PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 AGB de diye biliriz yani sorun olmaz . bide efendim diye açanlar var .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arkadaşlar, bu kadar konformist insanlar olmayın lütfen, televizyonda yada 3 kuruşluk kitaplarda gördüğünüz her şeye de inanmayın. Sadece türkçede alo deniyor bilmiyorum farkında mısınız, Graham Bell sırf türkler için mi icat etti telefonu? Fransızlar allô diyorlar, bu da fransızcada kelime anlamı olmayan bir ünlemdir, telefon açılırken kullanılır, türkçeye de değiştirilmeden geçirilmiştir alo diye, başka dillerde de aelo gibi versiyonları vardır bunun. Graham Bell'in sevgilisiyle alakası yoktur. Öyle olsa her dilde alo denirdi. Lütfen yani, günümüzde kitap yazmak genelev mamalarına düşmüş bir olayken "kitapta yazıyordu" diyerekten bir şeyin doğruluğunu savunmayın bence:)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ii ya inanma ozaman[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İnanmıyorum zaten:) Garip gurup rastlantılardan kocaman olaylar yaratmaya bayılıyor insanlar ya:)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya ne olacak yani ha öyle ha öyle.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hello bizim dilimize Alo olarak girmiş olay bu. Diğer milletlerde Hellonun karşılığı şekilde kullanıyordur herhalde. Ben "efendim" diye açıyorum. Bir arkadaşım acıp hedo hönün telefonu buyrun diyor yani herkesin telefon açış şekli ayrı olabiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi zaten konu saptı iyice konu alonun tarihi tarihte olayı doğruluyo.. bende cepten görünce samimi arkadaşımsa ne var lan diye açıyorum yeri gelince biraz uzadı bunun doğru yada fake olduğu sanırım...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Teknik olarak hatalı. İlk hat evinin içine çekilmiştir ve ilk söylediği sözler: Bay Watson, buraya gelin. Sizi görmek istiyorum... olmuştur.. Bizler -ailece- bunu bildiğimiz için telefonu açtığımızda -ailece- WATSOOOON diye bağırırız... nedense karşıdan pek bi ses gelmez. Herhalde telefonun karşı ucundaki ,arayanı, "buraya gel lan" diye çağırdığımızı sanıp koşa koşa yanımıza gelmek için yola düşerler..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Nerede doğruluyor tarih bu olayı bana bir kaynak gösterir misin? Ancak lütfen, kaynağınız 3 sayfalık "tarihteki mucitler" "süpernatürel tarihsel mucit bilinmezleri" türünden gerçekliği tartışılacak piyasa kitapları olmasın da, güvenilir bir kaynak olsun.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence cok sacma turkçede alo o,yabancilar hello fln diyolar ztn..o zmn telefonu bulan turk olmali :P bn efendim diyorum alo demem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 "alo" kelimesi ispanyollar tarafından da kullanılıor.Yani sadece biz kullanmıyoruz.Ama Graham Bell ispanyolsa iş başka tabi. Nereli Graham Bell bilen var mı?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 biz neyi tartışıyoruz bakın ben ne buldum off:-? http://arsiv.sabah.com.tr/2002/06/18/s1606.html kim doğru kim buldu canım sıkıldı gece gece[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ooff kim ne derse desin kardesim ac hodo de ayse de osman de nedir bu kadar onemli olan, konusmuyorum telefonla ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben biliyordumm[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben "efendim" diyorum genelde telefonu açınca. kusura bakma graham'cım.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 efendim, daha sık kullanılıyor gibi bende öyle yapıyorum alo böle kaba bi ses gibi bayandan değilse :)[signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 01 Kasım 2005 08:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 YOKSAM GRAHAM BELL TÜRK MÜYDÜ !!!!1!1111birbiryüzon1[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Zaten Alessandro diye bir bayan ismi olamaz, harfler tutsun diye uydurmuş salağın biri işte Neymiş? Alessandro Oswaldo'ymuş! LoL[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 O değil de, başlık neden bağırıyor böyle? Agresif miymiş Bell, ona saygısızlık etmemek için mi bağırıyoruz biz de? =P Hoşgeldin jüpiter, başlığı küçültüyorum ben, diğer topicler gibi sakin bir topic olsun bu da. =] [Bu mesaj Nefr tarafından 01 Kasım 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ceday, 01 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki: yabancılar alo demio ki zaten, dolayısıyla o anlattıgın külliyen yalan hehe aynisini yazcaktim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bell o isimde bir sevgilisi bile yok,şehir efsanesi bu.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yalan o hikaye..yok öyle alejandro lütfiye osman felan diye bi kadın varsada hani graham'ın heralde sevdiği kadının ismini telaffuz edecek kadar zamanı vardır..nedirki yani..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 01 Kasım 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iyide biz sadece alo kelimesini telefonda kullanmıyoruz mesela 1 - alo kardeşim akıllı olsana 2 - ALOOOOO sana diyorum[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben Alo demem genellikle efendim derim onun için benim açımdan bi sorun yok[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar