tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Championship manager oyununda her sene yapılan sıralamaya göre fenerbahçe bu sene avrupadaki 96. EN BÜYÜK TAKIM olmuş... Yapılan listede 1. sırayı real madrid alırken , Galatasaray 35. , Beşiktaş ise 55. sırada kendine yer buldu... Kaynak[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 YALAN SÖYLÜYORRRRR 6. OLACAK TUNÇ BAK YANLIŞ YAPMA..! :) Doğrudur hocam. Kaynakta var :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iste bjk nin sirasindan o siralamanin yanlis oldugunu anlamaniz lazim[signature][hline]HEP DESTEK TAM DESTEK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 demin ben de bakmıştım :) uefanın kendi sitesinde bulamamıştım da. ayrıca bjk'nın sırasında ne varmış? fener 0 çekerkek uefa'da bi bjk kalmıştı. o sene aldığı puanla orda sanırım.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 FB>BJK heryerde biliyosun[signature][hline]HEP DESTEK TAM DESTEK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html Çok merak eden varsa baksın. Bu sene Fenerbahçe 71. beşiktaş 55. GS 62.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya kim ipler TSL'yi adamlar Avrupa ba$arısına bakıyorlar. Fener napmı$ avrupa'da? Açtırmayın ağzımı, Mavi + Zegna = Ceza Sahası + Insight Yeni çıktım içerden. ![signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iyide hadi gs desen tamam bjk ne yapmis abi[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Keşke çıkar çıkmaz yanlış konuya mesaj atmasaymışsın... Kim TSL demiş? Senin atacağın mesaj Fenerin 6. olduğu konuya :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 02/03 sezonunda en fazla puanı almış gözüküyoruz, herhalde chealsea yi felan yendiğimiz dönemdir.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fenerbahce besiktastan avrupada daha cok puan topladı cl de hadi onu gec gs nin nası önünde oluo ?[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hadi fenerbahce bisey yapmadı besiktas naptı?? sanki uefayı gs degilde bjk kazandı gibi konusuo bu adam gereksiz derken bosuna demiyorum[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ee bjk ı gs si varmı hepsi bir , nede olsa kutsal ittifak[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hakkaten ya ben de merak ettim bjk nasıl bizim önümüzde?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Listeye bakarsanız son 5 yılın puanlarının toplamının listedeki sırayı oluşturduğunu görürsünüz. GS'nin en yüksek puan topladığı 00/01 sezonu (20 küsür bir puandı) son beş yıldan çıktığında ve yerine çok daha düşük rakamlar girdiğinde GS düşmeye başladı. Hatta önümüzdeki sezon 14 olan 01/02 sezonu da 5 yıldan çıkıp ortalama 1-2 puan gireceğini düşünürsek şu an 62. olan Galatasaray seneye 90 lar civarında olacağı kesin gibi.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 avrupada fenerbahceden daha başarılı olduğumuz kesin . fenerbahce 0 puan alıp elenirken biz uefa da tur üstüne tur atlıyoduk[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 FB'nin de BJK'nin de Avrupada elle tutulur bir başarısı yok ne tartısıyonuz anlamadım.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 [li]*[/li] Zaten o oyun [li]*[/li] Fenerbahçe normalde 6. sırada...[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: -Nae, 01 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: FB'nin de BJK'nin de Avrupada elle tutulur bir başarısı yok ne tartısıyonuz anlamadım. [li] [/li] Ben fbliyim ama hak veriyorum ...[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bjk fenerden ustun ha avrupada belli belli iki sezondur cl de bjk oynuyo zaten bizde malmoyu kic zoruylan eledik gecende unutmusum[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: thug_life, 01 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki: avrupada fenerbahceden daha başarılı olduğumuz kesin . fenerbahce 0 puan alıp elenirken biz uefa da tur üstüne tur atlıyoduk tmm güzel ettiniz ama bizde 2 senedir cl deyiz ve gecen sene sizin clde topladıgınız puandan daha cok puan aldık o nolcak[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 number BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o ne demek balonumumu patlatiyosun[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cl şampiyon ol zaten direk istesende istemesende gidiyosun bana avrupada aldığınız bir başarı veya yendiğiniz dünyaca ünlü bir kulüp söylesin bir fenerbahceli yedek oynayan man unt . hariç[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sidikmi yarıştırcaz gene?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar