dasdasdas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo][Bu mesaj dasdasdas tarafından 31 Ekim 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdasdas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adamda bitmek tükenmek bilmeyen mana ve koşarak 1920 heal atma falan tek başına deru nasıl yapılırın örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Örneklerini vermiştikde ps dediler yok olmas dediler falan fıstık alında görün işte .....[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 LOOOOOOOOOOOOOOOL :D[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :S[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bizdemi yapsak ne 1500 buff 300 acc swift ve cureyi aç sabah akşam cz yap kıyak iş wallla :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 iyimiş..[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 maşalla[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 lf de basıyodur bu herif te....[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kodları bilen warsa yazsın ya sawaşta makbule geçer afsafasfs[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MalkoC Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ohaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bide debuffta atıyorlarmış artık.=/ Bende sd spike nova istiorum pls[signature][hline]server:ares level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu ne ya tmm mage çok rahat artık açar priesttin buff la ac sini açar rogue nun light feet tini iş bitti olmadı swift açar mis gibi pk lık adam[signature][hline]http://img363.imageshack.us/img363/450/mysig35wm5xk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oHa yok artık ya ..!!! iyice rezıllestı etraf[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 LoL çok şekiL çıkmış ama [signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies [Bu mesaj Fukara tarafından 31 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahaha gelio deruya "lr lazım mı?" "hayır" "buff lazım mı?" "yoo. hö ?" "1920 heal lazım mı?" "ahnfdkljsahfosdalkgnouıawd" "ok" falan :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 @metakuso lol @bugsbunny yuh :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: DeBuffAndHeal, 31 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: bu ne ya tmm mage çok rahat artık açar priesttin buff la ac sini açar rogue nun light feet tini iş bitti olmadı swift açar mis gibi pk lık adam Mage de Light feet olsa bide minoor xD asdasdasd[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tekrar baktımda ss lere OHAAAA aoskjbgkbaaskjasıg[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tek kelimeyle oha yani oyunun eski günlerini mumla arıyorum lag vardı ks vardı ama skil bug yoktu pes yani :) po.. cıkardılar insallah banlanır bunun gibiler....[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ben bolesini yapamıyom yaa :DD:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :1xxxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oha bu kadar oluyormuydu ilk defa gördüm.. şoka girdim, migrostan çıktım :P[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: opleksis, 31 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: ben böyle karuslara imtiyaz tanınan böyle serefsizliklerle oyunu oynanmaz hale getiren biff i de orc championu da kIzIn1i nide sikeyim. arzu arada kaynadın ama kusura bakma olcak o kadar en de kahbelerin önde gidenisin Bilmiyorum ama bu sadece Orc Lar için mi geçerLi sen Karus diorsun hemen :S Sadece ss de karus çıkmış dierten mi öle bi fikre vardın[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: opleksis, 31 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: sevgili talkative seni kese kese np costu sonra bi geldin karşımıza 700 vuruyosun bu seninle alakalı degil karuslarla alakalı bi durum orc gm in yaptıgı bi iş ama faydalanan siz siniz daha düne kadar sizi orc town un orya resmen cakmıstık ama noldu ertesi gün ezig mage 3 nova atıyo herbiri 500 den vuruyo daha ne olsun. worrior geliyo üstümde 60 spear def var oldugu halde soul slayer tarafından bile kesilemeyen ben şimdi ezig birinin elindeki bill i ile scream e maruz kalıyorum. bu sence karus ların eziqligi degil de kimin işi I only Happy u ^^ BeniM Eski nickimi bile bilmiyorsun bana ne mzan 700 vurdun ve kaç defa benden np alıp çoştun merak ettim walla SS Plss[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 700 ? yani az mı vuruo demek istiosun ? yok çok vuruo diosan adam paper mage ben int mage olduğuma rağmen 800 görüyom ondan çok daha fazla damage vermesi lasım ki veriodurda havadan gelmedi o npler adama[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar