Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crystal Water and You.

thanatos

Öne çıkan mesajlar

"conjure water almadim" ya da "crystal water questi yapmadim." diyorum cok ters bir anima denk gelirse,"give me water" diye gelenler ya da direk trade screen acanlari ise hic sallamiyorum.
onun haricinde veriyorum ben ama 1 stack falan.
yalniz bir keresinde MC'miz ertelenmisti,sanirim 600~kadar crystal water vardi cantamda.
Llotheis AB'de su isteyince 200x falan vermistim,oldukca sasirmisti.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

hepimizin derdi... Kimi gelir dostum food ve water plz.. ben var gitmek farm diyor.. adam eski guildimden veya enchanter ise veriyorum.. hiç tanımadıgım biri ise Ya ab sırasının gelmesini dua ediyorum.. yada stormwind e teleport oluyorum..

Bi ara lvl 58 druidim vardı.. gider magelerden su isterdim.. ipnalar vermezlerdi.. ulan ne kufur ediyordum magelere

( ipna herif g..n mu kalktı ? sankı manan dolmuyor folfos :D)[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Hasta oluyorum bende
80 water kk!?
120 food kk? 1g ok!?
bune?
Yada direk ekran açar bekler öle!
Nevar diyince
Food! 120!
ne bu
allah belanızı versin!
:)
Can you conjure me lvl 25 water plz?
dabe! rank 13 olduk lvl 25 su fışkırtıyoruz öegh, hala yaparım yani.
Orgrimmarin en verimli çeşmesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

evan diye level 60 rogue bi dallama vardı deathwing'de. adam beni ne zaman görse yemek isterdi. bi gün baktım, trade kanalında glowing brightwood staff satıyor bu. geldi gene food istedi "food pls, pls food, i go farm" şeklinde. ben de "give me the epic staff then" şeklinde cevapladım kendisini. "no :)" dedi. "no epic no food" dedim ben de. oh be.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

İyi olmuş ya gösterdiği baya ciddi zaman alan bir işlem bu milletin anlaması lazım .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

eu serverlarda nasil bilmiyorum ama us de bizim serverda en azindan insanlar oldukca alisti artik.
2 stack 55 water 1g
portal 1g
darns portal 2g
yemek 100 tanesi 1g

abuk bir yerde mesela silithus ortasindaki bir rouge yada prieste 2 stack anything 4-5 g :)

benim uyguladigim fiyatlar bunlar ve en az gunde 20 g lik hizmet veriyorum. yavas yavas insanlar tarafindan kabul gormeye baslandi. Tum mageler ayni sekilde davranirsa bu sistem oturur ve bize baska bir gelir kaynagi olusur.

En zoru da bazi arkadaslarin bahsettigi gibi guild uyelerinden para almayi aliştirmak oldu ama su an duzenli olarak herkesden aliyorum.(instancelar haric orda bedava)

Mages unite!!![signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 30 Ice/Fire
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server
(Visiting Ritki islands)

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
(on vacation in Trandosha)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...