hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: @Shagrath arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap yasa kitabı mı? yazarı kim?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: fastreload, 17 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: @Shagrath arkadasim git yasa kitabini oku gel sonra burda yorum yap yasa kitabı mı? yazarı kim? TBMM[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: -Cleglaw-, 17 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: oh bugün okula gitmedim rahatım. zerglintr sen inanıyomusun abi savunduğun şeye? post kasmaya çalışıyosan söle, serbestçe kas postunu. iyi yapmışın[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 test çöz. bilemediklerini hocana sor.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 *! sesizlik ilan eder*[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: HymnOfSnuk, 17 Ekim 2005 16:26 tarihinde demiş ki: test çöz. bilemediklerini hocana sor. bu kadar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! sasirmis insan[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Anelor, 17 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: zerg git defol ya adam resmen post kasio o sessizlik ilan eder ne ya artist misin git defol ya oh be :D yok anelorcum,ben post kasiyomusum..oyle ilan etti beyefendi..post kasmakta neyse artik :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Reaper08, 17 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki: can sıkıntısından kızlara ayar atıcam o kadar oldu =) bence durma direk ayarı ver :D:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hepimiz öyleyiz be arkadaşım öğrenci milletini koyun gibi bütün gün ahıra atıyolar işte sonuç intihar felan ben bu sene lise 1 deyim yeni başladım hocalar sanki lise hocası deil rektör a.q hepsinde bi hava bi hava sorma [Bu mesaj SeaGle tarafından 17 Ekim 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet evet . Burda kendini bilmezleri dinle . Arkadaşlarınla geyik yap . Uyu hep . Resim çiz . Hocayla kavga da et arada . Ders çalışma sakın ha . Okulu da as , devamsızlık hakkını sonuna kadar kullanmazsan günahların en kocamanı . Sonra da büyük bir şirkette yönetici olunca gelip teşekkür edersin . Silkinin.[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Canın çok sıkılıyorsa kaç okuldan , git eve uyu falan.. Ama okula gidince de dersi dinle , okul kurallarına uy vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 okulda can nasıl sıkılır ki , onu anlamadım. yani öss gibi bi şey varken pek sıkılamıyo insan , gözler açık dersi dinliyosun , test çözüyosun vs. belki arkadaşın o derdi yoktur bu sene.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ben şahsen resim çiziyorum, muhabbet ediyorum... Arada bi ayıp olmasın diye bakıyorum bu karı napıyo tahtada, ne konuşuyo filan diye... Ama genelde ilgimi çekmiyo:D Resim çize çize grafiker olcam heralde... Bayada güzel şeyler çıkıyo hani:D[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: ronald, 17 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!! sasirmis insan löl[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu senenin kıymetini bil.. bazı derslerde uyursun ama olabildiğince geyikle vakit çok güzel geçiyo..zaten turizmsin abarma :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Derslerde canın sıkılacak tabi okul bitene kadar. Benim o derdim kalmadı. Sabretmelisin :):):)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Odim, 17 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Kitap dergı falan gotur yada gazete onları oku.Ben genellıkle gazate okurdum. Sıra arkadasınla falan geyık yap.Sos tarzı oyunlar oyna :) Kızlara satas derste o da baya eglencelı oluyo.Sacları ıle falan oyna.Ormeye calısırdım bazen saclarını bazen ole de bıraz zaman gecıyo :) Telefonunla oyna Ogleden sora da uyku bastırır zaten uyursun bı gusel sorada bı bakmısın saat 4 olmus :) sapık :lol:[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Telefonla oynamak en iisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sıranı reklam panosu yap ben öyle yapmıştım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bişeyler çiz deftere, arkadaşınla mesajlaş, yazmayı seviyosan bişeyler yaz. Hikaye, şiir veya tavsiyemdir kağnı yaşamak diye bi olay var. Arkadaşlarla yazıyoruz okulda. Hocanın anlattıklarına o anda yorum yazıyoruz. Çok zevkli oluyo. Polinomlar neymiş ya, eskiden polinom mu vardı dan daha iyi örnek için deftere bakmam lazım, kasamam. Ama o şekilde. Anı yazıyosun ama dalga geçerek.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 şimdi pencereden at dicem kendini zemin kattadır sınıf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o daha kötü bi yerini kırmadan atlayamazsın garatiye alıyolar işi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ağla sende yapcak bişi yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar