Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FB Avrupa'nın 96. en büyük takımı :D

tunch

Öne çıkan mesajlar

YALAN SÖYLÜYORRRRR
6. OLACAK TUNÇ BAK YANLIŞ YAPMA..!

:)
Doğrudur hocam. Kaynakta var :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kim ipler TSL'yi adamlar Avrupa ba$arısına bakıyorlar. Fener napmı$ avrupa'da?
Açtırmayın ağzımı,

Mavi + Zegna = Ceza Sahası + Insight

Yeni çıktım içerden.
![signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

hadi fenerbahce bisey yapmadı besiktas naptı??
sanki uefayı gs degilde bjk kazandı gibi konusuo
bu adam gereksiz derken bosuna demiyorum[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Listeye bakarsanız son 5 yılın puanlarının toplamının listedeki sırayı oluşturduğunu görürsünüz. GS'nin en yüksek puan topladığı 00/01 sezonu (20 küsür bir puandı) son beş yıldan çıktığında ve yerine çok daha düşük rakamlar girdiğinde GS düşmeye başladı. Hatta önümüzdeki sezon 14 olan 01/02 sezonu da 5 yıldan çıkıp ortalama 1-2 puan gireceğini düşünürsek şu an 62. olan Galatasaray seneye 90 lar civarında olacağı kesin gibi.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

avrupada fenerbahceden daha başarılı olduğumuz kesin . fenerbahce 0 puan alıp elenirken biz uefa da tur üstüne tur atlıyoduk[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 01 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
avrupada fenerbahceden daha başarılı olduğumuz kesin . fenerbahce 0 puan alıp elenirken biz uefa da tur üstüne tur atlıyoduk

tmm güzel ettiniz ama bizde 2 senedir cl deyiz ve gecen sene sizin clde topladıgınız puandan daha cok puan aldık o nolcak[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
Sosyal ağlarda paylaş

cl şampiyon ol zaten direk istesende istemesende gidiyosun bana avrupada aldığınız bir başarı veya yendiğiniz dünyaca ünlü bir kulüp söylesin bir fenerbahceli
yedek oynayan man unt . hariç[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...