Grail Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaslar sok bi gelisme daha demin televizyonda alt yazı olarak gecti,, besiktas sevilla macını inanılmaz bir atakla kanal A almıs ,, Helal olsun adamlara !! ,, (alt yazının yalancısıyım)
arc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kanal a nedir ya nerde çıkıyo bu doğru mu ?[signature][hline]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kanal A beni alsın[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Grail Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 teminçek dediim gibi kanal A da alt yazı gecti ,, ne kadarı doru onu bilmiyorum!
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yalan [Bu mesaj Sergen tarafından 03 Kasım 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 balon olmasın.[signature][hline]SéuL Roì
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 balona benzio :)[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o maçı kanal a ya yedirmezler alsa alsa kanal d show tv ya da ntv alırdı zaten kanal a çoğu kişide yok hiç vermeseler daha iyiydi[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Patlamadı mı hala bu?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 nerden bulucaz bu kanal aaaaaaa yı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lol black bırak ya :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Haber doğruymuş: http://haberturk.com/news/203732.html[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 HaberTürk yine sallıyor olmasın?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ok peki ehe [Bu mesaj -Nae tarafından 03 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Nae girme araya lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 la bu kablolu tv deki kanal a mı ?? başka yoktur herhalde aynı isimli kanal inş. anlatan adam maçı katletmez :)
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 uza la samet kim muahahahah üstelik beşiktaş -sevilya değil sevilla - beşiktaş [Bu mesaj thug_life tarafından 03 Kasım 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o site sahte ve yalan haber muhabirin adıda ilginç şehnan boleli
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :-) ehüehe bu arada bu durumu nae de çaktı ben özle mesajla değiştir lütfen dalga geçelim dedim :-) samet = küçük hüsamettin = ben, yediniz ama :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sametini.sitemynet.com ee ba$ka?[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 uşaklar trt nin frenkansı kaç yaaa[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 nası ya? harbi kanal a ya helal olsun diyorum adamlar o kadar baba kanaldan sıyrılıp maçı kaptı bravo valla![signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tabii canım bravo *!Alkışlar...*[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaslar bakin evimde degilim bulundugum mekanda tv dandik ben tam anlayamadim biri acikca soylesin su mac yayinlaniyo mu yayinlanmiyor mu ? YAyinlaniyorsa tv basina oturup iki saat kanal ariyacagim ...
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok böyle bişey şaka yapmış arkadaş trt teye devam radyoo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Öne çıkan mesajlar