arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 grup arıyorum ben vokalim.. varmı istanbulda vokal arayan grup? daha önce baya grupla çalıştım .. alternatif-hardrock ve metal söylüyorum.. yardım edebilicek biri varmıdır?[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de vokalistim, hiç bi grubum radiohead, jeff buckley, interpol, placebo falan coverlamak istemiyo :( yok mu böyle vokal arayan bunları çalmak isteyen? bi de garaj.org'a sormak lazım..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ufak çaplı patiden band kuralım yav ben gitar çalarım öle çok pis çok mayyak çalmam da çalarım işte..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaşınızı falanda söyleseydiniz keşke, çünkü gruplarına üye arayan insanlar yaşla da ilgileniyorlar..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Elektro tef çalarım.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bnm 16 :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hard Rock, Glam Rock , Klasik Rock Cover grubuyuz istersen deneyebiliriz seni (AC/DC , Guns n Roses, Mötley Crüe, Wasp, Skid Row tarzında...)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 14-15 yaşlarındayım 91 kaç oldumu bilmiom bende:D[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 15... hadi patiden band çıkarak :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bana ninjalık yaptırmayın ses kaydım yok herkes ses kaydı istio.. yok bende daa kaydetmedim hiç..[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yeni bi grup kurdum eski rock gruplarindan ve blues rock calmak istiyorum basscisiyim grubun ayni zamanda bazi sarkilarda ritm gitar calicak bi vokal dahada iyi olurdu ama olmasada sorun olur düsünürseniz msj atin bana[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de bassçıyım ve aynı tarz bi grup kurmak istiyorum ne olacak şimdi =)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende istiyorum grup kurmak... Varmı Laço Tayfa Brooklyn Funk Essantials Coverlıcak.. Korax ı duyar gibiyim.. Varr varr varr Ben şimdiden korax ı öpüyorum.. Varsa ben çalarım bu tarz bana uygundur diyen gelsin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 birşleşin[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende cok pis elektro calarım:) ilgililere[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ritm Gitarist te arıyoruz da Taristle bi görüşecez kasım ortalarında muhtemelen Vai konseri sonrasında =D[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Pis mızıka çalarım ilgilenenlere duyurulur. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bana söyliycek bi insan yok mu yaaa?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: RedallHoor, 02 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Bende istiyorum grup kurmak... Varmı Laço Tayfa Brooklyn Funk Essantials Coverlıcak.. Korax ı duyar gibiyim.. Varr varr varr Ben şimdiden korax ı öpüyorum.. Varsa ben çalarım bu tarz bana uygundur diyen gelsin.. Gözlerim yaşardı! Brooklyn Funk ve Laço tayfa? Piyano lazım mı piyano?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: duende, 02 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki: yeni bi grup kurdum eski rock gruplarindan ve blues rock calmak istiyorum basscisiyim grubun ayni zamanda bazi sarkilarda ritm gitar calicak bi vokal dahada iyi olurdu ama olmasada sorun olur düsünürseniz msj atin bana said: Quivalen-soth, 02 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ben de bassçıyım ve aynı tarz bi grup kurmak istiyorum ne olacak şimdi =) bende bassçıyım böyle bi grup kurmak istiyorum derdim ama çok pis akor basıp şarkı söylerim bende böyle bir grup kurmak istiyorum :p[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben de istanbuldan bas ve bateri çalan birilerini arıyorum haberiniz olsun. bunlar offspring çalmak için. bir de trash metal söylücek vokal lazım. ama erkek olsun.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Redal cevap ver cevap![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Abijim kafamda inan var böyle bir proje var.. Yaklaşık 6 - 7 aydır düşünüyorum bu grup u toplamayı .. Ama eleman yok yani.. Abi ben Funk çalarım diyorlar ama iş icraata gelince fıss.. Eleman bulmamız lazım.. Eğer olursa çalışırız abi beraber.. Senin varsa tanıdık Funk çalan arkadaşların çağır gelsinler abijim onlarda.. :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar