Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Mail armor ;

janis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar özellike yeni gelen talentlerle hunterlar yakın dövüştede baya bi özelliğe sahip oldular ayrıca petleride ekstra bir player gücüne sahip. Tamam hepsini kabullendim, fakat hunter gibi kıvrak (rogue gibi) hızlı çevik bir classın "mail armor" kullanması bana göre çok saçma. Belki daha önceleri bu normal karşılanabilirdi fakat blizzard çok fazla oynama başladı classlarla ve dengeler bozulmaya başladı bence. Neden her patchde bi class a buff verilmesini anlamış değilim. Belki insanları yeni uğraşlara itmek ve bir playerdan alınacak maximum parayı almak için olabilir ama bunlar uzun vadede bu oyunun bitmesine sebeb olur. Oturmamış daha neyin ne olacağı belli olmayan bir oyun fazla yaşamaz.[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)

[Bu mesaj janis tarafından 31 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o epic shoulderlarla nasil yayi gerip ok atiyolar ben onu hala anlayamiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bunun nedeni basit oyunun ilk 6 ayı her patch de rogue lara boost mage ve warlocklara nerf geldi (aslında betadan itibaren bu ikisi kuşa çevrildi) mage ve warlock nerfleri dengeyi çok bozmadı yaşamayı zorlaştırdı ama genede ayakta kaldılar

rogue boost u ise dengeleri alt üst etti bu sefer rogue u nerfleyemecekleri için önce warriorları boostladılar bu seferde 5k critli warriorlar ortaya çıktı onları kesmek için hunterlar boostlandı bu böyle gider[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

artık kesemiyolar ama sonucta warrior her hali karda rulz yane nerf de yiyemez yicek bişiyi yok talent tree ye dadanırlar anca eer yaparlarsa fena olur ama oyundaki insanların %25inin karakteri warrior ole bii yaprarlarsa para kazanamazlar para kazanamayan blizzard damdaki harvest watcher'a benzer :)[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 21
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 31 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
artık kesemiyolar ama sonucta warrior her hali karda rulz yane nerf de yiyemez yicek bişiyi yok talent tree ye dadanırlar anca eer yaparlarsa fena olur ama oyundaki insanların %25inin karakteri warrior ole bii yaprarlarsa para kazanamazlar para kazanamayan blizzard damdaki harvest watcher'a benzer :)

ortalıkta cok rank 14 olup rank 14 silahı alıp 2.5 k critleyen warrior dolasmaya basladı..bliz gaza gelip enrage e bi nerf getirirse ozaman direk warrior wow dan silinir :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte ole bi durum olursaki olamaz cunku dediim gibi nerdeyse %25 warrior oyundaki calssların. bole bi durumda bunu yaparsa blizzard ki en büyük para avcısı para kazanmayı azaltır buda satıs bolumune aykırı :) blizzard ın en büyük bolumu oyun ve eglence degil satıs ve pazarlama adamlar paraları cok gitmesin diye parisin kuytu bi yerinden alıyorlar binayı :) işte bu BLIZZARD[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 21
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler dengeyi nerfle kurarsanız cok tepki alırsınız,ama dengeyi her classı bir patchde bufflayarak yaparsanız daha az tepki alırsınız onun icin blizz bu yontemi seciyor.Dilleri yandı onceleri yaptıkları nerflerden ve yaptıkları nerfleride geri vermeye basladılar yavas yavas invis vs gibi...

[Bu mesaj Excane tarafından 01 Kasım 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzulerek itiraf ediyorumki ben ustune bastim o karincanin, cok afedersiniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Hantırda bana göre saçma olan şeyler atla zipla ok at aimed 3 sny wtf
Ne ler melt olup stealthden 2k aimed arkasi 1.2k multi ile cikiorlar zaten bide auto shot caktimi kendinden geçiosun ver mana shield gir dibine nova bas one scatter yavaslattım ulan şimdi yardim seni nere yarıyon 1k da raptor
gg...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 01 Kasım 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hunter manadan rage e geçerse yenilmez olur düşünsene istediği kadar multi atabilen bi hunter kişiliği zaten aimed den gelen rage yeterli olucaktır heralde euhueh kral olur baba iyi fikir ortamı yıkarız bide int kasmak zorunda kalmayız manamız bitiyo diye hem ayrıca suya ve yemeğe en çok para harcayan class biziz böyle bi kıyak yaparlarsa süper olur evet inandım rage e geçicek hunterlar[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

asıl olay 1.8 patch i i le beraber lokhdelar ve rokdelar olayının birbirinden ayrılmasıdır. çok feci vuruyorlar söliyim. TAbi hala 1v1 de hunterları yenebiliyorum.

1.9 patch i ile paladinler değişecek ama blizzard çok ağırdan alıyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

hunter ıyı hoş kesıyorda yanına gıdınce bır esprısı kalmıyor hunterın olay oynayana bakıyor classlara degıl
pet zaten warrıor ve paladın e cok az damage verıyor plate olayından growl da halıyle sokmuyor eger melee karakter bıraz ısını bılıyorsa hunter cocuk lokması bununda anahtarı pet le dalasmamak
petı sallamayıp cotenk dıye hunter a gırıceksınız bakalım ne oluyo zaten adamın deadzone unda kalırsanız daha super

hunterlar abıdık gubıdık trap koyuyorlar yavaslatmak ıcınde paladın hem tank hemde freedom of movement ıle hıc sallamadan cotenklıyo hunterı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

ben son bi aydır oynamıyorum bu ayda acountumu dondurdum ama hakımız hor görmemek lazım ben bi yıldır tek class la oynadım ve okadar eziktiki huter pvp clası deyil sadecce solo fln fln bu yazıalar hep vardı bariz bi şekildede eziktik şimdi bi kıyak geçti tadını çıkaralım bırakın siz oyunun başından veri en büyük imba olan ve hala imba devam eden sahaman ı konuşmak lazım............expansion çıksın blood elf hunter açıcam:D tabi varsa hunter blood elf de:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
SHAMANA IMBA DEDI SALDIRINNN
*gazı verdikten sonra ortamdan uzaklaşır*[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...