Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda canı sıkılanlar..

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

said:
Anelor, 17 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be

:D yok anelorcum,ben post kasiyomusum..oyle ilan etti beyefendi..post kasmakta neyse artik :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

hepimiz öyleyiz be arkadaşım öğrenci milletini koyun gibi bütün gün ahıra atıyolar işte sonuç intihar felan ben bu sene lise 1 deyim yeni başladım hocalar sanki lise hocası deil rektör a.q hepsinde bi hava bi hava sorma

[Bu mesaj SeaGle tarafından 17 Ekim 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet . Burda kendini bilmezleri dinle . Arkadaşlarınla geyik yap . Uyu hep . Resim çiz . Hocayla kavga da et arada . Ders çalışma sakın ha . Okulu da as , devamsızlık hakkını sonuna kadar kullanmazsan günahların en kocamanı . Sonra da büyük bir şirkette yönetici olunca gelip teşekkür edersin . Silkinin.[signature][hline]gg
Sosyal ağlarda paylaş

okulda can nasıl sıkılır ki , onu anlamadım.
yani öss gibi bi şey varken pek sıkılamıyo insan , gözler açık dersi dinliyosun , test çözüyosun vs.
belki arkadaşın o derdi yoktur bu sene.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen resim çiziyorum, muhabbet ediyorum...

Arada bi ayıp olmasın diye bakıyorum bu karı napıyo tahtada, ne konuşuyo filan diye... Ama genelde ilgimi çekmiyo:D

Resim çize çize grafiker olcam heralde... Bayada güzel şeyler çıkıyo hani:D[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 17 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
Kitap dergı falan gotur yada gazete onları oku.Ben genellıkle gazate okurdum.
Sıra arkadasınla falan geyık yap.Sos tarzı oyunlar oyna :)
Kızlara satas derste o da baya eglencelı oluyo.Sacları ıle falan oyna.Ormeye calısırdım bazen saclarını bazen ole de bıraz zaman gecıyo :)
Telefonunla oyna
Ogleden sora da uyku bastırır zaten uyursun bı gusel sorada bı bakmısın saat 4 olmus :)
sapık :lol:[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O
Sosyal ağlarda paylaş

Bişeyler çiz deftere, arkadaşınla mesajlaş, yazmayı seviyosan bişeyler yaz. Hikaye, şiir veya tavsiyemdir kağnı yaşamak diye bi olay var. Arkadaşlarla yazıyoruz okulda. Hocanın anlattıklarına o anda yorum yazıyoruz. Çok zevkli oluyo. Polinomlar neymiş ya, eskiden polinom mu vardı dan daha iyi örnek için deftere bakmam lazım, kasamam. Ama o şekilde. Anı yazıyosun ama dalga geçerek.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...