Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Mail armor ;

janis

Öne çıkan mesajlar

Mighty hakkaten iyi salladın sen de :)
lvl 60 shaman bile en fazla 1200 koyuyo es ile. Gerçi bu az bişey mi sanki. Instant büyü ile 1000 civarı dmg vermek çok saçma
Druidimle bi shamana saldırdım bugün 1v1di ne olduğunu bile anlamadan öldüm. Herif 3 vuruşta öldürdü.Ki druid en zor ölen class be! E.s zaten 3te1ini nerdeyse götürüyo hpnin.
O kadar da dandik değik itemlarım,wildheart set var en azından.
Nerf Shaman! yeyeye[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 02 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 01 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
HMMMM anladım.

Evet hunterlar mail giymemeli. doğru.
Bu noktadan yola çıkarak;
Roguelar sadece karanlık yerlerde çalılık mekanlarda stealth olabilmeli. Öyle cart diye vanish basmak olmamalı.

Bir sürü şey yazacaktım da, gerçek hayatla ilişkili angutça şeyler olacaktı, UOdan beri vardır bu muhabbet zaten, ölür durur biri çıkar foruma başlık açar :"çok saçma o adam o mızrağı nası backpacke sokuyor abi" ya da "baba ağzında demir kasket varken nası büyü yapıon aaa" gibi.

Tek söyleyeceğim şu:
Hunterlardan mail armor alınmalı, doğru, huntera gerçek anlamda avcılık misyonu yüklü bir class şekli verilmeli, pusuya yatma saklanma gibi.
Ama bunu tutup da "o zırhla oku nası geriyor" derseniz sorarlar adama, siz 20 kurşun yiyip hayatta kalan kimse gördünüz mü?
Aimed shot instant çekmeli misal,
mage in attığı fireballdan sonra 3 ay yoğurt tedavisi görmen, hayatın boyunca o izle dolaşman vs lazım gelir.
O yüzden sapla saman karışmamalı.

biraz ara ver oyuna, gerçekten..[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorarim size bundan 2 ay önce kaç tane hunter vardi...Benim arkadaşlarim hunter accağimi duyunca hepsi ezik felan diyordu...Peki Rogue oranina bakalim bir bakin 2 ay önceki oranlari bulursaniz bir göz gezdirin.

Burda bunu yazanlar adam gibi Priesti duelde kesebilmişmi ??

Ben Marks hunterim ve chari pve olarak astim akilli bir rogue beni keser zehir sürer yakindan beni parçalar ama yapabilen çikmadi...

Duelde Warlocklari ele alalim shamanla oynerken Warlockla duel yaptiğimda anam ağliyor kesene kadar hatta çoğu zaman yenildim.

Druidlere nedemeli 1 saniyede hpyi fulluyor ayi formuna geçiyor ölmüyor AV de druid ayi formuna girdimi 40 kişi daliyor ölmüyor...

Sorun Roguenin güçsüz olmasi rogueninde oyundaki amaci beklemediğin anda kesmek.

2 gündür rogue ile oynuyorum gerçekten adam kesmek cok zor ya mage kesiyorsun arada karambolde priest filan....Oyunda dengeler arasinda farkliliklar var Shaman badozlama 3-4 kişiyi kesiyor hele Karşida paladin varsa 5 kişi alir.(Olamaz diyenlere Paladine beyin kontrol yapar diğerlrine saldirtir açikca gördüm Bastrakani izlerken sahit oldum)
Son patchde Hunterin peti güçlendi diyorlar ben anlamiyorum Talentler ayni pet ayni...
Oyundaki class fazlaliğini dengelemeye çaliştilar çünkü heryer rogue Bugun AB ye girdim 7 tane rogue vardi heryer rogue Hepside birbirine benziyor hemen hemen Ubrs Stra... setleri ile dolaşiyor.

Ben hunterim Wariorlara yenildiğimi bilmem Zaten rogue kesemez duelde ama Priest kesemiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 02 Kasım 2005 04:09 tarihinde demiş ki:
frost mageden frost mage e firedan fire a fark var

bence
arcane fire >arcane frost >full fire>full frost

ben de diyorum ki;

skill > all[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
Sosyal ağlarda paylaş

Şu şamanın şoklarına takıldnız iice.Şamanın şokları olmasa şaman olmaz zaten mana sadce heala gider vs.vs.

hunter lara ii gaz geldi ? doğru .Özellikle BL dekiler çoğunda gianstalker setler veya honor.Ab de uzaktan başladımı saydırmaya bırakıyorum direk savaşmayı 1k civarı vurabiliyor rahatıkla ki şamanımın 1k spell dmg vurma şansından çok çok daha fazla bi ihtmalle.Ayrıca şunuda diyim mc yapan şamanların hep resto based oldugundan zaten şoklarıda 500 u nadir geçiyo ve bide 2h e talent vermediyse kedi gibi olur şaman.pvp şamanlar ayrı tabi.üstelik hunter ların sanmıorum talent değiştirdikklerini mc için.Rogue lere demişsiniz nerf die.Ama rogue lar hala güçlü ab de çoğu rogue beni stun lock yapıo kıpırdaymadn ölüyorum.tabi rogue olayı tamamen talent işi bilemem yorum sizin.Bu oyunda iyi warrior her klass ı alır ve almalı zaten.gereken doğru taktik ve iyi item bu kadar

Sonuçta diyorumki bekleyelim diğer klass larada değişiklikler gelsin ondan sonra konuşalım.Zaten hunter druid paladin lere değişiklk oldu.bide digerlerini görelim.[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman
DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior
Sungrass Studios
Sosyal ağlarda paylaş

said:
janis, 02 Kasım 2005 04:24 tarihinde demiş ki:
hunter a nerf gelsin demiyorum, sadece Mail Armorla zıp zıp zıplayıp stopshot yapması çok saçma . Tarih yazsa matematik bozar ...

Sen bence oyuna ara vermekle yetinme, bırak.

AMANTANRIM HUNTER O ZIRHLA NASIL ZIPLIYOR NERFOMG.

yerine,

düşün, sen 5 kişinin ortasında, ova gibi düz mekanda nasıl stealth oluyorsun.
Senin mantığınla hunterların mail armor giymesinden ziyade zıplaması sıkıntı.

Evet zıplamayan hunter istiyoruz. o zırhla zıplanırmı. nerf.

VE hunter öldürdü seni anladık fakat, instant bütün abilityler oyunda(WOWda), stop shot şeklinde atılabiliyor. Yani zıplayarak moonfire, zıplayarak pom-pyro, zıplayarak Power Word:pain de atmak mümkün.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

Nerf Hunter diye bir kelime kullanmadım ben arkadaşım. Sadece mail armor ile o hareketleri yapmak mantıksız. Ayrıca bu saatten sonra mail armoru kaldırsınlarda demiyorum, dememde zaten.. Şuan feci bişekilde hunter ninjalardan bıkmış durumda herkes, özellikler roguelar . Eğer leather giyerseniz tam şenlik olur zaten ortalık. Roguelar çıplak gezeriz , daggersiz gezdiğimiz gibi !!![signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 55 bir hunterin this is hunter item diyerek leather armoru rolledigini bilirim:) tabi o zmnda güzelcene bi küfür etmistik herife ama aldı gitti druidin itemini:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

ya abicim bak
1200 ES critliyoruz evet dogrudur da
ULAN ALLAHSIZLAR CRITLIYORUZ BE
yane crit bu
10 mu 12% mi ne spell crit chance war ya
fire mage deilim ki 4 buyuden biri critlesin

ayrica o shockun 6 saniye cooldowni war
onu anaadiniz siz sanirim
6 saniye shock atamiyoruz bi daha yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ehh olaya mantık olarak bakarsak stundaki adamın da backstablerimi dodgelayamaması yada parry edememesi lazım :)
hunterın mail armor giymesine karşı değilim ben de son patchte balance'ın tadını kaçırdılar azcık .[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue

[Bu mesaj Phlox tarafından 02 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bonepart öyle diyosun da shamanın elinde kafama kafama vuran kocaman bişeyi var ayrıca. Sadece es atmıyosunuz ki siz. Eh silahla dan dun vururken 6sn'de bir 1200-600 arası dmg oldukça hayvani. Spell interrupt etmese gene bişi demicem[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya begenmeyen oynamasin die bisi yok sacmalamayalim yapici elestrilerle oyunu bi yerlere getirmek lazim...

Ben bi rogue yum ve bitti yani lvl 60 oldum nerde o 30 ken 40 ken aglatan rogue yok yani cok zor artik hunter uzaktan gordumu markladimi kacamazsin cift sprint atsan bile ...

Evet bence mail giysin fln bunad deilim ama pet nasi sahibinden o kadar uzaga gidebiliyo ya preperation la 2 sprint atiyorum yani %70 hizla 30 sn kosuyorum ve pet hala pesimde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...