fiona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Krusty, 25 Ekim 2005 20:59 tarihinde demiş ki: onlar otobüslerin vazgeçilmesidir ama :-p ayy bırak ya..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Gereksiz tartisma, yer verilmesi gereken kisi zaten kendini belli eder, ilk bakista anlasilir, ama duygu somurusu amacli hareketlerde bulunanlara müstahak neyse o yapılmalıdır.Zaten bahsedilenin herhangibir yasli amca teyze olmadigini düsünüyorum,bahsedilen kisiler 4-5 erli grup halindeki süslü 60 yas üzeri günden gelen teyzelerdir.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Benim bide en kıl olduğum tipler şöyle davranırlar; Oturmuşum, çantamın içi tıka basa dolu yani belli bişiy çantanın dikişleri zorlanıyo artık, geldi bitane kadın, ço kta yaşlı değil en fazla 50 dir heralde... beni gözüne kestirmiş olcak dibime girdi.Arkadaki yere tutunuyo da sürekli ittiriyo kasten rahatsız ediyo(otobüs durmuşken bir insan ne kadar dengesini kaybedebilir ki?) Benim inmeme yakın, yaşlı bi amca bindi otobüse... Ayaklarımın ağrısı da geçiyodu zaten 5 dk da beklerim dedim yer vericem dedim.Kalkıp amcaya "buyur" dememle birlikte o tepemdeki mahlukat atmaca gibi pike yaptı kaptı orayı... Ayakta durabilcek durumda olanlar yer istemesin deli oluyorum... [spo1=Savunma taktii şeysi]Zaten çok ta güzel bi savunma geliştirdim, herkese tavsiye ederim Gerekenler: Siyah Sweat veya kapşonlu bişiy işte... Siyah bot, Siyah deri eldiven, 1 adet te discman... Bunları giyip bide discman i dışardan duyulabilecek bir sesle açıyosunuz, hafiften headbang eşliğinde şarkıyı mırıldanıyosunuz... "Ayy şuraya bak sataniiist" "Ayol şuraya bak otobüse satanist binmiiş" "Ayol bu vallaha satanist kaç Aysun kaç" monologlarına kopa kopa yolculuğunuza devam ediyosunuz:D[/spo] Zaten aklı başında, mantıklı insanlar bundan korkmuyo, sadece bu itici, gıcık, iğrenç mahlukatlar korkuyo, zaten benden uzak durmasını istediklerimde onlar:D Buarada konu oldukça ters bi yönde ilerliyo.Yani tamam biraz abartıya kaçtıkta topic birazcık "Kahrolsun yaşlılar yaşasın gençlik!" mantığına doğru kaymış, ki bu yanlış.Yani tabii ki ihtiyacı olduğu belli bir insana veririm ama böyle yer istiyenlerin %80 i duygu sömürüsü yapan, sağlıklı kişiler...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yaşlılar geziyor,gençlerde ya iş yada okul stresi ile otobüslere biniyor yer verme davasına gelince toplu taşıma araçları arttırlsın bu konularda son bulsun bence :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @ShadowFury Ben istesemde yapamam satanist imajı[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence Yaşlılar ve gençlere ayrı otobüsler yapılsın:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya bakın tabi herkese yer vermicez özellikle ben yaşını ölçüyorum :D. geçen kadının biri geldi yine süslü püslü dedim yer isticek kalkim arkaya giderim hem, kalktım kadın diyo otur sen ben daha gencim :-p . ama sonuçta şeker gibi amcalar teyzeler biniyor otobüse, genelde gerçekten zor durumda olanlar da böyle şeyler yapmıyor, hepsine de yer veririm[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Joe, 25 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: @ShadowFury Ben istesemde yapamam satanist imajı niye :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 shadow savunmana bittim abi :D Size başımdan geçen bir olayı anlatacam. Yer: Eryaman otobüsü/ankara hareket noktası: eryaman ben de ayaktaydım biletçinin önünde bekliyorum. Bi teyzemiz bindi otobüse. Orda benim önümde oturan arkadaşa dedi ki oğlum bacaam sakat hede hödö. tabi insan dedi ki tabi teyzecim buyur otur. bu teyzecim carrefourre(aman tanrım doğru yazdım inşallah! :D) önüne gelinceteyze otobüsten indi. teyze carrefourre'a gitmek için karşıdan karşıya geçmeye hazırlandı ve de benden daha sağlıklı ve de koşarak karşıya geçti. tüm otobüs küfrettik teyzeye. hatta burdan da selam gönderiyorum kendisine eğer o da ekranları başında ise :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gelip basima mi dikildi surata baka baka oturuyorum cok zevkli:P o kadar genc oturuyor benim basima geliyorlar bende vermiyorum haliylen[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Way, 25 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: topic i acan arkadasın anlatması yanlıs insan haklıyken haksız duruma dusuyormus gibi oluyor.. ee biz mal mıyız hep anlayıslı biz mi olacaz? o yaslı insan bence biraz anlayalıslı olsa bole bi istekte bulunmaz zaten?sanki cok saglıklıyız 10 saat ayakta durabiliriz onlar hic ayakta duramaz gibi bi mantık var sizde galba?siz 5 saat dersten sonra 30 dk otobus bekleyip 2 sonra elinizde kitaplarla 2 saat ayakta durun hadi 1 gun dayandınız 2 gun dayandınız 3 de cort larsınız ya baygınlık gecirirsiniz ya da saglıgınızdan olursunuz..yer verirsin yavrum kitapların cok agır galba ver ben tasıyayım bile demezler.. biraz mantık yani 20 yasında adam demek hic yorulmaz diye bisi yok ki?eminim ben o insanlardan daha cok yoruluyorumdur ve oturmak hakkımdır..ustune tartılacak bisi gormuyorum.. topic i acan arkadasa katılıyorum ve +1 diyorum gercekte ne yazmak istedigini anladıgım icin..yaslıysan ayakta duramayacaksan sole bisi yapacaksın:saat 4-5 ten sonra binmeyeceksin otobus e..bindiysende yer isteme gibi luksun olmaz.. herkes cok iyi biliyo ya ahlak kurallarını burda bilmislik taslıyo 1 gun 2 gun ayakta kalmatan bahsetmiyorum ben burda pazartesi den cumaya kadar diyorum ben yer veririm 2 saat ayakta kalmaya razıyım cok ahlak lı bi k3nk im diye burda artislik yapanlar yok sizden igreniyorum gibi post atanlar acaba 5 gun saat 5 ten sonra otobus e binmis mi? ben 7 sene boyunca her gün dediğin gibi okula gidip geldim ve ihtiyacı olan birine yer vermediğim günü hatırlamıyorum.senin tabirinle de ne cortladım ne baygınlık geçirdim ne de sağlığımı kaybettim(senin dediğin gibi 3 gün de yapmadım 7 sene yaptım).öyle bir konuşmuşsun ki sanki sadece sen otobüse biniyorsun.20 yaşında adamın yorulması konusuna gelince inan yaşlıların yanında hiç yorulmazsın.80 yaşında anneannem var kadın ev içinde tuvalete gidip gelince nefes nefese kalıyor.evet ahlak kurallarını çok iyi biliyorum bilmişlik de taslamıyorum biliyorum.sen anca bu bahanelerle kendini kandırıp vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun.ben bahane bulmam çünkü vicdanım rahat.bir insana iyilik yapmayı mallık olarak görüyorsan zaten senle tartışıcak bir şey bile kalmamıştır. [Bu mesaj rarebee tarafından 25 Ekim 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence cogunuz komplex yapmıs, yer vermeyi nie bu kadar büyütüosunuz ki. ha belki siz o gün rahatsızsınıdr veya cok yorgunsunuzdur o zaman tamam vermeyebilirsiniz de normal de hakikaten ihtiyacı olan insanlara yer vermekten pek fazla birşey kaybetmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya diyorum ya adamına göre muamele[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Çok yaşlı olması gerekmez,babam yaşında olsa gene yer veririm. Bu saygıdır,bu sizin nasıl yetiştirildiğinizin göstergesidir. Tabi anneniz yanınızda iken hiç dolmuşa otobüse binmediyseniz ayrı olay,zaten tartışmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Davion, 25 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Vay be Türk gençliğine bak. Helal olsun. Yarın bigün sizde çocuk yetiştireceksiniz çocuğunuza böyle öğretin. Sakın yaşlılara yer vermesinler ama unutmayın ki sizin yetiştiriğiniz nesiller sizede yer vermicek ve saygı duymayacak. Valla ben bırak yer vermeyi çarşıdan eve gelirken bazen yaşlı teyzeler görüyorum pazardan yada marketten geliyorlar ellerinde 4 - 5 tane poşet binbir zorlukla yürüyorlar. Ne diyim ben o kadına şimdi "Aman banane çıkmasaydı pazara" valla ben böyle diyemiyorum alıyorum elinden poşetleri en azından 1 sokak yada evi bizim orada ise eğer evi benden önce ise evinin önüne kadar gidip bırakıyorum. Ne eksilio benden sadece 10 15 dakika zaman belkide biraz yoruluyorum ama ruhen kendimi rahat hissediyorum o teyzenin bana bi "Allah razı olsun evladım" yada "Allah ne muradın varsa versin" demesi beni ruhen rahatlatıo. Yazık valla yazık. yanlıs yerde yanlıs ornek veriyosun birinin otobus un en dolu zamanında binip onca kisi ayakta beklerken biri gelir karsında off layıp puff larsa bu onun ayıbı benim ayıbım degil.. ve burda kimse kimsenin ahlakı konusunda yorum yapamaz!bi kere sen kimsin de yazıkmıs cartmıs curtmus diyosun?evet bende yaslanacam allah kısmet ederse..ama benim zamanımda ben otobus un en dolu zamanında binip yer istemeyecek kadar ahlaklı olacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 anne çocuk dedin de aklıma geldi bazen böle minibüslerde metrolarda falan oluyo kadın 5 tane çocukla biniyo 12-8 yaş arası hepsi sonra hepsini ayrı bi koltuğa oturtuyo bunun yanında kimisi(yine kadın) b tane 6-7 yaşlarınca cocukla biniyo kucağına almak yerine onu da yana oturtuyo hadi araç boş olsa neyse kalabalık bide... işte bu insanlar sonra gdip birilerinden yer isterler[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya aslında ben yer vermiyorum arkadas diyip bi daha post atmamak lazım bu topic e pati ahlak polisi kızıyor bize kendileri cok ahlak lı bab lar ya..ne kendimi kandırıyorum ne de vicdanımı rahatlatıyorum mis gibi oturuyorum yatıyorum hatta arada horladıgım oldu..peki dogrusu bu mu?evet bu!burda minibus ten bahsetmiyoruz 20-30 dk lık bi yoldan bahsetmiyoruz..ve bunu haftada 1 kere yapmaktan da soz etmiyoruz..topic in acılma nedenini cok iyi anlayanlardan oldugum icin size soyluyorum son kez: yaslı biriysen ayakta cok uzun sure duramıyosan niye otobus un en dolu oldugu zamanda binip insanları rahatsız ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ergenlik psikolojisi başladı yaparım işte kimse karışamaz :) .işi varsa yaşlı adamın napsın binmesin mi otobüse.uçarak mi gitsin işine?hala her gün otobüse biniyorum diyosun biz her gün uçağa mı biniyoruz?ilerde başına bir şey geldiğinde ve kimse sana yardım etmediğinde insanlık ölmüş cık cık diye konuşabilirsin.o zaman da biri çıkıp banane ne uraşacam cık cık ben haklıyım der geçer.vicdanın rahat değilki kendini savunuyorsun.vicdanın rahat olsa yer vermiyorum kime ne derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Way, 25 Ekim 2005 23:07 tarihinde demiş ki: yaslı biriysen ayakta cok uzun sure duramıyosan niye otobus un en dolu oldugu zamanda binip insanları rahatsız ediyosun? yuh ya istersen yasi 50 yi gecenleri otobuslere doldurup adalara birakalim... yasli bir insanin o kalabalikta otobuse keyfinden binmeyecegi malum. taksiye parasi yetmiyordur, bir isi var dir vs. kendi anneniz, babaniz, buyukanneniz eve gelipte kan ter icinde nasil zor bir otobus tolculugu yaptiklarini anlattiklarinda da bunlari dusunursunuz. yasli bir insana bende yorgunum kardesim diyen adam bencil bireydir. toplum mantigindan yoksun, dini gerekliliklerinden bihaber, turkluk toresini ogrenmemis biridir. ha bu dedigime karsi cikan da olacaktir. onlara once dini kitaplari, yazili olmayan orfleri ve adetleri ogrenmelerini, okumalarini oneriyorum. kaldi ki bu tip sosyal yaptirimlara da gerek yok. hasta veya gercekten ayakta duramayacak kadar yorgun olmayan birinin kendinden yasli birine yer vermemesi uzulecek birsey. yasa hurmet edilir diye ogrendik biz atalarimizdan. herkes ayni seyi benimseyecek diye birsey yok tabi. en acisi da surda gelistirdikleri taktikleri fln paylasmis birkac kisi. yazik, cidden uzuldum.... pati ahlak polisi fln da yok. insan olma bilincini tasiyan, vicdan sahibi herkesin hissedebilecegi seyleri dile getiriyoruz. bu yazdiklarinizi annenize, babaniza, dedenize gosterebilecek yuzunuz var mi?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tamam yaşlılara yer vermek gerekir de niye duygu sömürüsü yapıp bunu kanun haline getiriyosunuz.Yorgunsam,hastaysam vb bi durum varsa yaşlılardan özel izin almak zorunda değilim ki oturmak için.Sanki yaşlılar duraktan durağa ışınlanıyor da bir tek toplu taşıma araçlarında ayakta duruyorlar.[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
powerON Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi bnm ne dedem ne ananem binmio yane bukadar çok gezmiolar bu gezenyaşlılar kim ??? kim bunnar yaa ?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: CusTodeM, 25 Ekim 2005 21:48 tarihinde demiş ki: o kadar genc oturuyor benim basima geliyorlar bende vermiyorum haliylen işte sorun bu, herkes senin gibi düşünüyorsa?[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 eh way, insanlar bi yerden bi yere gitmesinler mi senin otobüse bindiğin saatte? aceleleri olamaz mı?bi işleri olamaz mı?napsınlar yani? sen bi yaşlan hele, siyatik ağrıları, kas ağrıları, kemik zayıflaması başlasın, bin aynı otobüse, bakalım rica ediyo musun gençlerden..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aylardir post atmiodum ama dayanamadim ; yuh be ! Bari bu terbiyesizligini bizle paylasma kardesim ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 haklısın valla ama bende otobuse bindigim zaman cok yorgun oluyorum (okuldan dondugum zamanlar) ama yorgun degilsem ben bos olsa bile oturmuyorum bos yere[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar