Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-realm-dragonblight&t=66426&p=1&tmp=1#post66426[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sonunda guzel ve heyacan veren haberler geliyor.. said: Mages: Will again be top of the dmg charts, fire spec is being revamped and encouraged since there will be alot fewer fire based instances, see raids section below. + ~A new enchant or jewelcrafter gem will be Magic pierce proc, ie. Gives your fire spell a 2% chance to reduce you're targets fire resistance by 100% [signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 02 Kasım 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hmm gerçekten dedikleri gibi güzel olucak anlaşılan patchler ve expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Oha süper Blizzard bu isten anliyor[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben hep demişimdir "blizz ftw" diye :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Slay Ilidian? BWL look like a walk in the park! - Slay Archimonde? - Defend Jaina's & Thrall's town & Eternity Well from Scourge Invasion? - OMFG AQ is HUGE! Whole SM Library is just ONE SINGLE ROOM of AQ. - StormCrow form for Druids? - 1v1 Balanced BGs? - Red Items? - Not permanent Gem enchants (unlike in Diablo 2)? - Level 65 green will be better than most 60 blues and some 60 epics, 60 is not a special lvl anymore? - Epic disenchants will give "Nexus Crystals," that can be used for epic enchants? - Shamans: NERFED!!!!!!?[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oha.blizz yine aşmış.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 - StormCrow form for Druids? Bu nasıl birşey anlayamadım ?[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu arada ilginç bişey dikkatimi çekti, Jewelcrafting herkezin beklediği gibi Enchanting'e benzer şekilde slotlu itemlere gem takmaktan ziyade , daha çok oyuncular tarafından yapılamıyan yüzük ve kolye yapımına yönelik bi mesleğe benziyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 New instances: ~Ahn Qiraj***, 20 man instance and 40 man instance: this place is freaking, HUGE, see the diagram below comparing library SM to the 20 man AQ. ~Caverns of Time: Will be 6 things, 4 5 man instances (think scarlet monestary wings), 1 raid instance, and a battlegrounds. The raid portion is announced to be the Battle for Hyjal, quests will involve Aiding Proudmoore at the base of the tree, falling back to reinforce Thrall's flank, and finally making a last stand at the well of eternity. ~Medivh's tower, largest instance ever created in WoW. The head instance designer said, "Molten core was designed as a 6 hour instance, the Tower will be built as a 20 hour instance, meant to be taken in several distinct parts. (I saw video footage and got some pics, will show later.) OHAAAA ~Hellfire Citadel: This is where magtheradon is residing, you will have to kill him ~Necropolis: the city over strat, its still being designed, but one boss is said to be code named "Vacuum cleaner of souls." (lol) ~Archimonde: the next onyxia, no huge instance to clear, just go to his keep, kill a couple warders, fight him. ~The Black Temple: Slay Illidan This is said to be the hardest instance they could come up with, it will make "BWL look like a walk in the park." ~Tempest keep: no further details than the name, but you can see what it looks like on WoW's site, its the floating islands with the green gems and stuff. [signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya cok bisi sitemiyorum cidden bi shaman olarak walla cok bisi istemiyorum saece ufak bi deişiklik belki yeni bi totem yane bi deişiklik olsun ya hayatımdan bezdim abi aynı buyulerden[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @BonePART Sana bişey sölimmi , bence bi clasla öle aylarca aralıksız oynamak akıl karı deil, bence sen acil bi alt char aç (hatta o horde olmasın) , bende hunterla oynarken aynı hisse kapıldım, o büyük değişiklik bile kesmedi, ama ne zaman horde'dan bi undead mage açtım , valla kendime geldim. hoş daha 23. level oldu ama olsun oyun zevkim geri geldi.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hatta bonepart benim priesti kassin dimi? evet evet[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yaşasın storm crow! uçucaz artık =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Level 70 olda bi :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lol paladinde ne excess survivability varmış? rakibinden kaçamıyorsan, kafana büyü ve bütün saldırıları yiyorsan, plate sadece fiziksel saldırıları absorbe ediyorsa, bütün survivability biri purge yiyen iki shield'den ibaret. preperation'la çift vanish ya da bearform + frenzied regen + travel form nasıl survivability sağlıyormuş bir baksınlar sonra.. geçen haftaki AV maçında bizim doggy'nin (mavi itemlı NE rogue) skorbord sonucunu yazıyorum: 37 killing blows, 650+ HK's, 0 death karşıdaki horde takımında da sunucunun en iyi horde'ları.. (2-3 vuruşta rogue deviren tauren warrior vs) alın size paladin survivability'si..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 02 Kasım 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eh be server acilsada chatte aglasan bari (nasilsa UD ile takilicam bizimkiler dusunsun ehe) yazik forumdaki gencleri zehirliyorsun palydan soyle palydan boyle diyerek[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sam, zaten oraya yazmislar kolay bir class olmak üzere dizayn edildi diye. 3ten fazla tusa basarsan zor olur abi, e 2 tusla da anca divine shield ve heartstone yapiliyo : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Pvpnin olmamasına çözüm yok ama yine de Blizzard R0xXx0rzx..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hahaha! Druids: Burning Crusade will reintroduce storm crow form, I talked directly to Caydiem (all u druids know her) and I asked her when we could expect it, she said we'll see a druid specific form of flying with the introduction of the flying mounts Oha ya süper[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Popeye, 02 Kasım 2005 15:47 tarihinde demiş ki: eh be server acilsada chatte aglasan bari (nasilsa UD ile takilicam bizimkiler dusunsun ehe) yazik forumdaki gencleri zehirliyorsun palydan soyle palydan boyle diyerek raidlere gelirim diyordun onlara da gelmez oldun, mooncloth vest'le gir de fender pwnlasın seni..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar