thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://media.putfile.com/Crystal-Water-and-You magelerden su istemeden once iki kez dusunun... :-)[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 budur! :D bi mage olarak ben de acayip sıkılıodum su vermekten hehe ama nedense kendimi 120 lvl45 veya 60 tane felan lvl55 su vermeden tutamıyordum :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Timmy![signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 i am not water spec sorry.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 komikmiş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Doğru...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 "conjure water almadim" ya da "crystal water questi yapmadim." diyorum cok ters bir anima denk gelirse,"give me water" diye gelenler ya da direk trade screen acanlari ise hic sallamiyorum. onun haricinde veriyorum ben ama 1 stack falan. yalniz bir keresinde MC'miz ertelenmisti,sanirim 600~kadar crystal water vardi cantamda. Llotheis AB'de su isteyince 200x falan vermistim,oldukca sasirmisti.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cogunlukla cevap vermiyorum if de gina geliyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ah ah her class'ın kendine gore sorunları var tabi :P[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://stigger.canadaka.net/magetier2.jpg İşte full epic tier 2 setli bir mage arkadaşımız[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 obarey, tier 2 yeni grafikleri harika olmus. :lol:[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Instance harici kimseye crystal water vermiyorum instance harici isteyen olursa sparkling veriyorum genelde. Birde çok pis portal açarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tier2 efsaneymis[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben train etmedim, kendimde Inn den alıyorum. :/[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende yapmadım crystal water questini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 su çok sorun değil aslında miktar sorun 40-60 tane tapar verirsin adamlar gelip 100-200 tane istioyor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: dream_endless, 31 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Llotheis AB'de su isteyince 200x falan vermistim,oldukca sasirmisti. Demek fazla diye verdin =([signature][hline]Llotheis Themaelstrom Passionplay Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yakalandin :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hepimizin derdi... Kimi gelir dostum food ve water plz.. ben var gitmek farm diyor.. adam eski guildimden veya enchanter ise veriyorum.. hiç tanımadıgım biri ise Ya ab sırasının gelmesini dua ediyorum.. yada stormwind e teleport oluyorum.. Bi ara lvl 58 druidim vardı.. gider magelerden su isterdim.. ipnalar vermezlerdi.. ulan ne kufur ediyordum magelere ( ipna herif g..n mu kalktı ? sankı manan dolmuyor folfos :D)[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hasta oluyorum bende 80 water kk!? 120 food kk? 1g ok!? bune? Yada direk ekran açar bekler öle! Nevar diyince Food! 120! ne bu allah belanızı versin! :) Can you conjure me lvl 25 water plz? dabe! rank 13 olduk lvl 25 su fışkırtıyoruz öegh, hala yaparım yani. Orgrimmarin en verimli çeşmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evan diye level 60 rogue bi dallama vardı deathwing'de. adam beni ne zaman görse yemek isterdi. bi gün baktım, trade kanalında glowing brightwood staff satıyor bu. geldi gene food istedi "food pls, pls food, i go farm" şeklinde. ben de "give me the epic staff then" şeklinde cevapladım kendisini. "no :)" dedi. "no epic no food" dedim ben de. oh be.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Birde böyle garsona sipariş verir gibi isteyenler var: 60 55lvl, 60 45lvl water pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İyi olmuş ya gösterdiği baya ciddi zaman alan bir işlem bu milletin anlaması lazım .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben mage olsam herkese dağıtırdım water food elimden geldiğince (!!) (Salla Giber salla..) :D[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eu serverlarda nasil bilmiyorum ama us de bizim serverda en azindan insanlar oldukca alisti artik. 2 stack 55 water 1g portal 1g darns portal 2g yemek 100 tanesi 1g abuk bir yerde mesela silithus ortasindaki bir rouge yada prieste 2 stack anything 4-5 g :) benim uyguladigim fiyatlar bunlar ve en az gunde 20 g lik hizmet veriyorum. yavas yavas insanlar tarafindan kabul gormeye baslandi. Tum mageler ayni sekilde davranirsa bu sistem oturur ve bize baska bir gelir kaynagi olusur. En zoru da bazi arkadaslarin bahsettigi gibi guild uyelerinden para almayi aliştirmak oldu ama su an duzenli olarak herkesden aliyorum.(instancelar haric orda bedava) Mages unite!!![signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 30 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server (Visiting Ritki islands) Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar