hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: @Shagrath arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap yasa kitabı mı? yazarı kim?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: fastreload, 17 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: @Shagrath arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap yasa kitabı mı? yazarı kim? TBMM[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: -Cleglaw-, 17 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: oh bugün okula gitmedim rahatım. zerglintr sen inanıyomusun abi savunduğun şeye? post kasmaya çalışıyosan söle, serbestçe kas postunu. iyi yapmışın[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 test çöz. bilemediklerini hocana sor.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 *! sesizlik ilan eder*[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: HymnOfSnuk, 17 Ekim 2005 16:26 tarihinde demiş ki: test çöz. bilemediklerini hocana sor. bu kadar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! sasirmis insan[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Anelor, 17 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be :D yok anelorcum,ben post kasiyomusum..oyle ilan etti beyefendi..post kasmakta neyse artik :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Reaper08, 17 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki: can sıkıntısından kızlara ayar atıcam o kadar oldu =) bence durma direk ayarı ver :D:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hepimiz öyleyiz be arkadaşım öğrenci milletini koyun gibi bütün gün ahıra atıyolar işte sonuç intihar felan ben bu sene lise 1 deyim yeni başladım hocalar sanki lise hocası deil rektör a.q hepsinde bi hava bi hava sorma [Bu mesaj SeaGle tarafından 17 Ekim 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet evet . Burda kendini bilmezleri dinle . Arkadaşlarınla geyik yap . Uyu hep . Resim çiz . Hocayla kavga da et arada . Ders çalışma sakın ha . Okulu da as , devamsızlık hakkını sonuna kadar kullanmazsan günahların en kocamanı . Sonra da büyük bir şirkette yönetici olunca gelip teşekkür edersin . Silkinin.[signature][hline]gg
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Canın çok sıkılıyorsa kaç okuldan , git eve uyu falan.. Ama okula gidince de dersi dinle , okul kurallarına uy vs. vs.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 okulda can nasıl sıkılır ki , onu anlamadım. yani öss gibi bi şey varken pek sıkılamıyo insan , gözler açık dersi dinliyosun , test çözüyosun vs. belki arkadaşın o derdi yoktur bu sene.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ben şahsen resim çiziyorum, muhabbet ediyorum... Arada bi ayıp olmasın diye bakıyorum bu karı napıyo tahtada, ne konuşuyo filan diye... Ama genelde ilgimi çekmiyo:D Resim çize çize grafiker olcam heralde... Bayada güzel şeyler çıkıyo hani:D[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: ronald, 17 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! sasirmis insan löl[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
trapt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu senenin kıymetini bil.. bazı derslerde uyursun ama olabildiğince geyikle vakit çok güzel geçiyo..zaten turizmsin abarma :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Derslerde canın sıkılacak tabi okul bitene kadar. Benim o derdim kalmadı. Sabretmelisin :):):)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Odim, 17 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Kitap dergı falan gotur yada gazete onları oku.Ben genellıkle gazate okurdum. Sıra arkadasınla falan geyık yap.Sos tarzı oyunlar oyna :) Kızlara satas derste o da baya eglencelı oluyo.Sacları ıle falan oyna.Ormeye calısırdım bazen saclarını bazen ole de bıraz zaman gecıyo :) Telefonunla oyna Ogleden sora da uyku bastırır zaten uyursun bı gusel sorada bı bakmısın saat 4 olmus :) sapık :lol:[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sıranı reklam panosu yap ben öyle yapmıştım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bişeyler çiz deftere, arkadaşınla mesajlaş, yazmayı seviyosan bişeyler yaz. Hikaye, şiir veya tavsiyemdir kağnı yaşamak diye bi olay var. Arkadaşlarla yazıyoruz okulda. Hocanın anlattıklarına o anda yorum yazıyoruz. Çok zevkli oluyo. Polinomlar neymiş ya, eskiden polinom mu vardı dan daha iyi örnek için deftere bakmam lazım, kasamam. Ama o şekilde. Anı yazıyosun ama dalga geçerek.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 şimdi pencereden at dicem kendini zemin kattadır sınıf:)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o daha kötü bi yerini kırmadan atlayamazsın garatiye alıyolar işi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Öne çıkan mesajlar