Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda canı sıkılanlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 17 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
Zerglingtr, 17 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
@Shagrath
arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap

yasa kitabı mı?
yazarı kim?

TBMM[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Az ve öz budur...
Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 17 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
oh bugün okula gitmedim rahatım. zerglintr sen inanıyomusun abi savunduğun şeye? post kasmaya çalışıyosan söle, serbestçe kas postunu.

iyi yapmışın[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Az ve öz budur...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 17 Ekim 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
test çöz.
bilemediklerini hocana sor.

bu kadar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
said:
Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!!

sasirmis insan[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Mesaj tarihi:
zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 17 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be

:D yok anelorcum,ben post kasiyomusum..oyle ilan etti beyefendi..post kasmakta neyse artik :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Mesaj tarihi:
said:
Reaper08, 17 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
can sıkıntısından kızlara ayar atıcam o kadar oldu =)
bence durma direk ayarı ver :D:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin...
Mesaj tarihi:
hepimiz öyleyiz be arkadaşım öğrenci milletini koyun gibi bütün gün ahıra atıyolar işte sonuç intihar felan ben bu sene lise 1 deyim yeni başladım hocalar sanki lise hocası deil rektör a.q hepsinde bi hava bi hava sorma

[Bu mesaj SeaGle tarafından 17 Ekim 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet evet . Burda kendini bilmezleri dinle . Arkadaşlarınla geyik yap . Uyu hep . Resim çiz . Hocayla kavga da et arada . Ders çalışma sakın ha . Okulu da as , devamsızlık hakkını sonuna kadar kullanmazsan günahların en kocamanı . Sonra da büyük bir şirkette yönetici olunca gelip teşekkür edersin . Silkinin.[signature][hline]gg
Mesaj tarihi:
okulda can nasıl sıkılır ki , onu anlamadım.
yani öss gibi bi şey varken pek sıkılamıyo insan , gözler açık dersi dinliyosun , test çözüyosun vs.
belki arkadaşın o derdi yoktur bu sene.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
Ben şahsen resim çiziyorum, muhabbet ediyorum...

Arada bi ayıp olmasın diye bakıyorum bu karı napıyo tahtada, ne konuşuyo filan diye... Ama genelde ilgimi çekmiyo:D

Resim çize çize grafiker olcam heralde... Bayada güzel şeyler çıkıyo hani:D[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
bu senenin kıymetini bil..
bazı derslerde uyursun ama olabildiğince geyikle vakit çok güzel geçiyo..zaten turizmsin abarma :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
Odim, 17 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
Kitap dergı falan gotur yada gazete onları oku.Ben genellıkle gazate okurdum.
Sıra arkadasınla falan geyık yap.Sos tarzı oyunlar oyna :)
Kızlara satas derste o da baya eglencelı oluyo.Sacları ıle falan oyna.Ormeye calısırdım bazen saclarını bazen ole de bıraz zaman gecıyo :)
Telefonunla oyna
Ogleden sora da uyku bastırır zaten uyursun bı gusel sorada bı bakmısın saat 4 olmus :)
sapık :lol:[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O
Mesaj tarihi:
Bişeyler çiz deftere, arkadaşınla mesajlaş, yazmayı seviyosan bişeyler yaz. Hikaye, şiir veya tavsiyemdir kağnı yaşamak diye bi olay var. Arkadaşlarla yazıyoruz okulda. Hocanın anlattıklarına o anda yorum yazıyoruz. Çok zevkli oluyo. Polinomlar neymiş ya, eskiden polinom mu vardı dan daha iyi örnek için deftere bakmam lazım, kasamam. Ama o şekilde. Anı yazıyosun ama dalga geçerek.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
  • Yeni Oluştur...