyar gibiyim..

Varr varr varr

Ben şimdiden korax ı öpüyorum..

Varsa ben çalarım bu tarz bana uygundur diyen gelsin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 02 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
Bende istiyorum grup kurmak...

Varmı Laço Tayfa Brooklyn Funk Essantials Coverlıcak..

Korax ı duyar gibiyim..

Varr varr varr

Ben şimdiden korax ı öpüyorum..

Varsa ben çalarım bu tarz bana uygundur diyen gelsin..

Gözlerim yaşardı! Brooklyn Funk ve Laço tayfa?

Piyano lazım mı piyano?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 02 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
yeni bi grup kurdum eski rock gruplarindan ve blues rock calmak istiyorum basscisiyim grubun ayni zamanda bazi sarkilarda ritm gitar calicak bi vokal dahada iyi olurdu ama olmasada sorun olur düsünürseniz msj atin bana

said:
Quivalen-soth, 02 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
ben de bassçıyım ve aynı tarz bi grup kurmak istiyorum
ne olacak şimdi =)

bende bassçıyım böyle bi grup kurmak istiyorum derdim ama çok pis akor basıp şarkı söylerim bende böyle bir grup kurmak istiyorum :p[signature][hline]...rrue...
gizli lamer
Sosyal ağlarda paylaş

Abijim kafamda inan var böyle bir proje var..

Yaklaşık 6 - 7 aydır düşünüyorum bu grup u toplamayı ..

Ama eleman yok yani..

Abi ben Funk çalarım diyorlar ama iş icraata gelince fıss..

Eleman bulmamız lazım.. Eğer olursa çalışırız abi beraber.. Senin varsa tanıdık Funk çalan arkadaşların çağır gelsinler abijim onlarda.. :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...